بخدا گفتم: " بیا جهان را قسمت کنیم، آسمون واسه من ابراش مال تو، دریا مال من موجش مال تو، ماه مال من خورشید مال تو ... ". خدا خندید و گفت: " بندگی کن، همه دنیا مال تو ... من هم مال تو ... " (حسین پناهی ) |
((جمله ای از دکتر شریعتی)) خدایا ! تو در آن بالا بر قله بلند الوهیتت ، تنها چه می کنی ؟؟ ابدیت را بی نیازمندی ، بی چشم به راهی ، بی امید چگونه به پایان خواهی برد؟ ای که همه هستی از تو است ، تو خود برای که هستی؟ چگونه هستی و نمی پرستی؟ چگونه نمی دانی عبودیت از معبود بودن بهتر است؟ نمی دانی که ما از تو خوشبخت تریم؟ ای خدای بزرگ ! تو که بر هر کاری توانائی ! چرا کسی را برای آنکه بدو عشق ورزی ، بپرستی ، بر دامنش به نیاز چنگ زنی ، غرورت را بر قامتش بشکنی ، برایش باشی ، نمی آفرینی؟ چرا چنین نمی کنی ؟ مگر غرورها را برای آن نمی پروریم تا بر سر راه مسافری که چشم به راه آمدنش هستیم قربانی کنیم ؟ خدایا تو از چشم به راه کسی بودن نیز محرومی ؟! |
Interview with god
|
|
خــُــــدایــــــا . . .
امشبــــ بـه انـــدازه تـمـامـــ ــــ ابـرهـای آســمانـتـــ ــــ اشـــــک دارمــــ ـــــ ! بگـــــو ایـن ابـــ ــــرهـا ببـــــارنـد پـــــــا بهــ پــــــای مــــَـــن کـهـ مـیخـواهمـــــ ــــ . . .تـا پــــــای راه رفـتـــن زیــــر بارانـتـــــ ـــــ قــــَــدَم بزنمـــ ـــــ . . . . http://static1.cloob.com//public/use...fe744f8889-300 |
خداي من
منخداييدارم، كه در اين نزديكي است نه در آن بالاها مهـربان،خـوب، قشنگ چهره اش نورانيست گاهگاهي سخني مي گويد، با دل كوچكمن ساده تر از سخن ساده من اومرامي فهمد اومرامي خواند، اومرامي خواهد، او همه درد مرامي داند، ياداوذكرمن است، در غم و در شادي چون به غم مي نگرم، آنزمان رقص كنانمي خندم كه خدا يار من است، كه خدادر همه جا ياد من است او خدايست كه همواره مرا مي خواهد ديگران مي گويند : آن كساني كه به ظاهر بنده خوب خدايند به من مي گويند : مرد، كافر شده اي!!! و چه هشدار كه از آتش دوزخ دادند باز هم مي گويند : كه خدا اينجا نيست و خداي آنها، غير آنست كه من مي بينم، مي دانم يك خدايي بي رحم غرق در خودخواهي، عاشق ظلم و ريا و همه در خشم و عذاب اين خدايست كه آنها گويند،بنده او باشيم ديده را مي بندم در دلم مي خندم زير لب مي گويم : پس خدا اينجا نيست؟! اما من ميدانم كه خدايارمن است، كه خدادر همه جا ياد من است |
تمـــــام تنــم لــرزیـد ،
آب ِ پــاکـی کــه روی دستــم ریـختـی ، یــخ بـــود خدایا من ترک تحـصیل کـردم آنقـدر از مـن امـتحان نگیـر.... |
5/12/90
مامان زنگ زد گفت امروز سر خاک عمو بودند.... |
هر چند پیر و خسته دل و ناتوان شدم
هر گه که یاد روی تو کردم جوان شدم شکر خدا که هر چه طلب کردم از خدا بر منتهای همت خود کامران شدم ای گلبن جوان بر دولت بخور که من در سایه تو بلبل باغ جهان شدم اول ز تحت و فوق وجودم خبر نبود در مکتب غم تو چنین نکته دان شدم قسمت حوالتم به خرابات میکند هر چند کاین چنین شدم و آن چنان شدم آن روز بر دلم در معنی گشوده شد کز ساکنان درگه پیر مغان شدم در شاهراه دولت سرمد به تخت بخت با جام می به کام دل دوستان شدم از آن زمان که فتنه چشمت به من رسید ایمن ز شر فتنه آخرزمان شدم من پیر سال و ماه نیم یار بیوفاست بر من چو عمر میگذرد پیر |
خدایا هر چند من بچه خوبی نبودم ولی هیچوقت دل هیچکس رو نشکوندم این تنها چیزی هست که بهش افتخار میکنم هیچوقت به هیچکس تهمت نزدم به خاطر تو از همه چی بریدم اونوقت خدایا چرا یک عده فکر میکنن آخر بندگی و عبادت هستن چرا قاشق داغ میکنن میزنن پس کلشون رو پیشونی که بگن ما زیاد نماز میخونیم یا مهر داغ میکنن نهی از منکرشون توپه اما جهادشون تو تاریکی میره سمت باقالی همچین مجاهد میشن که بیا و ببین ! خودی هستن اما نخودی هستن ! منم منم میکنن فکر میکنن بقیه حالیشون نیست خرن! ادعا دارن با خدان ولی خرما رو بیشتر دوست دارن . همه رو به چشم اخ و تف میبینن انگار فقط خودشون اسوه پاکی و آخر دیگه بندگی هستن . خدایا من ادعایی ندارم ولی به وقت این شب قبل از این که اینایی با تو نیستن رو هدایت کنی مثل من برو سراغ اینا ، اینا رو از توهم دربیار که فکر نکنن اگه بمیرن با پیغمبر محشور میشن ! خدا به همه چشم و دل پاک بده ! به قول مارمولک تن آدمی شریف است به جان آدمیت |
اکنون ساعت 06:28 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |