اقا محمد همین نبود پسرا هس ک دل ذوق واسه من یکی نمونده:d |
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...lCvW_WkMgAQwYghttp://somayehco.com/uploads/P5464909B.jpg بله آش رشته که یه چیز دیگه است بفرمایید ! ------------------------------------------------------------------------------------ در مورد سلول خدمت شما عرض شود که مرگش تدریجی هست ! علائمش احساس سوزش در دماغ هست (همون دماغ سوخته ) مخصوصاً اون لحظاتی که زحمت میکشی ولی اون نتیجه ای که میخوای رو نمیگیری دیگه اوج میگیره در اون لحظه باید رو به زندگی کنید و بگید درسته من شکست خوردم ولی خاک تو سرت بازم تلاش میکنم تو نمیتونی جلوی منو بگیری ! بعد مثل این فیلم کونگ فو نشون میده تمرکز کنید و تمرکز کنید و تمرکز کنید مثل این که تو دنیا هیچ چیز مهمتر از اون کاری که دارید انجام میدید نیست ! اگر باز هم شکست خوردید تلاشتون رو دو برابر کنید نشون بدید کی لجبازتره ! این طوری اون سلوله یواش یواش میمیره ! |
عید همگی مبارک کاربران در حال دیدن موضوع: 4 نفر (3 عضو و 1 مهمان) ترنم, GolBarg, bigbang |
فکر کنم همه بیرون رفتن جشن ما اینجا بیکار بی آر نشستیم تو فروم اشتباه کردم امشب بیرون نرفتم ها ! اشکال نداره ! اون یه دونه مهمونی که بیرونه ، ساعت 1 نصفه شب به بعد هیشکی نمیره مهمونی اگر عضوی بفرمایید وارد فروم شید اگر عضو نیستید ساعت یک به بعد ما مهمونا رو بیرون میکنیم :d بله خلاصه گفتیم نگید نگفتید آره دیگه من برم سراغ کار و زندگیمون اینجا که پسر مسر نداره حال نمیده شب همگی به خیر ولادت حضرت ولیعصر رو تبریک خواب ها خوب و قشنگ ببنید دندوتون هم مسواک بزنید آفرین دخترای خوب ما رفتیم بای بای :36:_چپله |
سلام به همگی امیدوارم مثل همیشه شاد و خندون باشید
|
الا اي آخرين آواي سرمد کجايي مهدي آل محمد / بيا آقا همه چشم انتظارند گل زهرا دگر طاقت ندارند
خدايا با ظهور آيه ي نور بده شادي به دلهاي پر از شور / دلم مي ميرد با داغ جدايي بيا يابن الحسن آقا کجايي |
سلام دوستای عزیز و گل و مهربون:) |
اول سلام به همه |
آناهیتا خانوم خوش آمدید ----------------------------- تابستان خود را چگونه گذراندید آره یادش به خیر ! من همیشه تابستونا سگا بازی میکردم اینقدر بازی میکردم که گردنم میگرفت بعد بابام برای چند روز جمع میکرد دستگاه رو تا تنبیه بشم دوباره دلش میسوخت از کمد در می آورد سگا رو ، مورتال کامبت بازی میکردم بازی شورش در شهر هر 3 تا نسخه اش رو بازی کردم همه رو هم با درجه هارد تموم کرده بودم چه تابستون حماسی بود اونموقعها یخمک 25 تومن بود از بابام 25 تومنی میگرفتم با کلی ذوق و شوق میرفتم یخمک میخوردم ، یادش به خیر ! الان تابستونا مزخرفه ، چی واقعاً تو این بزرگ شدن هست نه خداوکیلی آدم هر چی بزرگتر که میشه دامنه کارهایی که میتونی انجام هم بدی کوچیکتر میشه چقدر این بزرگ شدن مزخرفه ! الان صحبت میکنی باید مواظب نکنه یکی ناراحت بشه نکنه مثلاً فلان منظورو ازم بگیرن نکنه اینطوری بشه نکنه اونطوری بشه ! همش تو گیر و دار همین مسائل مسخره هستی آقا من الان سن دلخواهم 12 سال هست ولی به طور قانونی به زور22 سالم شده تولدم بود 12 تیر یه تولد جمع و جور هم برامون گرفتن حالا زیاد استرس نداشته باشین هدایاتون رو میتونید بعداً بدید الان 3 روز از تولدم گذشته بزرگ شدن هم عالمی دارد ها بزرگ شدم ! پیر شدم _:2: دارم پیر میشم دست رو دلم نذارین که خونه هنوز جایزه نوبل نگرفتم هنوز رییس جمهور نشدم کلی اتفاق هست که نیفتاده :d |
سلام و صد سلام بر دوستان :53: |
اکنون ساعت 07:41 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |