پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   تالارهای آزاد (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=192)
-   -   پاتوق آزاد کاربران پی سی سیتی - همفکری - بحث و درد دل (http://p30city.net/showthread.php?t=3619)

shokofe 07-17-2012 12:26 PM

زن که باشی همه ی دیوانگی های عالم را بلدی.
میتوانی زیر لب ترانه بخوانی و آشپزی کنی...
میتوانی جلوی آینه موهایت را شانه کنی و حس کنی نگاهش را
میتوانی ساعتها به امید گره خوردن شالش دور گردنش..ببافی و در هر رج بوسه بکاری برای روزهای مبادا که کنارش نیستی...
زن که باشی باید صبور باشی مدارا کنی و با همه ی بغض ات لبخند بزنی
زن که باشی...هزار بار هم که بگوید:دوستت دارد!!!
بازهم خواهی بپرسی:دوستم داری؟؟؟
و ته دلت همیشه خواهد لرزید...

Saba_Baran90 07-17-2012 12:41 PM

سلام به همه
برگشتم!
نقل قول:

نوشته اصلی توسط shokofe (پست 269056)
زن که باشی همه ی دیوانگی های عالم را بلدی.
میتوانی زیر لب ترانه بخوانی و آشپزی کنی...
میتوانی جلوی آینه موهایت را شانه کنی و حس کنی نگاهش را
میتوانی ساعتها به امید گره خوردن شالش دور گردنش..ببافی و در هر رج بوسه بکاری برای روزهای مبادا که کنارش نیستی...
زن که باشی باید صبور باشی مدارا کنی و با همه ی بغض ات لبخند بزنی
زن که باشی...هزار بار هم که بگوید:دوستت دارد!!!
بازهم خواهی بپرسی:دوستم داری؟؟؟
و ته دلت همیشه خواهد لرزید...

محشـــــــــــــــر بود!

GolBarg 07-17-2012 01:05 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط Saba_Baran90 (پست 269060)
سلام به همه
برگشتم!

محشـــــــــــــــر بود!

سلام خوش اومدی ی ی

صبا جون چی محشر بووود{قاط}....
بهش میگن فن ضدحال بزن طرفو سرحال کن:21:

پریشان 07-18-2012 12:42 PM

سلام
وفت همگی بخیر حالتون چطوره؟

امیدوارم هم در امتحان درسی و هم در امنحان زندگی همیشه پیروز و سر بلند باشید

راستی رزیتا جون خواهر عزیزم کم پیدایی پویان جون چطوره؟

مهرگان 07-18-2012 02:50 PM

متنی که هر روز باید خواند . . .

با سلام و درود

دوستان عزیزم چطورید؟ اوضاع بر وفق مراد هست ایشالله؟

امروز به این متن برخوردم توی نت، حیفم اومد شما دوستای گلم هم نخونیدش:

" گر می‌دانستم این آخرین دقایقی است که تو را می‌بینم، به تو می‌گفتم «دوستت دارم» و نمی‌پنداشتم تو خود این را می‌دانی "

اگر پروردگار لحظه‌ای از یاد می‌برد که من آدمکی مردنی بیش نیستم و فرصتی ولو کوتاه برای زنده ماندن به من می‌داد از این فرصت به بهترین وجه ممکن استفاده می‌کردم. به احتمال زیاد هر فکرم را به زبان نمی‌راندنم، اما یقیناً هرچه را می‌گفتم فکر می‌کردم. هر چیزی را نه به دلیل قیمت که به دلیل نمادی که بود بها می‌دادم. کمتر می‌خوابیدم و بیشتر رویا می‌بافتم؛ زیرا در ازای هر دقیقه که چشم می‌بندیم، شصت ثانیه نور از دست می‌دهیم. راه را از‌‌ همان جایی ادامه می‌دادم که سایرین متوقف شده بودند و زمانی از بستر بر می‌خواستم که سایرین هنوز در خوابند. اگر پروردگار فرصت کوتاه دیگری به من می‌بخشید، ‌ ساده‌تر لباس می‌پوشیدم، در آفتاب غوطه می‌خوردم و نه تنها جسم که روحم را نیز در آفتاب عریان می‌کردم. به همه ثابت می‌کردم که به دلیل پیر شدن نیست که دیگر عاشق نمی‌شوند، بلکه زمانی پیر می‌شوند که دیگر عاشق نمی‌شوند. به بچه‌ها بال می‌دادم، اما آن‌ها را تنها می‌گذاشتم تا خود پرواز را فرا گیرند. به سالمندان می‌آموختم با سالمند شدن نیست که مرگ فرا می‌رسد، با غفلت از زمان حال است. چه چیز‌ها که از شما‌ها [خوانندگانم] یاد نگرفته‌ام ... یاد گرفته‌ام همه می‌خواهند بر فراز قله‌ی کوه زندگی کنند و فراموش کرده‌اند مهم صعود از کوه است. یاد گرفته‌ام وقتی نوزادی انگشت شصت پدر را در مشت می‌فشارد، او را تا ابد اسیر عشق خود می‌کند. یاد گرفته‌ام انسان فقط زمانی حق دارد از بالا به پایین بنگرد که بخواهد یاری کند تا افتاده‌ای را از جا بلند کند. چه چیز‌ها که از شما یاد نگرفته‌ام ... . احساساتتان را همواره بیان کنید و افکارتان را اجرا. اگر می‌دانستم امروز آخرین روزی است که تو را می‌بینم، چنان محکم در آغوش می‌فشردمت تا حافظ روح تو گردم. اگر می‌دانستم این آخرین دقایقی است که تو را می‌بینم، به تو می‌گفتم «دوستت دارم» و نمی‌پنداشتم تو خود این را می‌دانی. همیشه فردایی نیست تا زندگی فرصت دیگری برای جبران این غفلت‌ها به ما دهد. کسانی را که دوست داری همیشه کنار خود داشته باش و بگو چقدر به آن‌ها علاقه و نیاز داری. مراقبشان باش. به خودت این فرصت را بده تا بگویی: «مرا ببخش»، «متاسفم»، «خواهش می‌کنم»، «ممنونم» و از تمام عبارات زیبا و مهربانی که بلدی استفاده کن. هیچکس تو را به خاطر نخواهد آورد اگر افکارت را چون رازی در سینه محفوظ داری. خودت را مجبور به بیان آن‌ها کن. به دوستان و همه‌ی آنهایی که دوستشان داری
بگو چقدر برایت ارزش دارند. اگر نگویی فردایت مثل امروز خواهد بود و روزی با اهمیت نخواهد گشت. ... . همراه با عشق

البته از سایتی که کپیش کردم به گابریل گارسیا مارکز در آخرین لحظات عمرش نسبت داده شده، به هر حال از هی کی که هست، خیلی قشنگه، من دوسش داشتم . . .

ترنم 07-19-2012 12:46 AM

سلام
خوبین
چه خبرا!

خاله رزیتا
خاله شکوفه
اقا مهدی
دایی محمد
اناهیتا
صبا
لاوین
رادیوغزل
اقاکوروش
اقا حسین
اقا محمد
اقا امیر عباس
اقا شروین
ساقی جون
فرگل جون
مهندس سعیده
مینا جیگیلی
پریشان جون

م م م دیگه...
کم پیدا شدین:confused:

ببخشید اگه کسی از قلم افتاد

bigbang 07-19-2012 01:14 AM

من که هستم غایبی بقیه رو بزنین ما همیشه پای ثابت پاتوقیم دیر و زود داره و سوخت و سوز نداره ! یه مقداری یه جوری هستیم یه جوراهایی الان دلم یکم مهدی میخواد باهاش صحبت کنم اگر بودش خیلی خوب بود نیستش دیگه
یک مقداری یه جوری شدیم
میام کلاً با خودم درگیری دارم ! :d
بیخیالش حال همه خوبه انشاءالله
ما هم خوبیم سلامتی شما

ترنم 07-20-2012 01:02 AM

بعضی وقتا مجبوری تو فضای بغضت بخندی.
دلت بگیره ولی دلگیری نکنی.
شاکی بشی ولی شکایت نکنی .
گریه کنی اما نذاری اشکات پیدا شن...
خیلی چیزارو ببینی ولی ندیدش بگیری
خیلی حرفارو بشنوی ولی نشنیده بگیری!
خیلی هادلتو بشکنن و تو فقط سکوت کنی...

-------------------------------------------------

سلام
خوبین
یادم رفت اسم چن نرو بگم الان میگم
افسانه جون
کیانا جون
فرانک جون
maryجون
سنبل عزیز
اقاMAHDI
sharareh1 جون
جناب اریانا
اقا Javad.p

دیگه فک نکنم کسی از قلم افتاده باشه
اینام کم پیدا شدن
چرا:confused:

yad 07-20-2012 10:55 AM

سلام

کسی میتونه در مورد انتخاب یک ماشین لباسسشوئی که کارآئی خوبی داشته باشه من رو راهنمائی کنید.

دانه کولانه 07-20-2012 11:40 AM

یاد خانم اگر ازدواج کرده این بهترین ماشین لباس شویی رو خریدین :d
پریشان خانم عرض سلام رزیتا خانم اینترنت ندارند و در حال جابجایی محل زندگیشون هستند بنابراین باید برای خونه جدیدشون نت بگیرند امیدوارم حقیقت ماجرا همین باشه و زود زود پیشمون برگرده یهو دیدی مشغول عروس اوردن برای پویان باشه و راستشو به ما نگفته باشه
اینی که خاله شکوفه نوشت محشر بودن یا نبودنش رو نمیدونم اما راسته ولی فقط مال خانوما نیست من فکر میکنم جز قسمت بافتنی بافتنش رو که ما بلد نیستیم دیگه بقیه ش برای مام صدق میکنه .

اکنون ساعت 07:14 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.