|
صبح بخیر
سلام صبح زیباتون بخیر دوستان :53: |
عجب ! پس به گفته افسانه و رزیتا زمان ناصرالدین شاه هم از این تیرها وجود داشته جل الخالق چه ملت پیشرفته ای بودیم اون موقع ها ! .
من تیر آبیشم داشتم بچه ها تیر ابیا گنده تر بود صداشم بیشتر این قرمزا بیخود بود بعد من دوست داشتم زبونمم میزدم به شوره باقی مونده ی بعد از انفجار ! تق تق میکردم مامانم بدش میومد فقط چند بار خریدم حالا فهمیدم جریان چی بوده که میگفت دیگه تیراش پیدا نمیشه .... |
یادش بخیر
من بیشتر ترقه هارو میزاشتم رو یه سنگ و با یه سنگ دیگه میزدم روش تا بترکه اینجوری بیشتر بهم حال میداد |
عیدتون مبارک
سلام دوستان ..عیدتون مبارک . |
راستی چرا دوستان کمتر به سایت سر میزنید
یا اگر سر میزنید مطلبی نمی نویسید خواهشا تو قسمت اس ام اس کردی هم چند تا جوک بنویسید |
|
دایی ممد ما رو دست کم نگیر!
منم جوشکاری بلدم! انجام هم دادم! توی کارگاه! اولش خیلی استرس داشت، ولی بعدش آروم شدم! وقتی الکترود به صفحه می چسبه خیلی ترسناکه! آدم اساسی دست و پاشو گم می کنه! ولی باحاله! آنا من یه چند روزیه یکم سردرگمم! برام دعا کنین! اینجا که میام پرم از حرفهایی که دلم می خواد به همه دنیا بگم و نظرشونو بدونم، اما نمیشه گفت! بخاطر همین حرصم میگیره هیچی نمیگم! دوستون هم که ندارم! دیگه همین میشه دیگه!:d |
دوستان تصور کنید : |
از ته دلم از خدا می خوام یه شانس دوباره بهش بده
چون می دونم که خودش حالا بیشتر از همه می دونه چقدر به این شانس نیاز داره امیدوارم خونواده اش هم بفهمن که مشکلاتی رو که 20 و چند سال باهاشون کنار اومدن، می تونستن بخاطر بچه هاشون بازم تحمل کنن |
اکنون ساعت 05:13 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |