ماهین جان شما هم بازی {شیت شدن} |
مينا پست قبليت گنده بود همه از هوش رفتيم:d |
|
سلام |
مينا اسم خودت كه قشنگتره:rolleyes: |
سلااااااااااااام به همه
خاله رزی خوش برگشتی مینا جون دارم پروژه می نویسم تموم هم نمیشه دیگه{قاط} راستی پستتو با اینکه طولانی بود من کامل خوندم قشنگ بود :53::53::53:{پپوله}{پپوله}{پپوله} به یادتونم |
نقل قول:
سلام بر بانوی لب تاپ دار نقل قول:
سلام اقا نقل قول:
سلام اقا مسعود نقل قول:
سلام خاله افسانه نقل قول:
سلام بر فرانک خانوم نقل قول:
سلام شابادی جان نقل قول:
علیکم السلام دایی محمد عزیز نقل قول:
دوستان به این بخش زبان خارجکی ها سر بزنی مطالب خوبی گذاشته شده اس از ما دیگه گذشته ولی بدرد شما جونها می خوره نقل قول:
شیدا خانوم ظهر که خوابیدی دو تا فیلم هم دیدی یک فیلم دیگر هم نگاه میکردی مشد 7 صبح دیگر نیاز نبود بخوابی :d نقل قول:
شیدا خوابید نقل قول:
سلام مجدد افسانه خانوم نقل قول:
سلام آقا محمد شیرازی نقل قول:
هی فرانک خانوم ما هم یک صفایی اینجا داشتیم رفتش :d عروست رو میدونم اینکه سر قولش هست یا نه خبر ندارم :d نقل قول:
گلایه های عروس از مادر شوهر :d نقل قول:
این گیان یک تپه قدیمی و ارزشمندی داره موسوم به تپه گیان اینکه حالا شهر شده یا نه خبر نداشتم نقل قول:
خاله خوبه به غایبین و حاظرین هشدار میدی :d نقل قول:
:24::24::24: نقل قول:
سلام آقا کوروش نقل قول:
سلام عمه پریشان نقل قول:
محمد جان هستند دوستان فقط فعلا در حال تماشای مسابقات لیگ برتر هستند. بعضی هم در مسافرتند :d کم کم جمع میشند سلام دکی اواتار جدید مبارکه :d نقل قول:
سلام دختر عمه نقل قول:
ممنون ما خوبیم شما چطورید خبر که یکی داره اسمها رو میزنه پشت شیشه و چند نفری رو از روانویسش جا انداخته بع هم یک چوبی رو تو آب خوابونده بعد ب حساب همه برسه :d دیگه خبر دیگری ندارم نقل قول:
دایی محمد وقتی هستی بقیه غایب دیگه :d نقل قول:
سلام نقل قول:
این آژاشکی یعنی چه؟ نقل قول:
:21::21::21: واقعا" نقل قول:
خاله ماشین لباسشوییتون چیه؟ نقل قول:
سلام خوش اومدی نقل قول:
سلام مهندس سعیده نقل قول:
سلام ماهین گرامی نقل قول:
جیگیلی سلام نقل قول:
سلام خاله رزی |
سلام
امروز سالنم خلوت خلوت بود_:2: خسته شدیم از مگس پروندن ...منم زود برگشتم. {داش مشتی} حالا که کسی نمیخواد از هنرم استفاده ی بهینه کنه همون بهتر که بیاد و ببینه نیستم...به این میگن خود شیفتگی در حد هوا فضا!:24: |
سلام به همه
اولا که خاله رزی جون خوشحالیم برگشتی! منزل جدید مبارک! دوما که ماهین خانوم ایشالا که آروم و پر از شادی بشه روزهات! سوما که مهدی جان، عمه مواظب این قضیه غایبی و شیشه و اینا باشی ها! بعدشم که بیادتونم ایشالا همگی شاد باشین :) |
سلام به همه دوستان
طاعات و عبادات قبول التماس دعا اول خوشحالم خاله رزیتا که اومدی خونه جدید مبارکو انشالله دل خوش و به سلامتی توش زندگی کنینن مهرگان جان ببخشی که فراموش شد اسمتو بزنم پشت شیشه دفعه اول فراموش کردم دفعه دومم فک کردم دفعه اول نوشتم انشالله دفعه بعد:d به به اقا مهدی خسته نباشی چه خبرا اقا اجاشکی یک عدد کلمه کردی است:d که معادل فارسی ان می شود خمیازه مینایه عزیز تقریبا منم هم درد با حرفایی که زدی هستم یه حسیه که امیدوارم خیلی زود از شرشون راحت بشی;) خوشحالم که مامان پریم اومده اناهیتا همیشه به تفریحی فعلا:cool: |
اکنون ساعت 09:50 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |