![]() |
نقل قول:
|
نقل قول:
سر این جریان معذرت خواهی کردم من نمیدونستم همشهری هستیم رزیتا |
خوشحالم که همشهری هستیم
بچه های کرمانشاه واقعا دوست داشتنی هستن:) |
سلام برهمشهری های همچون:53:
|
منم سلام
چجوریا هستید ؟خوبید؟ آقای افشین معذرت خواهی لازم نیست همه ما که از اول همه چیز رو نمی دونستیم یواش یواش فهمیدیم مثلا خود من روزهای اول به یکی از بچه ها یه چیزی گفتم بعدها از خجالت می خواستم دیگه این دور و برا نیام ولی خب اومدم راستی از دانه چه خبر؟مثل اینکه امتحاناش از شنبه شروع شده براش دعا کنیم که امتحاناشو خوب بده وگرنه اون که اینجا نمیاد بهونه داشته باشه دیگه اصلا نمیاد |
نقل قول:
سلام به همگی |
سلااااااااااام کسی نیسسسسست؟؟؟؟
چقدر خلوته سایت!! |
نقل قول:
اره واقعا خیلی خلوته خیلی دلگیره_:2: |
نقل قول:
|
نقل قول:
ای بابا یعنی شما هنوز مشکل اصلی رو کشف نکردین ؟ {شیت شدن} بابا مشکل اینجاست که گل پسر سایت موتور محرک سایت هشت کیلومتر پست نویس سایت بابا کوروش سایت امتحان داره نمیاد مشکل اینجاست ولا من باشم مگه اینجا میخوابه ؟ {جشن پتو} بابا کسی تحویلمون نگرفته تا حالا گفتیم خودمون کمی خودمونو تحویل بگیریم شما به دل نگیرین .. ----------------------------------------------------- من 30م امتحانم تمام میشه.. امتحان ساختمان داده اولین امتحانم بود خیلی خوب بود امتحان بعدی مدار الکتریکی بود درسش خیلی زیاد و بد بود ما دیگه بیخیالش شدیم رفتیم پروژه اسمبلی 10 نمره بنویسیم گفتیم بیخیال مدار نخوندیم اما امتحان خیلی خوب و ساده بود معلوم نیست شاید بیفتم ! امتحان تنظیم خانواده هم ضایع کردم در حد بوندسلیگا ! صب ساعت 4 پاشدم خوندم تا 7 بعد عنر عنر رفتم تا باغ ابریشم دیدم هیشککککی نیست دیدم دقیقا 1 هفته زودتر رفتم امتحان 2 شنبه هفته بعده و من 2 شنبه این هفته رفته بودم صداشو در نیاوردم والا کلی بهم میخندین میگفتن ها جیه چرا اینقدر عجله داری ! ========================================= بر خواهم گشت خدمت هموتون خواهم بود یه تالار برای کرمانشاه میزنم برای تمام مباحث مربوط به کرمانشاه در مورد بزرگان کرماشنها در مورد مکانهای دیدنی .. در مورد فرهنگ و اداب وسنن در مورد در مورد در مورد .. |
اکنون ساعت 06:32 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |