سلام برهمه
آخیش امتحانا تموم نشد یکی دیگه مونده اونم هفته دیگه( 8/4) |
دعاهایت را اجابت کند آنکه آسمانی را می گریاند تا گلی را بخنداند |
نقل قول:
سلام عمه جان نقل قول:
سلام بر خاله رزی عزیز نقل قول:
سلام بر گمشده خانوم نقل قول:
سلام جیگیلی نقل قول:
مجددا سلام نقل قول:
سلام امپراطور نقل قول:
زیاد فک نکن اینجا موقع امتحانات حرف دانشگاه میشه بعدش یادشان میره چیها گفتن چه قولهایی دادن تا ترم بعد شب امتحان :d نقل قول:
سلام دکی عزیز نقل قول:
سلا آقا محمد نقل قول:
سلام نقل قول:
فک کنم باز کردم همچین چیزی رو :d نقل قول:
خب یک انتی ویروس قوی نصب کنید نقل قول:
خودت هم کم ، کم پیدا نبودی ها :d نقل قول:
سلام شابادی عزیز مدیر خارجکی ها و خاله مهبا کی امتحاناتشون تموم میشه؟ |
شبی رو به عرش کبریا کردم
خودم را از غم دنیا رها کردم بگو آنچه نیاز توست برایت بهترین ها را دعا کردم عید مبعث مبارک عمه جون صبا خودشم یادم رفته قضیه چی بود!:d منم یادم نمیاد!:d به ایتالیا هم رای دادم راستی! خاله رزی خواهر جون ایشالا پویانت سلامت باشه صبا خبرگزاریه ماشالا! خیلی هم کم حرفه!!!!!!!!!!!:d ************************************** هیچ وقت نباید به اجبار خندید،گاهی باید تا نهایت آرامش گریه کرد....تبسم بعد از گریه، از رنگین کمان بعد از باران هم زیباتره. |
تشخيص قابلیت مغز
|
سلام بر تمامی دوستان :53: |
نقل قول:
دستت درد نکنه عمه جان نقل قول:
:d:d نقل قول:
سلام خاله افسانه |
یه فکری بکنیم
سلام :53:، از دوستان قدیمی کسی نیست ، چرا ؟ چرا کسی نیست ؟ میدونم یا اینکه گرفتارن یا اینکه دوست ندارن بیان تو پاتوق ، باید یه فکری بکنیم :rolleyes: رزیتا خانم سلام ، این پسر شما چقدر با نمکه ، چند سالشه ؟ ایشالا خدا براتون نگهش داره ، یا به قول ما شیرازیا داغشو نبینید:cool: |
سلاممممممممممممممم بوی گیسوی تو را نیمه شب آورد نسیم تازه شد در دل من یاد رفیقان قدیم… :24::24::24::24::24: کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (1 عضو و 0 مهمان) mohammad.90 |
سلام به همه خوبان:53: |
اکنون ساعت 07:26 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |