سلام بر تمامی دوستان . |
من دارم میام کردستان گردی از 12 تیر تا اخر تیر با دوستان میخوایم بریم کردستان گردی شهرهای مثل : اسلام اباد غرب _ کرند _ روانسر_ پاوه _ کامیاران_ بانه _ بوکان _ مهاباد _ سنندج _ کرمانشاه آخر سر میریم روستامون هرسم در اسلام اباد غرب دلتون بسوزه
|
نقل قول:
سلام آق جواد عزیز نقل قول:
سلام محمد جان یک لحظه نخوندم و شکلک رو دیدم گفتم نوشته نیمه گیسشو آتیش زده :21: نقل قول:
سلام بر خاله رزی نقل قول:
سلام نقل قول:
سلام شابادی عزیز |
سلام
مهدی و رزیتا سریع خودتونو بن کنید تا بنتون نکردم:d:24: من خوبه شبارصد سایت میکنم اما فک کنم شما شبا منو رصد می کنید:24:{داش مشتی} |
کاربران در حال دیدن موضوع: 4 نفر (3 عضو و 1 مهمان) ترنم, مهدی, ashkan_d13
ثبت تاریخی از خودم در وکردم توجه مینمویی که من روزام رصد میکنم:d |
سلام
نقل قول:
سلام رزیتا خانم ، راستش چند وقتی بود میخواستم درباره پسر گلتون سوال کنم ولی هی یادم میرفت ، از لطف شما ممنونم :53::cool: [QUOTE=مهدی;266140] [/INDENT][/INDENT]سلام آق جواد عزیز سلام به روی ماهت اقا مهدی ، ایشالا دوستان قدیمی دوباره دور هم[/QUOTE] جمع شن :cool::53: الان گلبرگ خانم داره پستا رو میخونه ، اینم یه قدیمی عزیز ، سلام گلبرگ خانم |
سلام به همه دوستان جدید و قدیمی:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:
نقل قول:
سلام افسانه خانم شما خوبید کم پیدا هستین ..........................:53: نقل قول:
سلام اقا مهدی گل انشاالله که حالتون خوب باشه و همیشه پایدار ..:53: اقا چه طور شده پستای تکراری میزاری ازدست کی ناراحتی...............................:53: نقل قول:
سلام جواد خوبی چه خبر ما هم همون گلهای قدیمی هستیم ولی نه بهشتی ............................:53: سلام رزیتا خانم خسته نباشید خانواده محترم خوب هستند امیر علی هم دست بوسه ......................:53: |
ما بلندترین تاریکی (شب یلدا ) را به هم تبریک میگوییم و از کنار بلندترین روشنایی (اول تیر ) به راحتی می گذریم ...--------------------------- امروز چند بار اومدم این روزو تبریک بگم یادم رفت نمیدونم چرا؟ |
نقل قول:
:d نقل قول:
ما هم 32 ساعته رصد میکنیم :21: نقل قول:
:cool: نقل قول:
سلام اقا محمد عزیز نقل قول:
تبریک تاریخ گذشته نمی خواهیم :d توجه می نموییی |
خوش به حاتون اونایی که دارن میرن مسافرت |
اکنون ساعت 09:50 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |