سلام،چه خبر؟
کی میتونه به این سوالم جواب بده؟ کردها یا کرمانشاهیا چجوری عاشق میشن؟یعنی منظورم اینه که چجوری بروز میدن عشقشون رو؟ ؟؟؟ البته سوء تعبیر نشه! |
شاید زندگی آن جشنی نباشد که تو انتظارش را داشتی؛
اما حال که به آن دعوت شدی تا میتوانی زیبا برقص. سلام حالتون چطوره امیدوارم امتحاناتتون با موفقیت پشت بذارین |
سلاااااااااااااام به همه
امتحانام تموم شد فقط برم به این بردار مورفی یکم درس بدم: مثلا اینکه من جمعا 4 تا امتحان داشتم، از دوتای اولش اساسی می ترسیدم، اون دوتا رو با نمره خوب پاس شدم از این دوتای آخر خیالم راحت بود، الآن به همین سادگی دیگه نیست! به نام خدا دخترعمه سوسانو جودی ابوت مورفی نیا(:24:) هستم، می باشدندندند! (الآن معلوم شد چه حال خفنی دارم؟اصل مطلبو رسوندم؟:)) |
مخلص همه ی دوستان گل هم سایتی عزیز و مهربونم، هستیم :)
|
میگم بیکار شدین هیئت ضد حال ها رو تشکیل بدیم واقعاً |
|
بـــه مــن " قـــــــول " بـــده
در تمـــام سالهــــايــــــــي كــه بـــاقـــي مـــانــده تـــا ابــــد ... مــــــواظب خـــــــــودت بـــاشـــــــي .... شـــايـــد مــن نبــــــاشـــم كــــــه يــــــادآوري اتــــ كنم ... |
جســـارت مـــی خــــواهــد!!!
نــزدیــک شــدن بــه افــکــار دختــری... کــه روزهـــا... مــردانــه بـــا زنــدگــی مــی جنـــگد ... امــا شـــب هــا... بالــشــش از هـــق هـــق هـــای دختــــرانه خیــــس اســـت ... !:53: |
وقتی تو نه در شهر ما هستی و نه در خانه ما
شهر ما خانه ی ما باشد یا نباشد؟ چه فرقی دارد؟!! |
8 فایل پیوست
عکس های جالب |
اکنون ساعت 07:11 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |