حاصل عشق مترسک به کلاغ مرگ یک مزرعه بود |
آدمها آنقدر زود عوض می شوند ...آنقدر زود که تو فرصت نمی کنی به ساعتت نگاهی بیندازی و ببینی چند دقیقه بین دوستی ها تا دشمنی ها فاصله افتاده است |
با آن همه نیاز که من بر تو داشتم...پرهیز عاشقانه من نا گزیر بود...من بارها به سوی تو باز آمدم ولی، هر بار"دیر" بود |
دو چیز مرا افسون می کند: آبی دریا که میبینیم اما نیست و خداوند که نمی بینیم ولی هست |
خوشبختی توپیه که وقتی میره، دنبالش می دویم و وقتی بایسته، بهش لگد می زنیم3 |
همیشه یکی هست که درد دلت رو بهش بگی ، وای از روزی که همون یکی درد دلت باشه |
فراموشي ميآيد مثل همين پاييز با ابرهاي سهمگينش ديروز برگ خشكي ديدم كه نميدانست از كدام شاخه جدا شده |
کسی چه میداند شاید این جهان جهنم سیاره ای دیگر باشد |
خوشبختی را دیروز به حراج گذاشته اند، حیف که من زاده امروزم، خدایا جهنمت فرداست، چرا امروز می سوزم |
گاهی آنقدر غرق آرزو هستی، كه فراموش مي كنی خود آرزوی كسی هستی |
شاید مجبور خواهم بود نبودت را برای همیشه تحمل کنم . اما هرگز توان نخواهم داشت که تو را برای همیشه فراموش کنم |
هفته هایم را با تو آغاز میکنم با تو تمام و میان این آغاز و اتمام با حضورت زندگی را معنی میکنم و تو معنی می شوی برایم تا من معنی شوم تنهاییم را با تو قسمت میکنم سهم کمی نیست |
از میان کسانی که برای دعای باران به تپه ها می روند تنها آنهایی که با خود چتر به همراه می برند به کار خود ایمان دارند آنتوان چیکف |
مثل آلمانی : افتادن در گل و لای ننگ نیست. ننگ در این است که آنجا بمانی.
|
لاوس : وقتی آنچه داریم می بخشیم ، آنچه نیازمند آنیم دریافت خواهیم کرد.
|
ارسطو : عاقل آنچه را که می داند ، نمی گوید ؛ ولی آنچه را که می گوید ، می داند
|
پرمودا باترا : مشکلات خود را بر ماسه ها بنویسید و موفقیت هایتان را بر سنگ مرمر
|
همیشه رفتن رسیدن نیست ، ولی برای رسیدن باید رفت ....در بن بست هم راه آسمان باز است ، پرواز بیاموز |
زندگي تاس خوب آوردن نيست، تاس بد را خوب بازي کردن اس |
هميشه نگاهي راباور کن که وقتي که ازش دور شدي منتظرت بمون |
وقتی که خانه نیستم کلید را دم پله اول زیر همان گلدان سفال همیشگی گذاشتم رویایت اگر آمد پشت در نمی ماند
|
الهی....من اگر بد کنم تو را بنده های خوب فراوان است.اما اگر تو مدارا نکنی ,مرا خدای دیگر کجاست ؟؟؟؟؟؟ |
وقتي واقعيت ها , آدم را فريب بدهند چه کار مي شود کرد ؟ روزگاريست که حقيقت هم لباسي از دروغ بر تن کرده است و راست راست توي خيابان راه مي رود عشق نشسته است کنار خيابان , کلاهي کشيده بر سر و دارد گدايي مي کند و مرگ , در قالب دخترکي زيبا , گلهاي رز زرد مي فروشد |
آرزوهاتو یه جا یاداشت کن و یکی یکی از خدا بخواه خدا یادش نمیره ولی تو یادت میره که چیزی که امروز داری دیروز آرزوشو کردی
|
گر صخره و سنگ در مسير رودخانه زندگی نباشدصدای آب هرگز زيبا نخواهد شد
|
چه فرق می کند در ابتدای راه باشم یا در انتهای راه، وقتی به تو ختم نمی شود |
وقتی عقیده ، عقده خواند میشود وقتی نور ماه درآب مهتاب تلقی میشود وقتی متانت زمین زیر برف جهالت یخ میزند آنجاست که نان از یتیم خانه میدزدیم و میفهمیم دزد اشتباه چاپی درد است |
تو را به دادگاه خواهند کشيد شايد به حبس ابد محکوم شوي جزييات جنايتت معلوم نيست، اما اثر انگشتت را روي قلبي شکسته يافته اند |
فرشتگان روزی از خدا پرسیدند : بار خدایا تو که بشر را اینقدر دوست داری غم را چرا آفریدی؟ خداوند گفت:غم را بخاطر خودم آفریدم چون این مخلوق من که خوب می شناسمش تا غمگین نباشد به یاد خالق نمی اف |
زندگي مثل بازي شطرنج ميمونه وقتي كه بلد نيستي همه مي خوان يادت بدن ولي وقتي ياد مي گيري همه مي خوان شكستت بدن |
گه خيال داري دوستم بداري هم اينك بدار، اكنون كه زنده ام. صبر نكن تا بميرم. بدان كه آنوقت هرگز صدايت به گوشم نخواهد رسيد، و مجبور مي شوي حرفهاي ناگفته ي قلب ساده ات را در فراسوي يك مشت خاكستر سرد پنهان كني
|
اگه يه روز فكر كردي نبودن كسي بهتر از بودنشه چشماتو ببند و اون لحظه اي رو كه اون كنارت نباشه رو به ياد بيار، اگه چشمات خيس شد بدون كه داري به خودت دروغ مي گي و اونو هنوز دوست داري
|
باران هم روی ظالم می بارد، هم روی مظلوم، ولی مظلوم بیشتر خیس می شود، چون ظالم چتر مظلوم را دزدیده است
|
اگه كسي رو دوست داري تركش كن، اگه قسمت تو باشه بر مي گرده، اگر هم برنگشت يعني به تو تعلق نداشت، پس همون بهتر كه رفت
|
عاشق عاشقی باش و دوست داشتن را دوست داشته باش، از تنفر متنفر باش و به مهربانی مهر بورز، با آشتی، آشتی کن و از جدایی جدا باش
|
همه بشرند اما بعضی ها انسان اند |
هركه با بدان نشیند، اگر طبیعت ایشان را هم نگیرد، به طریقت ایشان متهم گردد
|
ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی...تو بمان و دگران وای به حال دگران |
من با عشق آشنا شدم و چه کسی این چنین آشنا شده است ؟ هنگامی دستم را دراز کردم که دستی نبود. هنگامی لب به زمزمه گشودم ، که مخاطبی نداشتم. و هنگامی تشنه ی آتش شدم ، که در برابرم دریا بود و دریا و دریا |
همیشه سخت ترین سیلی رو از کسی می خوری که .... روزی بهترین نوازشگر ات بوده |
اکنون ساعت 04:30 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |