راستیییییییییی یه نکته بسیار مهم که هی میام بگم نمی دونم چرا نمی گم:
روز پدر رو به همه پدرهای گل دنیا و اول از همه بابای نفس خودم تبریک میگم ایشالا که سایه شون همیشه رو سرمون باشه:53::53::53::53::53: همیشه هم ازمون راضی باشن:53::53::53: چون دوسشون داریم و :53::53::53::53: دوسش دارم!:53: آقایون گل پی سی هم روزشون مبارک!:53: {شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن}{جشن پتو}{جشن پتو} |
نقل قول:
سلام توتان گرامی نقل قول:
مدیر اسپورت :d ن2:30 صبح تو سایتی داری شکلکها رو امتحان میکنی ;):d نقل قول:
سلام بر خاله افسانه ترقیده ایشالله ترقیدن های جدید را بزودی مبارک باشد بگوییم. نقل قول:
نقل قول:
سلام دختر عمه :cool: |
سلام
خوبین انا مه امروز راس ساعت19:20 امدم دیار غربت دوباره_:2: چیزه هیشکی نیست اینجا هرگز نشه فراموش حرف زدن تو پاتوق |
نقل قول:
بانوی لب تاپ دار |
نقل قول:
شنبه امتحان دارم اصلا نگاش نکردم_:2: کاربران در حال دیدن موضوع: 3 نفر (3 عضو و 0 مهمان) ترنم, مهدی, Afsaneh- roj |
نقل قول:
خانوم مدیره |
سلام و شب بخیر بر دوستان :53: |
وای وای وای 5روز هنوز یک صحفه قهوه خونمون دیگه مشتریاش کم شده:mad::mad::mad:
آخرین حرف دلم : عشق هرگز نمیمیرد مگر اینکه عشاق بی وفا باشند . .:24::24::24::24: {قیژه} ککککججاییییییییییینمرافهمرافهمرافهمرافه |
نقل قول:
سلام اقا محمد شیرازی :) |
راس میگه دایی مهدی ...بیا منم اومدم._باوش.. خوف بیدید بچه ها:cool: راستی از این برادر ما اقا سهراب خبر دارید سلام منو بهش برسونید:)
|
اکنون ساعت 02:44 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |