|
ممنون آقا مهدی
اول که ثبت نام کردم فکر میکردم باید حتماٌ انگلیسی باشه ولی وقتی دیدم بیشتر اعضا اسمشون فارسیه دست به کار شدم و جناب ادمین گرامی زحمتشو کشیدن:cool: آقا محمد ترنم رفته بقیه خانمها که هستن {قاط} فقط خواستم یاد آوری کنم که همه اعمال شما ضبط میشود و بعداٌ بر علیه خودتون استفاده خواهد شد پس دست به کارهای خطرناک نزنینمرافه از ما گفتن بود:d:d |
|
نقل قول:
ای بابا لاوین خانوم دست رو دلمون نزار پسرهای اینجا اینقدر بیحالن که همشون تو این تالار های ادبیات میرن هی پست میزنن ، همشونم شکست عشقی خوردن یا قراره بخورن کشتن ما رو اینا :d والله به خدا ! 10 تا پستشون رو میخونی قشنگ باید بشینی گریه کنی باد و بروت داریم منتها یه پرچم هست و یه ممد بقیه دارند آبگوشت میخورن ! انگار نه انگار اصلاً خبریه من گفتم نیست این دانشگاه ها رو تفکیک جنسیتی میکنن ما هم فروممون و زنونه مردونه کنیم تا آتیش جهنم نسوزونه ما رو :d همکاری نمیکنن که میخواستم یه ستاد بسیج راه بندازم تو فروم نشد کارشکنی میکنن ، نمونه اش همین حسین زد برجک ما رو آورد پایین دو روزه اینجا رو صاحاب میشیدما همکاری نمیکنید که حالا فردا خواستیم آب بخوریم تو فروم باید اجازه بگیریم بهتون میگم ای بابا امان از بیحالی ! به قول شاعر : ز نیرو بود مرد را راستی ز سستی کژی زاید و کاستی ------------------------------------------------------- ای بابا ترنم خانوم اومد حالا خوب شد گفت چند روز ! من همین جا توبه میکنم از تمامی اعمالم همه حرفایی که زدم به نیابت از حسین بود من هیچی نگفتم مهدی جان شاهده من متعلق به همه هستم اصلاً همه میدونن من طرفدار حقوق زنان هستم فعال فمینیست |
سلام
سالمین که هنوز:d میگم هرماه بگم یه چند روز نمیام تا دشمنا :d:dمشخص بشن یکی کودک درون اقا مهدیو بگیره تا کل سایتو به همه نریخته:d:d افرین لاوین دختر خوب باید یه جایزه ای برات بگیرم;) hbsخوش امدی برادر :53: حالا من گفتم نمیام شما صبر میکردین یه 24 ساعت تموم بشه بعد امیدوارم که بتونم بیام از قبل اعلام کردم که اگه یه چند روز نشد بیام خبر داشته باشین اقا مهدی خریدار موبایل و موبایل فروش:d افرین شما همچنان دفتر حضور غیاب دستت باشه:d:p :cool: مهبا یکی دو هفته پیش باهاش حرف زدم گفت که یه کم کم حوصله شده حتما دوباره یه خبری ازش میگیرم امیدوارم که سلامت باشه غایب امشبم معرفی کنم اناهیتا و مهرگان صبا که غایبه اما موجهش کرد اما حتما باید مامانشم بیاره;):) پریشان خانوم:cool: بازم فعلا... |
|
نقل قول:
خواهش لاوین خانوم نقل قول:
چاکریم دایی محمد نقل قول:
محمد جان تعبیری جاب و باحالی بود :d نقل قول:
حسین جان نمیگی قلب ما ضعیفه صحنه های خشونت و منفی 32 می زاری :d |
من که به هیچ دردی نمیخورم....
این دردها هستند که چپ و راست به من میخورند....! دلم گرفته!!!!!!!!!!!!!!!!!!{قیژه} |
اگــــــه یـکـــی دستتو گـــرفت و دلت لـــــرزیـــــد ...
.. . . زیــــاد عجلــه نــکن !!! یــــه روز بـــا دلت کــــاری میکــنه کــــه دستـــات بـــلرزه . |
تو را آرزو نخواهم کرد ...
هیچ وقت..! تو را زمانی می خواهم که خودت بیایی ، نه با آرزوی من |
اکنون ساعت 07:55 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |