:24::41::24:
مینااااااااااااا:eek: برا خودتم همچی انتخاب میکنی:65: :24: |
|
آقا مهدی من اون کفش بنفش رو میخوام :d |
اون کفش در رنگ های مختلف موجود است :d
شماره شماره هست دیگه چند شب پیش صحبت شماره موبایل و فیلم بود یاد الیاس افتادیم بدون گوشی و خط زنگ میزد :21: بعد باز هی بگید زنها مظلومند بیچاره نامزد دوستت :d نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نظر لطفتون هست :) |
:21: باز میگم از شما مردا نمیشه تعریف کرد :d |
بچه ها دلم گرفته..پنجشنبه شبا و جمعه ها رو دوس ندارم _:2:
|
دلم گرفت ای آسمون هم از زمین هم از زمان ..... الان دیدم شکوفه خانم هم اومدن تو سایت |
اصلا با شما مردا نمیشه درد و دل کرد :21:
باید عنوان تاپیک عوض کرد بگن درد و دل بدون وجود اقایون :d اقا مهدی خوبه جیبات پر پوله ..غم نداری که {جشن پتو} شکوفه ..پاشو بیا ببینم ..چرا هیچی نمیگی... بیا یا کاری باهات دارم بچه ها دلم میسوزه..2 سال رفتم سرکار ..از خیلی چیزا زدم _:2: .حالا اگه اگه ازاد قبول شم همه ش بره تو معده دانشگاه..تازه خوابگاه نمیدن..خرج چیزهای دیگه... داداشم از این مودما که بالای سایت تبلیغ میکنه خریده...شما هم از اینا بخر اقا مهدی :d شکوفههههههه {قاط} بچه ها رفتم ادرس دانشگاهی که قبول نشدمو در اوردم شکوفههههههه{قاط}{قاط} بیا بگو کجاس..اقا مهدی هم شاید بلد باشههه :d اخر خیابان اشرفی اصفهانی - بلوار فردوس...میدان دانش شکوفهههههههه ..چه خشکل میشه اسمتو اینجور مینویسم:d{شیت شدن} |
سلام :d |
بههههههههههه چطولی شکوه جون :21:
منم خوبم ..... خوب شکوفه جون دیگه با یه انرژی خوب سال تحصیلی شروع میکنی{داش مشتی} منم هیچ جا نرفتم ...یکشنبه هفته اینده امتحال فاینال زبان این ترممو بدم ..شاید یه جایی رفتم! غزل بانو ویندوزش پریده...میگه سرعت سایت پایینه ..(به کلاسش نمیخوره این سرعت درب وداغون فروم ...میگه یه فروم هایی میره توی یک هزارم ثانیه فروم واسش باز میشه..خلاصه کلی غر زده واسه من..:21:) بچه ها چقدر سکه گرون شدهههه..وای خوش به حال هر کی سکه خریده...{جشن پتو} فک کنم اقا مهدی یه بیست سه تایی خریده..نه اقا مهدی؟:d |
سلام مینا جون |
بچه ها من یه چیز بگم..من یه خرده حقوق داشتم از تابستانی که میرفتم اموزشگاه
امشب رفتم یه نیمه سکه خریدم :24: حالا قراره روزی بیست بار میرم سایت مثقال دات کام ..ببینم چند شده..بعد الان زده نیم سکه رو 288 ..ولی من 276 خریدم..فک کنم مغازه دار اشتباه هم کرده :d:rolleyes: خوب شکوفه ..منم اگه قبول شدم ..میایم پیش تو..خوبه..من دختر خوبی هستمااا :d{شیت شدن} |
سلاممم به همه دوستای عزیز
چه خبره اینجا :d منو نمیبینید خوشید؟ خشید؟ همگی خوبین؟ |
سلام به همه حاضر ها و غایبها :53: |
1 فایل پیوست
دسته گل محمدی به پی سیتی خوش اومدی :d
سلااااااااااااااااااااااااااام {شیت شدن} مهبا , مینا , مهدی , ترنم , شکوفه , شروین خوبیـــــــــــــــن ؟ میبینم هر صحبتی با مینا کردم , اینجا نوشته ! :eek: خو مینا مادر سانسوری, رعایتی, کپی رایتی چیزی .. اوا ! مرافه آدم به پسر مردم شوماره بده به گلبرگ سایت نده :d ترنم چه خوش گذورنی آخه ! این همه تو اون بارونا با تاپ و دامن رفتم زیر بارون هیچیم نشد همین که صب از خواب پا شدم رفتم آشپزخونه دیدم آبجیم میگه وای امروز چه خوشکل شدی , شبش افتادم مریض شدم تا همین حالا :d هی خدا یه دوست پسرم نداریم یه کمپوت برامون بیاره بگه الهی بمیرم که مریض شدی ! :d 5 روزه که مریضم _:2: دکتر گف از آمپول که نمی ترسی دختر ؟ گفتم نه بابا بنویس زودتر خوبم می کنه اونم 7 تا نوشت :d آخر هفته م عروسی دایجون بود .. همه سرشون شلوغ بود هیشکی وخت منو نداش خودم تــــهنایی رفتم دکتر .. داروهامم تــــهنایی گرفتم .. آمپولمم رفتم تــــهنایی زدم , خودمم برا خودم سوپ درست کردم بازم تــــهنایی _:2: سوپم اینقد خوشمزه شد که به خودم گفتم به به عجب دست پختی دارم من ! پس این خواستگارا کجان آخه ؟ :d تو این هفته که عروسی دایجون بود حسااااااااابی سرم شلوغ بود. دوبار اومدم نت اونم پی سی . اینقد سرعتش کند بود که تندی بستمشو رفتم الانم اعصابم داغونه ! ویندوزم پرید هرچی توو دسکتاپ و داکیومنت داشتمم پرید. هیشوخت تو داکیومنت فایل نمیذاشتماااااااا حالا یه بار سرم شلوغ بود نرسیدم از دانلود فایل برش دارم اینجوری شد _:2: کلی وُرد که بعضی هاش شعرای خودم بود و بقیه مال دوستام ! وااااااااااای کلی عکس , نرم افزار , فیلم , آهنگ _:2: امیدوارم بتونم با بک آپ برگردونمشون. سرماخوردگیمم خوب نشد که هیچ بدترم شد.. حتی به سختی نفس می کشم .. فردا میخوام برم متخصص ببینم چمه . کل عروسی عین مرده ها بودم . نقل , دختر دونه , شیرینی , شکلات , سرخ کردنی , انگور , موز هیچی نمی تونسم بخورم _:2: منم که شیکمو .. حسابی دلم آب شد گفتم مامان توروخدا از هرکدوم کلی برام نیگه داریا :d از اونجایی که همیشه در حال نوشتنم با حنا توی دستم اول اسم دوست پسرمو نوشتم :d از بین گزینه های زیر باید حدس بزنید اسمشو : 1. غلام 2. قلی 3. قیصر 4. قلمراد 5. غضنفر 6. غفار 7. قربون :d خودمونیم .. چه به غزل میاد اینا :d |
اقا شروین |
نقل قول:
سرعت مودم وایمکس که شنیدم خیلی خوبه ؟! خودم میخواسم بگیرم نمایندگی ایرانسل بهم گف شمال نیومده هنوز _:2: ولی دوستم توو بندر داشت. بندر عباس . نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
تازه پسردایی م ابولفضل دید دارم با حنا کف دستم می نویسم هی دستشو گرف جلو گف :من .. من ... گفتم تو هنو زوده واست .. سه سالش بیشتر نیس از همین الان این کارا :d |
نقل قول:
چه جالب همه اسپم مدرن میزنن {جشن پتو} نقل قول:
نام کاربری مدرن مبارک :d نبینم به خاطره ادغام کردن ناراحت باشی :d جیگیل تبار پی سی سیتی کیه؟ مینا 110 مینا 110 |
سلام آقا شروین خوبی ؟
جریان این عینک سبزه چیه ؟! |
حسین جان این گلبرگ جیگیلی برام خریده بود
خودش میاد توضیح میده :cool: |
چه جالب پس منتظر میمونم ..:rolleyes:
|
به سلام برو پبچ قهوه خونه :d
قلیونمم که امادس {داش مشتی} :cool: شکوفه خیلی خوش امدی وامیدوارم خوش گذشته باشه سفر به به غزل گل گلاب عرق بیدمشک امیدوارم زودتر خوب خوب بشی دختر خوب اقا مهدی کفشا قیمتشونم بگو ببینم وسعمون میرسه یا نه که کفش بخریم :d اقا شروین خیلی خوش امدی فرانکم که دیگه اینجا نمیاد خب مینا گفتی که اون چیزایی که نوشتی حس کردی یعنی تو احساس کردی من دنبال یه شوهر پولدارم ؟؟؟؟؟ در چهار بند توضیح دهید . 2 نمره :d |
سلام :53: |
اخ بچه ها امروز انقد حالم گرفته س که حد وحساب نداره _:2:_:2:_:2:
یکی از دوستام از دستم دلخور شده _:2:_:2:_:2: ای خدا چیکار کنم _:2:_:2:_:2: مرافه {قیژه} _:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2: 20/6/1390 |
غزل بانو ننه خیلی خیلی خوش اومدی روشن کردید قهوه خونه رو میگفتید گاوی شتری گوسفندی میزدیم زمین :d |
سلام سلام {جشن پتو} چه خوبه همه هستن...بیایین جشن پتو بازی کنیم |
جشن پتوووووووووووووووووووو من هم اومدممممممم {جشن پتو}
الان مهدی رو هم صدا میکنم بیاد :d با قایق بریم یا با ماشین ؟ {شیت شدن} نظر شما چیه آقا شروین ؟!:rolleyes: قلیون هم ببریم... {داش مشتی} |
کسی اینجا نیست ؟!!!
فک کنم همه خوابیدن .... الان ساعت تازه 12:00 ست خوب حالا که همه خوابیدن جشن پتو تک نفره {جشن پتو}+ قلیون {داش مشتی} |
نقل قول:
نقل قول:
همیشه لطف دوستان خوب شامل حال من بوده :) نقل قول:
اختیار داری 48 سال تازه اول جوونیه.... برای چت پیر شدی مهدی جان؟ امید7 کجاست جاش خالیه:d ...یادمه تا صبح باهاش چت میکردی و از احوالات کاربرا با خبر میشدی :d.... ساعت ورود و خروج کاربران {جشن پتو} احتمالا اشتباه متوجه شدی مهدی جان... منظورم چت کردنمون نبود... منظورم برای یک بار که من افتخار صحبت کردن با شما رو داشتم گفتی که الان برمیگردم ولی دیدم خبری نشد:d... ( من از وقتی جنین بودم ای دی یاهو داشتم :24:) ولی انصافا میدون رو دادی به ما جوونا ها ... شوخی بود پسووردتم به زودی پیدا میشه{پپوله} نقل قول:
|
اقا حسین نظرت سنده.... قلیون بیاری منم پایه ام :cool:
http://laleha.com/weblog/khandeh/karikator/1.GIF با این پیکانه بریم مسافرت ؟ دیگه از کار خسته شدم حوصلم سر رفته هر کی پایه س ساک مسافرتشو ببنده بریم.....{داش مشتی} |
سلام به همه دوستان دیدم امشب یکمی حالتون گرفته و ساکتین گفتم یکی دو تا ترانه براتون بخونم همچی یه خرده دلتون وا بشه : الانه شادت میکنم دوباره یادت میکنم رقص به این بانمکی . دلم میخواد به من بگی ماشالا حالا بیشین صفا بکن رقص و ببین حیا بکن تلق و برو صدا بکُن تیپ بزن و نگاه بکُن ای والله ای والله میگی غمناکی بده د حال بکن به دل از دست غم و ملال بکُن پاشو با ما عزیزم ،تو راه بیا نگو کی بیام همین حالا بیا از تو میپرسم بگو ای آشنا احساس کو تا بگویم شرح غم های درون ام مو به مو در حقیقت آدمی باید شدن ای دوستان مطربا این نکته را با نغمه ی سازت بگو ببین چی کارا میکنم تا که تو راضی گردی شادی رو پیدا بکنی دنبالِ غم نگردی ولی نداری خبر از من که چرا چنین ام می خوام خودم غم بخورم تا تو رو شاد ببینم |
مهدی این قبول نیست همین الان اوسا چلو کبابی بخونی واسم...:41:
|
شروین ساکته !! خوابی یا بیدار عمو یادگار ؟....;)
|
اینم اوستا چلو کبابی اوستا چلو کبابی،ای آدم حسابی به به چه دوغ نازی،عجب چلو کبابی کوبیده و برگ تازه،چقدر خوب و با مزه تو بشقاب و تو دُوری،چلو گذاشتی فوری پول میگی پول ندارم ،الکی خوشم بی عارم بجاش برات میرقصم،قربون نازش هستم از تو به مولا ممنونم،خوبی نمودی میدونم منم به لطفت میخونم، اوستا چلو کبابی خیال نکن که پرخورم، بنده توی تشکرم هم مخلص و هم ممنونم،اوستاچلو کبابی شکم ما روسیر کردی ما رو نمک گیر کردی چقدر که نازنینی ما رو زمین گیر کردی اوستا چلو کبابی |
مرسی اوسا مهدی :53:
|
من الان اینجا یه نوعی از بوووووق بودم ..........بووووووووق {قاط}{قاط} |
وای سه تا مهمان تو قهوه خونه...یعنی کی میتونه باشه {جشن پتو}
|
سلام به همه دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه:53: اقا مهدی از ترانه اوستا چلو کبابیت بسیار متشکرم{پپوله} یه دهن دیگه برامون بخون:65: قلیونم که چاقه{داش مشتی} |
سلام به هم دوستان بویژه دوستانی که بزودی جزء قدیمیها میشن ولی تازه به اینجا سر زدند :d |
نقل قول:
وای خدا عجب ماشینی همه چی و بیخیال من بچسبین مینا جون حالا اینجا کجاست؟؟؟؟؟؟؟ یادم رفته:d نقل قول:
چقدر خوش بودیمااااااااااااااااااااااا_:2: به همگی هم خوش آمد میگم مثل همیشه دوستون دارم :53: |
اکنون ساعت 05:34 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |