سلام عزیزان
خوبین همگی ماه رمضون داره میره تا یک هفته دیگه نمیریم دیگه نمیمیریم:24: آقا مهدی ما آبجی کوچیکتونیم مینا جون خسته نباشی اون بالا چه خبر بود؟ مهبا جون خوبی عزیزم جواب پیامک منو ندادی غزل جون چشمات قشنگ میبینه عزیزم ترنم جون خوش سلیقه ای مثل خودم :24: همه گلید دسته گلای قشنگ پی سی اینم ی ناز کوچولوی دیگه http://forum.patoghu.com/images/poti/2009/01/7093.jpg |
سلاااااااااااااااااااااااااام به شمالیا جنوبیا یزدیا کرمونشاهیا مشهدیا بندریا اصفهونیا شیرازیا تهرونیا زمینیا آسمونیاااااااااااااااااا {شیت شدن}
چقد فروم بی روحی داریم ._:2: کجایین پـَ ؟ {B Adabi}:d . . 5 شنبه هفته ی پیش هم رفته بودم تهران , عصر شعر سرو.. خیلی خوش گذشت ... ترانه سراها و شاعرای بزرگی بودن که جلوشون شعرمو خوندم ... بیشتر از خود عصر شعر , بودن با دوستای شاعرم خیلی قشنگ بود برام... وای تا یه خلوت گیر میاوردیم گرد میشدیم شعر میخوندیم .... اونجا دو تا دوست خوبم پیدا کردم. آقای احمد حسینی غزل سرا و صابیر کاها .. این دومیه کرمونشاهی بود . خیلی دوست داشتنی و شیرین حرف می زد.. شعراش پر از سادگی و زیبایی بوووووود ... شعر بادبادک ام رو براش خوندم خیلی خوشش اومد ... تا نصفه های شب با اینا و بچه های انجمن خودمون توی پارک نشسته بودیم شعر میخوندیم ... من توی راه اومدن به تهرون کتاب احمد حسینی دسم بود عاشق غزل "خاتون" اش شده بودم. اصن فک نمی کردم اونجا ببینمش , تازه باش هم کلام شم و غزلمو گوش کنه .. اولش گف اسمت غزله ؟ گفتم اهوم ! گف چه اسم قشنگی.. اسم دختر منم غزله ... بعدش لو رف اینایی که توی شعراش هی میگه " بابا .. غزل!" , "دخترم غزل !" منظورش قالب غزله ! دختر کجا بود.. :d خلاصه کلی خوش گذشت ... . . این روزا شمال همش بارونیه ... شب احیام بارون گرفته بود شدید .. خیلی عرفانی و قشنگ بود... برا همتون دعا کردم .... :63: نقل قول:
اوه اوه توی اون وضعیت رفتم دو سه تا مغازه اما هیچ کفشی به دلم ننشست که بخرم . یکی نیس به من بگه دختر تو این شرایطم می خوای سلیقه خرج بدی آخه ؟!!{قاط}:d هی خدا ... اینجا یه انجمن خیریه نداره جمع شین پول بدین مام یه دمپایی چیزی نصیبمون شه ؟ :d ( خرید اینترنتی هم پذیرفته می شود:d) نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
فرانک جون خوشحالم که مهبا جواب اس ات رو نداد.:p اصن دلم خنک شد :d من توی پاتوق کرمونشاه به همتون سلام دادم . یکی دو نفر بیشتر تحویلم نگرفتن. افسردگی گرفتم ! ای مهمون نا نواز ها {قاط}_:2:.. من دیگه خونتون نمیام تا فرش قرمز برام پهن کنین :d اینقدم عسک نی نی نذار اینجا ! {قاط}من همینجوریشم عاشق بچه م .دلم آب میشه هی خوب :d |
|
خوبه همه دور هم جمعیم ولی یکی یکی میایم و ی چیزی مینویسیم و میریم |
سلام دوستان عزیز
شکوفه جون خواهش میکنم سر به سر فرانک جون نزار فرانک جون از نی نی حاضری و تر و تمیز خوشش میاد اونم برا چند دقیقه میگه تا زمانیکه خوش اخلاقن دوستشون داره نماز و روزه های شما هم قبول باشه دیگه داره تموم میشه من معده درد گرفتم و چند روز ه نمیتونم روزه بگیرم وجدانا سخته دنده فیل میخواد :21: قضیه کفشا چیه آقا مهدی کفش منم بده ;) |
شکوفه من اگه گرسنه م بشه پیغمبر هم نمی شناسم :d |
میگم چه قد خوبه کوروش نیست هااا
با مامان جونش حرف زدم گفت تا چند روز دیگه نمیاد آخیییییییییی از دستش راحتیم هر چی دلت میخوا د بنویس اصن بشین پاتو دراز کن :21: شما چه میدونین چه قد به من گیر میده ببین (صداتو کلفت کن) فرانک خانم این چیه نوشتی ؟............. بقیه ش محفوظ :24: غزل جون کی سلام کردی جواب ندادیم علیک سلام دلت میاد شهر مهمان پرور. شهرم از عشق و صفا...... مینا جون یزد چه خبر؟ مهدی خان.ای دو سه تا شهر زما دور تر آب و هوا که خنک و خوبه اونجا؟:dاین چه سوالی بود؟ شما که میشینین کنار کولر گازی علیه سلام تا شب .شبا هم میرین تفریح بار اول رفتم اهواز عید بود اتفاقا اینجا برف میومد هر چی بهم گفتن لباس گرم نیار قبول نکردم اومدم دیدم اونجا کولر روشن بود;) مرسی شکوفه جون نماز روزه شما هم قبول به نظرت مهمونی بس نیست؟من که میگم دیگه زیادی مهمونیم :24: |
سلام به همه دوستان با مرام همفکری |
شکوفه جان در اولین سطر نوشته ام دستان گرمت را میفشارم و عذر می خواهم ..
وختی بچه های شعرو میبینم و باهاشون هستم جو میگیرتم فقط یا شعر می خونم یا گوش می دم .. این "دارم برات" رو هم خوب آمدید :d مهدی , ننه ؟؟؟؟؟ خودتی ؟؟؟ عینک ننه ت رو وردار بیار چشام درست نمیبینه ! واااااااااااا !! این عجق وجقا چیه اینجا گذاشتی ! من جوونیامم از این کفشا نپوشیدم ننه ! آن هم در باران های شمال سیصد متر پاشنه دارد این ها !!!!!!!!!!!! صادقانه اعتراف می کنم نه تا به حال از اینا داشتم و نه پوشیدم .. نه مهمونی نه عصر شعر نه مدرسه نه دانشگاه نه هیچ مکان رسمی-خانوادگی و سایر موارد دیگه :d سلیقه مادربزگ غزل اینه : http://www.pic.iran-forum.ir/images/...59nmkor608.jpg http://p30city.net/attachment.php?at...1&d=1314469262 http://www.pic.iran-forum.ir/images/...06ec2740b2.jpg ------------------------------------------------------------------ این , اولین و تنها کفش پاشنه دار (به یاد بچگی هامان , کفش۫ تک تکی :d) است که به دلمان نشسته و اگر قسمت شد دوست داریم شب وصال بپوشیم :d : http://p30city.net/attachment.php?at...1&d=1314468902 البته بیشتر چون بند دارد و شبیه کفش کتونی ست خوشمان آمده :d تور توری هم که هست .. دختر ها هم که عاشق این چیز ها .. دلمان خواست دیگر .... :d روناک جان خبر خاصی نیس عزیزم .. همه چی آرومه .. من چقد خوشبختم :d ها مهدی ننه بیا ببین عین بچگیات چه الم شنگه ای راه انداختی !! هنوز هیچی نشده مینا و روناک و بقیه م کفش می خوان ! پول اینارو کی میده آخه ؟ خزانه دار کیه ؟ کیه ؟ کیه ؟؟؟؟؟ :d مینا ؟؟؟؟؟ عزیزم از این به بعد وقتی گرسنه ت شد فاصله شرعی و قانونی تو با من حفظ کن !! خطرناک شدی جون غزل ! :d فرانک زودتر میگفتی خو ! آخیش ... چقد خوبه صاب خونه نباشه و آدم پاشو دراز کنه :d وای بچه ها شمال این سه چار روزه همش بارونی و قشنگه .. اینقد سرده که اگه شبا بدون پتو بخوابی تا صبح قندیل می بندی یه چیزی تو مایه های هوای پائیز , مهر .......... نه ! آبان .. بیشتر شبیه هوای آبان ِ .. اینقد دوستش داریم هوای این روزها را و اینقد ذوق می کنیم که نگو .... :d پریشب تا خود صبح بیدار بودم .. پنجره رو باز کردم و به صدای بارون گوش می دادم .. وای این هوا جون میده واسه غزل نوشتن ! مخصوصا که حالا مدادمم بعد از دو هفته پیدا شده {شیت شدن} زیر بالشتم بود :d من بدون مدادم (امروزی اش می شود اتود) می میرم . بچه ی فضول (ببخشید کنجکاو )دختر عموم پیداش کرد :d . . غزل |
بلهههه |
مهدی ننجون این چه وضعشه.... چرا در ماشینو باز گذاشتین دههه {قاط}
--------------------- http://www.hamshahri.net/images/posi...11/7/p6-12.jpg من اون مو طلائی م :cool: (عقده ای شدن جهت نداشتن موهای طلایی :d) اون مو قهوه ای ِ هم مهباس :d شروین ! چقد بهت میاد این عینک :24: شکوفه و ترنم و بقیه رو هم انداختیم صندوق عقب :24: بچه م مهدی هم که قربونش برم هیشوخت تو زاویه نبوده سر و کله ش :d نقل قول:
آدم عکس دوستش و کسی که قراره دوستش براش کفش پاشنه بلند بپوشه :dرو میذاره توی قهوه خونه ؟ {B Adabi} حالا خوب شد نذاشتی فیس بوک وگرنه همه لایک می زدن.. اونی که می خوام براش کفش پاشنه بلند بپوشمم که حسااااااااااااااااااااس :24: دوستان مینا یک جای گزارشش رو اشتباه به عرض رسوندن .. اون آقائه پیرهن آبیه آهای دختر رشتی رو گذاشت من دیدم توی ایتالیا (مکان ماه عسل:d) باید ارق ملی داشت نه محلی :d واسه همین عوضش کردم دلبرم دلبر گذاشتم :24: |
سلام بر همگی :53:
آبجی فرانک منو بردین به حال و هوای زندگی در اهواز نمیدونین که ماه رمضان تو اهواز چطوریه من الان هر وقت در طول روز کم میارم یاد اون سال های که اهواز بودم و روزه بودم می افتم توان و قدرت میگیرم خیلی از بچه های خوابگاه فقط پنج دقیقه مونده به اذان به خاطر تشنگی و گرما روزه شون رو می شکستن وقت سحر تا می تونستیم آبلیمو می خوردیم این تنها راه حلش بود یادش بخیر واقعا _:2: غزل بانو خوش به حالت حسابی از باران لذت ببر عزیزم {پپوله} وای مینا خیلی کار خوبی کردی این عکس ها رو گذاشتی خیلی بامزه بودن چقدر هم وسیله با خودمون میبریم معلومه میخوایم خیلی بمونیم :d غزل هم که خیلی خوش به حالشه غزل ماهت سرشار از عسل باشه :p |
نخیر بچه ها جاشون نبود ..بقیه رو گذاشتیم تو ساکها ..الان شکوفه داشت جیغ می کشید ..بچه مون داشت خفه میشد{قیژه} :d |
باشه غزل قبول مو طلاییه تو باش من مو قهوه ایم :d
وای غزل با اون کفش های خوشگل تک تکی میخوای بری ایتالیا :) میدونی غزل من وقتی بچه بودم یه کفش تک تکی خیلی ناز داشتم با یه جوراب لبه توری با یه لباس فرفری سفید بعد اونا رو صبح روز پنج شنبه خریده بودم تا شبش ده بار اونا رو پوشیده بودم بعد فردا صبحش یعنی صبح جمعه عراق به شهرمون حمله کرد ما هم فرار کردیم رفتیم کرمانشاه وقتی برگشتیم همه شون رو برده بودن{B Adabi} همیشه ی همیشه دلم براشون تنگ میشه _:2:_:2: |
سلام
من که خوبم شما رو نمیدونم :d اخی مهبا منم به خاطر لباسات ناراحت شدم _:2: منم 9 سالم بود کفش تک تکی میخواستم شیش هفت جفت کفش برام اوردن امتحان کردم اما هیچکدومشون اندازه پام نبودن {قاط} مینا اخ جون شوهــــــــــــــر {شیت شدن} حالا اقای داماد کیه؟:rolleyes: حتما به اقای داماد جونم بگین که من ماه عسلم باید دور دنیا باشه ها:d این شرط اولمه :65: انتخاب کفشمم با اقا مهدی البته افتخارشو دادم ها چون انتخاب کفش با اقای داماد جونه :24::d:65: وای بچه ها چقد حرف زدین:p این همه حرفو از کجا میارین !!:d مینا کنار ساحل منم خودم به تنهایی مواظب اقایون هستم :65::dکه دست از پا خطا نکنند :d فرانک به خاطر اون ناز نازی ممنون خیلی نازه خب دیگه منم زیاد حرف زدم حرفام تموم شد:d یچه ها یه مشکلی برام پیش اومده دعام کنین تا زودتر حلشه ممنون :53: |
|
میزان زکات فطره تعیین شد
زكات فطره بر هر مسلمانان عاقل و بالغ كه توانايي گرفتن روزه را دارد و همچنين معذورين و همچنين كساني كه عمدا روزه خود را خوردهاند، واجب است. يكي از اعضاي بخش استفتائات دفتر مقام معظم رهبري اعلام كرد كه زكات فطره به ازاي هر نفر ۲ هزار تومان خواهد بود. به گزارش فارس زكات فطره بر هر مسلمانان عاقل و بالغ كه توانايي گرفتن روزه را دارد و همچنين معذورين و همچنين كساني كه عمدا روزه خود را خوردهاند، واجب است. |
سلام چطورین بچه ها
اول شکوفه غیبت داره..کجایی ..ناقلا باز رفتی سفر من نمیام قهر میکنمااا {قاط} عید همگی مبارک باشه..نماز و روزه ها و دعاهاتون قبول هست :d{پپوله} غزل کجایی...بچه ها امروز جواب ارشد اومده... من زده بود مردود_:2:... امیدوارم این کلمه غمناک چشم های قشنگ هیچکدمتون نبینه ترنم بدو بیا بگو چیکار کردی بقیه بچه ها بگین چکار کردین... یکی از دوستام میگفت هیچی نخونده بوده ..نساجی قبول شده، گیلان رشته های مثل مکانیک ظرفیت هاش بالاس مدیریت ها هم که همه دارن امتحان میدن اصن یه چیز بگم..هیچی مثل رشته ی که خودم امتحان دادم نمیشه :21: پنجشنبه یعنی 2 روز دیگه جواب آزاد میاد..نخونده بودم _:2: دلم دلم دلم میخواد قبول شم..ولی بقدری این رشته رو دوست دارم که امسال هم دوست دارم بخونم مهدی من کفش میخوام {قیژه} |
وای مهبای عزیزم وختی پستتو خوندم دلم پر از حسرت شد....
یاد شعر بادبادک خودم افتادم ... حس کردم حسرت از دست دادن لباسات مث حسرک از دست دادن بادبادکمه ...http://www.qalamro.com/upload/smilie.../%28711%29.gif بادبادکم سهم آسمان شد من ... دوستش داشتم ! ترنم .. سنگین باش بچه ! شوهر چیه ؟ فعلا یخ حوض بشکون .. هیشششش !:32: مینا جون این سیستم آموزشی مملکتمون از پایه مشکل داره ! به قول بابابزرگ نود ساله م سایت پارتی بازی می کنه ! هرچی بش میگم کامپیوتره آدما رو نمیشناسه , میگه نه شما جوونین خبر ندارین اینا همشون پارتی بازیه :d http://www.qalamro.com/upload/smilie...%282522%29.gif اینجا هوا خنک و مهتابیه .. (انگاری گوینده اخبار هواشناسی م همش از آب و هوای شمال می نویسم:d) دیشبم صاف و ستاره بارون بود .. به قول یسنا دوستم انگاری خدا دست کرده توو کیسه , نقره پاشیده رو آسمون ! عید همتون مبارک ... ایشالا همیشه به شادی و نشاط ... {شیت شدن} |
مینا جون اسم جدیدت مبارک
شیرینیش کو؟ لا اقل ی مراسمی چیزی برا اسم گزاری لازمه منم هوس کردم اسممو عوض کنم کوروش کوووووجاس؟اسم جدیدمو بگم اومده دیگه باید مواظب باشیم :24: بچه ها جون عیدتون مبارک نماز روزه هاتون قبول حق اینها رفت هی آه و ناله میکردیم ...حالا کو....... تا 11 ماه دیگه کی زنده س؟:d |
سلام به همه دوستان خوبم :53: |
سلااام |
سلام بروبچ:d
خوبین خوشین پسا پیشم عیدتون مبارک به به شکوفه همیشه به تفریح مینا جونم اسم جدید مبارک من که شام میخوام نه اشی که شکوفه گفت غزل خوشبحالتون وقتی از اب وهوای اونجا میگی انقد دلم هوس یه هوای بارونی میکنه که حد وحساب نداره _:2: مینا نخیرم من شوهر میخوام غزل و شکوفه کجایه شوهر خواستن زشته اخه بگین ؟مرافه نه گلبرگ من بچه زرنگیم هم به همسرم میرسم هم شوهرم :d راستی بچه ها رزیتا تو امضاش ن.شته که یه مدت نمیاد ان شاالله هرجا که هست شاد وسلامت باشه |
چی ترنم میگی :d |
سلام
مینا خیلی ناراحت شدم قبول نشدی_:2: ولی اشکال نداره امسال حتما خوب بخوان تا روزانه تهران قبول شی حیف پول نیست با اون همه زحمت بدی برا شهریه ازاد ماهم میشیم ستاد روحیه بخشی به دوستان پشت کنکوری;) بچه ها نیستین کجایین ها؟؟؟؟؟ ان شاالله هر جاهستین خوش باشین :53: ______________________________________ گلبرگ کی جواب تکمیل ظرفیت ازاد میاد ؟؟؟؟ |
سلام بر همگی دلم براتون تنگ شده بود خیلی :53:
عیدتون هم مبارک باشه{پپوله} شب عید اومدم کلی نوشتم ولی ارسال نشد _:2: بابت همدردی با لباسام ممنونم خیلی دوستتون دارم {شیت شدن} ترنم جونم بهت خیلی تبریک میگم عزیزم ایشالا موفق باشی گلم :53: شکوفه بانو بهت خیلی خوش بگذره ایشالا بسلامت برگردی {پپوله} مینا جونم اول اینکه اسم جدیدت مبارک باشه:53: خیلی قشنگ و آرامش دهنده اس :) حتما خیلی زود آش رو بپز;) دعا کردم که آزاد قبول بشی ولی ایشالا تکمیل ظرفیت قبول میشی ، نشد هم غمی نیست سال دیگه با هم قبول میشیم اینجا بهمون تبریک میگن و به حساب کوروش هم پول واریز میکنیم {شیت شدن} بچه من میخوام درست حسابی بخونم ولی نمیدونم چطوری بخونم خیلی اعصابم خراب شده، مینا و ترنم help me ترا خدا اگه میدونید بهم بگید چطوری بخونم و چکار کنم _:2: جای غزل بانو و آقا مهدی و خاله رزیتا خالیه ایشالا سلامت باشن و زودی برگردن :) |
ترنم ..گلبرگ کیه ...بهم معرفیش میکنی :d |
سلام:53:
ممنون مینا جونم میدونی من همه این چیزایی که گفتی رو در نظر دارم هدف و برنامه ریزی و اینا رو ولی مشکل من اینه که : من که میخوام جامعه شناسی امتحان بدم 4 تا منبع برای امتحان دارم : روش تحقیق ، زبان ، نظریه جامعه شناسی ، مفاهیم جامعه شناسی حالا مشکل من اینه که نمی دونم اینا رو چطوری بخونم توی یک روز از همه شون بخونم ؟ هر روز یکشون رو بخونم ؟ هر هفته یکیشون رو بخونم؟ یا اینکه یکیشون رو تموم کنم بعد برم سراغ بعدی این مشکل اصلی منه _:2: |
مهبای عزیز ... |
سلام به گلبرگ و مهبا
ودیگر دوستان غایب:) مهبا حرفای مینا کامله الان میگم چطور درس خوندم چون من خودم از نفرچهارم رشتم مشاوره گرفتم اون نفر چهارم رشتم میگفت بچه ها از امار میترسن به همین خاطر نمیخونن پس باید طوری برنامه ریزی کنی که هر روز امارو بخونی مثلا اگه روزی 6 ساعت درس می خونی حتما بین یک تا یک ساعت و نیم اماربخون من خودم با امار 7 تا کتاب بود وکلا 47 تا منبع مثلا شنبه 1 ساعت امار دوساعت مدیریت دو ساعت روش تحقیق مثلا یکشنبه یک ساعت امار دوساعت نظارت دوساعت روانشناسی همینطور روزای دیگه اگه اولین منع روانشناسی تموم میشد دومیو میخوندم وهمینطور تا اخر البته من شبا تا صبح درس میخوندم و روزا میخوابیدم یه چیز دیگم مهمه ادم یه دوست خوب میخواد که بهش انرژی بده اگه یه جایی خسته شد بهش کمک کنه من این دوستم خودش نفر 22 ارشد بود واقعا ازش ممنونم شده بود ستاد روحیه بخشی اما میگم تست تست تست یک ماه اخر تست فقط بایدم دیگه از الان شروع کنه هر کی که میخواد درس بخونه به نظر من خوندن کتابهای و منابع سنجش تکمیلی خوبن بچه ها البته خودم در اون حد نمیبنم میدنم درست و حسابیم توضیح ندادم ولی اگه خواستین تا شمارمو بدم که بگم چیکار کردم با ارزوی موفقیت دوستای گلم |
ترنم جان مرسی...شبا درس میخوندی ...روزا میخوابیدی :d |
سلام به همه دوستان گرامی |
سلام :53:
ممنونم ترنم و مینای عزیزم برای راهنمای هاتون خیلی کمک کرد {پپوله}:53:{پپوله} آقا مهدی خوش آمدید نکنه واقعا تو بازار بهبهانی ها کفش فروشی داری :p منم خیلی دلتنگ اون روزا هستم همیشه هم یاد سالومه می افتم با اون لهجه خیلی قشنگش بعد از ازدواجش دیگه نیومد ایشالا خوشبخت بشه{پپوله} غزل بانو بیا دیگه دلمان خیلی برات تنگیده :)_:2: |
سلام
به به ببینید کی اومده اق مهدی ه کفش فروش :d گلبرگ ومهبای عزیز وظیفم بود خواهش میکنم مینا دارم مدیریت اموزشی میخونم غزل کجایی ؟؟؟؟؟؟ احتمالا غزل داره با اب و هوای شهرشون کیف میکنه خوشبحالشون :) شکوفه که اعلام کرد میخواد یره مسافرت! ____________________________________ بچه من دیروز که 15 بود رفتم ثبت نام چشمتون روز بد نمینه چقدر شلوغ و بی نظم بودن همه رشته ها که قبول شده بودن همه یه جا و فقط همون یه روز وقت ثبت نام داشت اومدم خونه تازه یادم افتاد کارت غذا نگرفتم با رفت وبرگشت و انجام کارام کلا 11 ساعت طول کشید _:2: |
|
سلام به همگی {پپوله} |
مینا مطمئن باش که قبولی
چون خیلی دانشگاه ملی شرکت کردن اونجام قبولن مخصوصا اون ده نفر اول مطمئن باش ملیم رتبه خوبی اوردن :) ارزوی سلامتی دارم برا غزل عزیز اقا مهدی بیا کفشای که برای اول مدرسه اوردی به نمایش بگذار:d شاید خرید کردیم گلبرگ پس شوهر من کو په؟؟؟مرافه اون روز که فهمکیدم به فکرمی کلی ذوق کردم :d:65: |
مزسی ترنم...:53:
چی شوهر....وای چه واژه غریبی هس واسم...:d میدونی که بازارش خرابه :21: هستش ولی جنسش نامرغوبه عزیزم دنبال خالصش میگردم :21: همه که مثل اقا مهدی نمیشن :d دیدی چه سلیقه ی واسه کفش داره..چه مهربونه..چه با حوصله هست...چه با نشاطه... :cool:{شیت شدن} ارشدتو قبول شدی ..مشغله ذهنیت ......شده این! :d عزیزم حیف من و تو نیس _:2: |
دیگه مینا ریش وقیچی و دادیم دست خودت :d
هر کاری کردی قبول اما حالا فک میکنم میبینم راست میگی ها شوهر کیلویی چند:65: اقا مهدیم مبارک صاحبش باشه :24: |
باشه ..پس هر چی من بگم قبوله :d:d |
اکنون ساعت 08:21 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |