خاله رزی جون منم همینو میگم
میگم نمیشه تقصیرو کامل به گردن مادرش انداخت که چرا خواسته همچین کاری بکنه آدم باید به این فکر کنه که اون مادر هم حتما مشکلش اینقدر بزرگ بوده که بعد این همه سال دیگه نتونسته تحمل کنه میگم همه مقصرند هم پدرش هم مادرش و هم خودش اما با خاطره خانوم هم موافقم این راه حل واقعا به نفع هیشکی نبوده اینطور چیزهایی رو مردم بعد یه مدت فراموش می کنن خوب نیست آدم بخاطر همچین چیزی و بخاطر حرف دیگران این بلا رو سر خودش و خونوادش بیاره من هم میگم یکی هم باید یه خورده به اون مادر حق بده جایگاه و حال و روز اون الآن از همه بدتره اول اینکه مردم همه اونو مقصر می دونن بدون اینکه به این توجه کنن که اون خانوم هم به دلیلی دیگه نتونسته تحمل کنه باید به اون هم حق داد برا خودش تصمیم بگیره و برا خودش چیزی رو بخواد به قول خاله رزی پدر از این لیست رفته کنار درحالیکه قطعا اون هم مقصره و دوم اینکه هیچکس اون دخترخانوم رو بیشتر از مادرش دوست نداشته حالا اون مادر مونده با این داغ و زندگی ای که ادامه اش قبل از اینم براش سخت شده بود حالا دیگه نه می تونه بمونه نه می تونه بره و این واقعا براش دردناکه بیشتر از همه باید برای مادرش صبر خواست از خدا چون از این به بعد باید جواب حرف مردم هم بده درحالیکه اون مادر هم حق داشته برای خودش آرامش بخواد و من مطمئنم با فرهنگی که تو این جامعه هست، هیشکی پدر رو مقصر نمیدونه درحالیکه بیشتر تقصیرها به نظرم متوجه پدره هم اونها مقصرند که نتونستن با خودشون قضیه رو حل کنن و هم این دخترخانوم که برای همیشه آرامشو از خونوادش گرفته و فرصت زندگی آینده خودش رو هم از بین برده خدا همه رو به راه راست هدایت کنه |
|
آره صبا جون متوجه شدم، اگه مستقیما مخاطبم رو شما قرار دادم |
شب همگی همراه با ارامش |
|
چرا مرگ؟؟؟؟؟؟
شب بخیر دوستان:53: |
کاربران در حال دیدن موضوع: 6 نفر (4 عضو و 2 مهمان) ترنم, bigbang, Afsaneh- roj, ماهین
سلام م م م م م م خوبین سلامتین اخ چه هفته سختیو پشت سر گداشنم به اضافه شنبه و یکشنبه اما خدا رو شکر که تموم شد خدا رحمتش کنه این دختره بچه هاااااااااا دیگه حرف مرگ نزنید تمومش کنید لطفاا راستی چه ثبت تاریخی با حالی بود:d |
منم شنبه و یکشنبه هام اصلاً بدرد نمیخوره کارگاه دارم اعصابم خورد میشه ! |
سلام
اینجا چت رومه آیا؟!! |
ستاره خانوم خوش اومدی |
اکنون ساعت 02:06 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |