|
نقل قول:
ولی راست میگن دیگه آناهیتا بحث شیرینی انداختی تو بچه ها و همشونو چند وقته منتظر گذاشتی هی امروز فردا مکنی گناه دارن یه کم دل رحم باش جان خودت :d |
سلام بر دوستان خوب و گرامی {پپوله} |
دوست های گلم یه چند روزی اینجا نیستم، اما دوستون دارم و به یادتونم
التماس دعا :53::53: |
سلام به همه دوستان
خوبین به همه دوستانی که تازه به جمع ما اومدن خوش امد میگم :53: لاوین خانوم شما هم خوش اومدی فقط منم اومدم بگم احتمالا یه چند روزی کمتر بیام یا شایدم اصلا نیام فعلا مشخص نیست:) امیدوارم بهتون خوش بگذره :53: |
لامپ کم مصرف
این موضوع اخیرا برای ما هم اتفاق افتاده و متاسفانه با جاروی برقی باقیمانده های لامپ کم مصرف را جمع کردیم و حالا دیگر نمی توانیم جاروی برقی را داخل خانه نگهداریم چون علاوه بر آلودگی های ذکر شده بوی بسیار بدی از آن متصاعد می شود و مانده ایم که چگونه از شر این بوی بد از درون جاروی برقی خلاص شویم . |
نقل قول:
هرجا هستی سالم و سلامت باشی زود بیا دلمون برات تنگ میشه:53: |
|
من جزو اعضا تازه واردم باکسم خالیه دپرس شدم نه پیامی نه سپاسی
|
باورت بشود یا نه !؟
روزی می رسد که دلت برای هیچ کس به اندازه من تنگ نخواهد شد . برای نگاه کردنم ، خندیدنم ، اذیت کردنم ... ... برای تمام لحظاتى که در کنارم داشتی ... روزی خواهد رسید که در حسرت تکرار دوباره من خواهی بود ... می دانم روزی که نباشم هیچکس تکرار من نخواهد شد |
اکنون ساعت 09:52 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |