سلام به همگی :) |
نقل قول:
آقایون اصلا لباس نمیشورن هیچی، دوست هم ندارن پول زیاد بدن ماشین لباسشویی گرون بخرن!:d:d:d:d اون جمله خاله شکوفه هم چون راست بود محشر بود دیگه! ;) و برین بافتنی هم یاد بگیرین!آفرین! بعدا یهو دیدین کچل شدین کلاه سفارشی خواستین!:p:p:d:d:d:d:d:24::24: |
|
سلام بر دوستان |
|
سلاو وه گشتدان
|
از کوچ پرندگان آموختم...
وقتی رابطه ای سرد میشود باید رفت....! |
چقد خلوته اینجا:o
دلم گرففففففففففففففت_:2: |
یه دنیا سلام
از وقتی که اومدم حرفا و دردودلا و...خوندم. میخواستم بگم منم بازی!!! اما فکر کردم شماها مدتهاست که با همین ،با خودم گفتم نیام و یهو خودمو عین این قاشق نشسته ها نندازم وسط... این روزا خیلی خیلی روزای بدی شده برام... من عادت کردم... تحمل میکنم... حرفی نمیزنم... گله ای هم نمیکنم... اما دیدین ،گاهی نمیشه...گاهی واقعا سخته...گاهی دوست داری یکی بدونه چقدر خسته ای از این همه ... این روزا برای من همون گاهی شده... غیر قابل تحمل و سخت... میخواستم بگم الان فقط به دوستانی مثل شماها احتیاج دارم ... که فقط دوستند ...بدون قضاوت...بدون کنجکاوی...میشنون ...بدون حرف... همین بود... حرفایی که اینبار نتونستم قورتشون بدم...;) |
سلام به همه دوستان قدیمی و جدید :53:م ..................{پپوله}
چرا ب ع ض ی دوستان نیستند واقعا جاتون خالی اسمتون نمی گم چون غایبیتون زیاد زود زود زود بیان و حاضریتون رو بزنید:mad: نقل قول:
نقل قول:
|
اکنون ساعت 07:37 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |