نقل قول:
بیچاره پیر شده موهاش سفید شده . :d این بار خاطره من رو اینجا آورد . :21: حسش نیست بنویسم . با وجود اینکه کلی حرف دارم . نمیدونم چرااااااااا ؟ همکارای من هم که دیگه نمیان اینجا ، امیر عباس که بابا شده حسابی گرفتاره ، مهدی صورتی هم اینقدر اوضاع نوسان قیمت موبایل لحظه ای شده که اصلا خبری ازش نیست ... |
تصویر گنجشک بامزه
سلام دوستان ......:53: |
انجیل
--- نکته ای از انجیل
|
تم کفشدوزکی
سلام .. |
سلام به همه |
|
دیگه پستهای جدید مخصوصاً برای جلب توجه ! چون پست قبلیم رو آپدیت کنم معلوم نمیشه پست جدید زدم اونوقت هیچکی نمیخونه . |
|
سلام من یه سوال داشتم
من 2 هفته پیش رفتم یه بانک ( با مقداری ریش ) گفتم وام دارید ریس بانک خیلی تحویلم گرفت گفت: بله بله وام یک روزه هست یک ماهه هست 4 ماهه هم هست خلاصه حدود 10 دقیقه برام توضیح داد و گفت در خدمتیم دو روز بعد ریشامو زدم سیبیل دسته بلند گذاشتم رفتم بانک گفتم سلام برای ثبت نام وام اومدم یه نگاه بهم کرد گفت وام :confused: وام نداریم گفتم من پری روز اومدم گفتین هست گفت ها اون واما فعلا مسدود شدن تا چند روز دیگه چند روز دیگه رفتم همون حرفارو زد دوباره چند روز بعد رفتم ولی اینبار برادرمو باخودم بردم اول من رفتم داخل همون حرفای قبلی رو بهم زد من که اومدم بیرون برادرم پشت سر من رفت داخل به راحتی ثبت نامش کردن روز بعد رفیقمو باخودم بردم رفیقم که رفت داخل من از جلو بانک فقط رد شدم دوستم که اومد بیرون میدونی بهم چی گفت{قاط} گفت: وقتی داشتم با رییس بانک حرف میزدم تو که رد شدی رئیس تو رو دید گفت لطفا اگه این اقا اومد داخل من میگم وام نداریم ( منظورش من بودم) من نمی خوام به هر کسی وام بدم رفیقم گفت چرا :eek: گفت به اینجور ادما وام نمیدم رفیقم گفت :یعنی چی بیکاره مگه شما ازش ضامن و کسر از حقق نمی گیرید رئس گفت: نه منظورم قیافش حالا میخوام اینو بپرسم چرا باید حتما ریش داشته باشیم{قیژه} باید به انجمن سیبیلو های جهان شکایت ببرم:24: امروز 11 ابان 91 با ریش رفتم بانک و به راحتی ثبت نام کردم |
سلام دوستان عزیز
امیدوارم همگی خوبه خوب باشید عید قربان رو پساپس :dو غدیر رو پیشاپیش به همه تبریک میگم {جشن پتو} |
اکنون ساعت 05:16 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |