|
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (1 عضو و 0 مهمان) mohammad.90 :41::41:
سلام دوستان خسته نباشید خوب هستین {پپوله} به به یواش یواش سر کله دوستان امتحان دار پیدا شد {شیت شدن} انشاالله که موفق باشین و امتحانات را خوب داده باشین {جشن پتو} |
اخخخخخخخخخخخخخ امروز تو تمرین انگشت سبابه دست راستم در رفت تا 20 روز باید تو اتل باشه امتحان فردامو چکار کنم
|
سلاااااااااااااااااااام |
نقل قول:
سلام جیگیلی نقل قول:
سلام دختر عمه نقل قول:
سلا بر خاله افسانه نقل قول:
سلام بر عمه عزیز :cool: نقل قول:
سلام بانوی لب تاپ دار نقل قول:
سلام مجدد عمه جان بیشتر بیا اینجا خوشحال میشیم نقل قول:
سلام دایی محمد نقل قول:
من خوشم نیومد :d میشد اون 13 تا هم عضو باشند میشد 16 عضو همشون هم اینجا مینوشتند :d نقل قول:
سلام اقا محمد طرفدار آلمان نقل قول:
شابادی جان الان بخوام بنویسم دیگر دیر شده خودت بیا بگو امتحان چیکار کردی نقل قول:
مجدد سلام |
با سلام
مهدی جان خدا رو شکر امتحان اسون بود ولی دادم به یه ناظر امتحان مو بنویسه خیلی فس فس میکرد بازم چهارمین نفر بودم که تموم کردم |
نقل قول:
ایشالا همه اونایی که درس دارن به خصوص کنکوری هاش موفق باشن مرسی از دعات نقل قول:
از دعای شما هم ممنون عمه جان:53: بهش میگم پسرداییش و خاله اش و بقیه عزیزای اینجا براش دعا کردن ایشالا که همه موفق باشن _________________________ از همه دوستای گلی که دعا کردن ممنون ایشالا که همه موفق باشن |
سلام :o |
من فقط خودم را زندگی میکنم:) |
5 فایل پیوست
:d اینم خوراک صبحانه ! |
اکنون ساعت 07:31 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |