خدایا از اینا میخوام (دعای اورژانسی)
http://www.raminnews.com/plugins/sga...sk_56-----.jpg بیزحمت زیاد باشه کارم راه بیفته دستت درد نکنه دمت جیززززز |
پیام ضروري :
خداوندا تو میدانی که من دلواپس فردای خود هستم... مبادا گم کنم راه قشنگ آرزوها را... مبادا گم کنم اهداف زیبا را... مبادا جا بمانم از قطار موهبتهایت... مرا تنها تو نگذاری، که من تنهاترین تنهام؛ انسانم.... |
آری
راست می گویی روزی من در ریلی از غصه هایم قطار می شوم و به راه می افتم در کنجی از اتاقم نه خانه ی من کنج ندارد این گوشه ها همیشه به خدا نزدیک ترند. خدایا ! دیروز با رسمی ترین زبان صدایت کردم . اما سکوت تو مبهم ترین شعر از سطرهای زندگی ام بود. |
12/1/91
خُــدایـآ... مـטּ بـﮧ کـُدآمیـטּ دلتنگـﮯ خندیدم ، کـﮧ ایـטּ چنیـטּ دلتنگم ؟! -------------------------------------------------------------- |
خدایا . . .
خواستم بگویم تنهایم اما نگاه خندانت ، مرا شرمگین کرد چه کسی بهتر از تــو ... ! |
خدایا! |
پروردگارا
نگذار در جاده نا امیدی ها گم شوم پروردگارا مرا و احساسم را نادیده مگیر مرا قبل از انکه در مرداب غمهایم غرق شوم نجات بده پروردگارا قلب تنهایم را فقط تو مرهمی با من باش که با تو همه چیز دارم و بی تو من چیزی ندارم |
سلام خدا عزیز من محمدم منو که یادت هست |
✿ツ زیـــــر بــاران ، آدَم تـَـرَم . . .!
خــــاك ِ تـَـنـَـم بــوی دَسـتـهـای گِـلــی ِ خــــــدا را مـی گـیـــرَد . . . !! ✿ツ |
خدایا... گاهی دلم میخواد وقتی بغض میکنم از اسمون بیای پایین اشکامو پاک کنی دستمو بگیری و بگی اینجا ادما اذیت میکنن؟! بیابریم... |
اکنون ساعت 07:16 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |