تنبیه
تنبیه |
بخشش و نفرت
سیگار |
یه چیزی که واقعا بده
اما نمیدونم چرا یه سری ولش نمیکنن:d قلیون؟ |
قهوه خونه ها ی قدیمی!
{داش مشتی}{داش مشتی}{داش مشتی}{داش مشتی}{داش مشتی}{داش مشتی}{داش مشتی}{داش مشتی}{داش مشتی}{داش مشتی}{داش مشتی} تقلب............ |
امتحانات دانشگاه که کتابو می ریختیم تو الجبرا
دی وی دی |
دی وی دی منو یاد یه پکیج آموزشی میندازه که قراره تو آرزوم(هکر شدن)کمکم کنه
دسته جارو:d |
این تاپیک هم به بخش تالار بدون شمارش پست منتقل شد
اما پست های جدیدش در 20 نوشته اخیر که در صفحه اول سایت هست منعکس میشه .. لطفا تمام سعیتون رو بکنین که کلماتیکه انتخاب میکنین صرفا برای بازی کردن نباشه یه فائده ای داشته باشه مثل تست های روانشناسی باشه ... یه چیزی بشه ازش یاد گرفت ... مثلا بشه ازش این فائده رو گرفت که برای مثال کاربری که پاسخ میده نظرش در مورد واژه مادر یا روح یا قداست چیه ... چیپس چیتوزم اگر نوشتید کفر خدا نشده اما سعی کنید کمی بار محتوای بالاتری داشته باشه . --------------------- دست جارو : بزنم تو سر نفر قبلی باهاش . -------------------------------- شهید : |
همه جا رو دیگه دارین فلسفی و علمی و ... می کنین.
یه تایپیک میزارین که 100% آزاد باشیم؟نه این که توش فش بدن و چیزی نگین.یعنی دربارهی همه چیز حرف بزنیم شهید: یاد داییم می افتم که شهید شد.داشته با دوستاش می خندیده که یهو یه خمپاره می زنن و ... باقالی |
من جدیدا به اونی که دوسش دارم میگم باقالی :21:
ولی خودم باقالی دوس ندارم :d:d البته سبزی پلو با باقالی تازه بدک نیست :65::65: .............. دارت |
یه بار این دارت نزدیک بود کار دستمون بده و چشم های همدیگه رو در بیاریم:24:
یاد دیوار اتاقم میافتم که سوراخ سوراخ شده:d ----------------- DVD خام |
اکنون ساعت 12:15 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |