ای بابا دایی ممد پس چر هیشکی هیچی نگفت؟
چرا صداشو درنمیاری؟ تولدت مبارک! منم فردا تولدمه! {جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن} |
پس تولد شما هم مبارک باشه :53: |
سلام
هنوز که غایب داریم به به انا هیتا گیان خیلس خوش امدی عزیز دایی محمد تولدت مبارک انشاالله که 120 ساله شی تولدت مبارک صبا گیان انشاالله به ارزوات برسی عزیزم دوستان کیک من فراموش نشه هاااا کادو مادوم در کار نیست:d |
سلام به همه دوستان عزیز |
درود به تمامی دوستان عزیز و تازه ثبت نام کرده |
سلام علیکم و رحمه الله و برکاته....!!!!!!
به به من شنیدم این ورا تولد و جشن و سرور و شادی هست....گفتم ما هم یک سر بیاییممممممم بلکه از ته مانده کیک و شیرینی ها چیزی به ما برسه..........حالا شام که دیر شده میل ندارم.......تولد همه دوستان مبارک...محمد اقا و سبا خانم..........همیشه سلامت وشاد باشید.... |
نقل قول:
خسته نباشی اقا موبایل فروش کاملا مشخصه سرتان شلوغه:d:d سلام به همه دوستان:53: خوبین چه خبرا اینجا نمیاین خوش میگذره:p مامان پریشانم چطوره؟ خوشحالم که خاله رزیتام رفت سرکار:) هان ای بچه هایی که امتحان تمام کرده اید خسته نباشید:65::d انا اناهیتا امدی سلامی کردی و رفتی ها حالا که امدی باید تا اخرش بیایی;) صبا گیان سریع بدو بیا کادوا رو با مدیر بخش نصف کن تا بن نشدی:d:d اهای مهرگان گیان حاضر همیشه غایب بدو بیا پست بده:21: دایی محمد امشب پیش خواهر زاده بودی یا خواهر زاده پیش شما بود :21: شکوفه جانم فقط تنکس زده:)خوشحالم که سلامته;) فعلا:cool: |
سلام.
صبا خانوم ممنون از لطفتون.:) |
خیلییییییییییییی ممنونم افسانه خانوم عزیز |
تســــبــیح میشوم زیر انگشــــتانت
دانـــه دانــــه میـــرانـــی ام تا خــــودت را بالا ببـــــری . . . |
اکنون ساعت 07:20 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |