پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   تالارهای آزاد (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=192)
-   -   پاتوق آزاد کاربران پی سی سیتی - همفکری - بحث و درد دل (http://p30city.net/showthread.php?t=3619)

Saba_Baran90 10-17-2012 11:20 PM

هیچی دیگه دایی ممد!
خیر سرم منم مهندس کامپیوترم خدای نکرده!
تو چرا باید بیشتر از من بلد باشی؟{قاط}
بزنم بشد؟
(خوب رسوندم چقدر حسودیم شد؟:d)

bigbang 10-18-2012 02:18 AM

نه بابا صبا خانوم ما عددی نیستیم ، رقمی نیستیم شما لطف دارید
ما که چیزی بارمون نیست ، هر چی بلدیم میگیم
اونقدر که بلد نیستم خیلی بیشتر هست از شماها ، خلاصه ما اینجا سخنرانی میکنیم و شما کامپیوتری ها خویشتن داری میکنید !
میدونم حرفهای من در حد الفبا هم نیست ، گاهی اوقات این کوروش هندونه زیر بغلمون میزاره :d ما هم جوگیر میشیم فکر میکنیم واسه خودمون کسی هستیم !
-------------------------------------------------------
تا جای ممکن پست جدید نمیزنم چقدر سخته که مجبور باشیم تا شنبه صبر کنیم حالا که وقت آزاد داریم میتونیم 2 ، 3 تا پست درس درمون بزنیم نمیشه پست زد

bigbang 10-18-2012 02:20 PM

بچه ها یه عکس به طرز وحشتناک جالب !
هیچ میدونید مادربورد شما چقدر داغ میکنه که به این همه فن نیاز داره ؟ خوب پس این عکسو تماشا کنید !

Saba_Baran90 10-19-2012 12:08 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط bigbang (پست 270553)
نه بابا صبا خانوم ما عددی نیستیم ، رقمی نیستیم شما لطف دارید
ما که چیزی بارمون نیست ، هر چی بلدیم میگیم
اونقدر که بلد نیستم خیلی بیشتر هست از شماها ، خلاصه ما اینجا سخنرانی میکنیم و شما کامپیوتری ها خویشتن داری میکنید !
میدونم حرفهای من در حد الفبا هم نیست ، گاهی اوقات این کوروش هندونه زیر بغلمون میزاره :d ما هم جوگیر میشیم فکر میکنیم واسه خودمون کسی هستیم !
-------------------------------------------------------
تا جای ممکن پست جدید نمیزنم چقدر سخته که مجبور باشیم تا شنبه صبر کنیم حالا که وقت آزاد داریم میتونیم 2 ، 3 تا پست درس درمون بزنیم نمیشه پست زد

اختیار داری دایی ممد!
اما من جدی گفتم! من اصلا از این چیزها بلد نیستم!
فقط درحدی که درسمون دادن اونم تئوری هاشو بلدم!
باور نمی کنی از ادمین بپرس!:d
البته نه فقط به نظر من! اینو می تونی توی IMDB یا جاهای معتبر دیگه هم ببینی!
خواستم بگم امضام یکی از معروف ترین دیالوگ های این فیلمه!
اگه ندیدیش شاید بتونی از روی امضام یه چیزهایی از هدف فیلم و چیزی که می خواد بگه متوجه شی!
واقعا یکی از شاهکارهای سینماس، به نظر من بهترین فیلم تاریخ سینماس و از کارهای به یادماندنی دیوید فینچر!
چون من هربار که نگاش می کنم می بینیم یه چیزدیگه هم برا گفتن داشت که من دفعه قبل متوجه نشدم!
از اون فیلم هاس که اینقدر حرف های جالب رو یجا تحویل آدم میده که دفعه اول که نگاش می کنی حس می کنی اصلا نفهمیدی چی شد!!!!! و بعد دفعه های بعدی یواش یواش حرفهاشو میشنوی!
شاید اینجا جای گفتن این حرفها نبود، اما یاد نظرت درباره این فیلم افتادم و خواستم اینا رو به همه از جمله شما بگم!
دیدن این فیلم و به هرکسی که از فیلم دیدن فقط دنبال وقت پرکردن نیست واقعا توصیه می کنم!

bigbang 10-19-2012 01:14 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط Saba_Baran90 (پست 270624)

خواستم بگم امضام یکی از معروف ترین دیالوگ های این فیلمه!
اگه ندیدیش شاید بتونی از روی امضام یه چیزهایی از هدف فیلم و چیزی که می خواد بگه متوجه شی!

صبا خانوم من fight club رو دیدم ، فیلمش رو هم دوست دارم خیلی.

Afsaneh_roj 10-19-2012 09:29 PM

بازگشت پیروزمندانه سایت مبارک باشه

سلام دوستان .... شبتون خوش
خوبید؟
خوشید ؟
سلامتید ؟
چقدر دلم برای اینجا تنگ شده بود
خدا رو شکر که سایت درست شد ..{شیت شدن}

شابادی 10-20-2012 12:56 AM

سلام به افسانه جان
اگه دوستان بزارن هم
خوبیم هم خوشیم هم سر حال

Afsaneh_roj 10-20-2012 09:59 AM

باز باران با ترانه ...........

سلام صبح زیبای پاییزی دوستان بخیر و خووووووووشی :53:
======================
امروز از صبح زود تا حالا . بارون میاد نم نم پشت خونه ی عمه م .{شیت شدن}{شیت شدن}.....
( بیچاره عمه ی من ... هیچ وقت ندیدمش . کاش می شد ببینش ..:33:..)

بیاین سریع گزارش بدین ببینم کجاها بارندگی بوده . زود ....تند... سریع ....:p
من امروز یه رو دستی خوردم که نگو ......:45:
روی گوشی همسرم اس اومده که مدرسه ی ارشیا جلسه دارن ..
به من میگه شنبه ساعت 8 و نیم جلسه س . توی این بارون و ترافیک . رفتم اون سر شهر ..... می بینم کسی نیست ..تازه فهمیدم جلسه ساعت 2 و نیمه ..
زنگ زدم . کلی دعواش کردم {B Adabi} بچه ی بد ... این چه سر به سر گذاشتنیه .....{قاط} میگه خب من اس رو برات فرستادم می خواستی خودت دقت کنی ......
اینم حکایت امروز ما ......:d

mohammad.90 10-20-2012 10:12 AM

سلام و درود بر کل الجمعین پی سی :53::53::53::53:

نقل قول:

نوشته اصلی توسط Afsaneh- roj (پست 270711)
سلام صبح زیبای پاییزی دوستان بخیر و خووووووووشی :53:
======================
امروز از صبح زود تا حالا . بارون میاد نم نم پشت خونه ی عمه م .{شیت شدن}{شیت شدن}.....
( بیچاره عمه ی من ... هیچ وقت ندیدمش . کاش می شد ببینش ..:33:..)
بیاین سریع گزارش بدین ببینم کجاها بارندگی بوده . زود ....تند... سریع ....:p
من امروز یه رو دستی خوردم که نگو ......:45:
روی گوشی همسرم اس اومده که مدرسه ی ارشیا جلسه دارن ..
به من میگه شنبه ساعت 8 و نیم جلسه س . توی این بارون و ترافیک . رفتم اون سر شهر ..... می بینم کسی نیست ..تازه فهمیدم جلسه ساعت 2 و نیمه ..
زنگ زدم . کلی دعواش کردم {B Adabi} بچه ی بد ... این چه سر به سر گذاشتنیه .....{قاط} میگه خب من اس رو برات فرستادم می خواستی خودت دقت کنی ......
اینم حکایت امروز ما ......:d

افسانه خانم اینجا که هوا افتابی خوشبحالتون .......
بده صبح زود رفتین زیر بارون یه هوایی عوض کردید
تازه باید ازشوهرتون تشکر کنید....

bigbang 10-20-2012 10:27 PM

دوست دارین کفش پاشنه بلند بپوشید ؟ قدتون رو بلند میکنه >؟ باشه فقط یه عکس اشعه ایکس از نمای بغل پا تو یک کفش پاشنه بلند ببینید تا متوجه بشید چه بلایی سر پاشنه پاتون میاره !

http://upload.tehran98.com/images/vk...l8i1hcy3tk.jpg

یک نکته برای همه اونهایی که بابی اسفنجی رو تماشا میکنن به عکس پرچم کشور توجه کنید و به لونه آقای خرچنگ که مثلاً یک رستوران هست ! تا حالا هیچ تصور کردید این لونه چقدر شبیه تله خرچنگ ها هست ؟ متوجه شدید ؟

http://upload.tehran98.com/images/99...zqxgwnnm3q.jpg

عکاسای معروف و بهترین عکسهایی که تا به حال گرفتن

http://upload.tehran98.com/images/2m...v9wu0xws8y.jpg

یک نکته زیبا تو این قبض هست اگر دقت کنید بهش متوجه میشید !

اکنون ساعت 07:28 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.