![]() |
سلام به همگی |
زلزله
انشاالله که کسی آسیب ندیده باشه_:2:
|
خیلی وخته نیومدم اینجا...
یَک بارون ِ خوشکلی گرفته اینجا...پنجره ی اتاقمو باز کردم..با این که سرده ولی خیلی هوای قشنگیه...عاشق این هوام : ) |
سلام دوستان شمالی
سلام به همه دوستان عزیز در شمال ایران زمین |
بابا من گفتم اصالتم آملی هست شکوفه خانوم گفتم ما یکی از 7 طایفه بزرگ آمل هستیم بعدشم آره دیگه زلزله اومده همه جا خراب شد و ....... چشمتون روز بد نبینه دیگه اصلاً من دارم از اون دنیا باهاتون صحبت میکنم هیییییییییییییییی! مگه من گفتم کدوم ورام ؟ هر وقت فهمیدین مهدی کجا میشینه اونوقت مکان منم معلوم میشه ، من همشهری مهدی جون هستم |
ی سر اومدم این تاپیک خاک خورده ببینم چه خبره |
آخی
یهو یادم اومد ی تاپیک خاک خورده داشتیم گفتم ی سری بزنم تنها مشتریش خودم هستم ی زمانی رونقی داشت برای خودش ایشالا همه اونایی که اینجا بودن سرحال و شاد و سلامت باشن |
یه روز یه مازندرانی یه مار تو شیشه الکل میبینه میگه: یا پهنه کلا تکیه، همه چی بدیمی، مر ترشی ندیمی... |
درود بر شما ...
یه مازندرانی می ره دم در یه کلیسایی در می زنه ... یه راهبه ی زیبا در رو وا می کنه ... مازندرانیه شکه می شه و می گه : "بخشنی ، عیسی دَره !!! ":24: |
یه آهنگ خام بسیار زیبای مازندرانی در آستانه ی عَیید
1 فایل پیوست
|
اکنون ساعت 12:18 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |