خدای من بمان
با دیدگانی تار ... می نویسم ... برای تو و برای دل ! دل !....این دل تنگ و تنها ... امروز تنهاتر از هر زمان دیگری هستم..... تو هستی ! .... در تار و پود لحظاتم.... اما ... اما.....سهم من از این دنیای رنگی همیشه تنهایی بوده .... چشمانم را از من مگیر...بگذار تا جان دارم برای تو بنویسم... برای تو و از تو ! ....تویی که مهربانترینی... خدایا !..........دریاب حال مرا که....از وصف حالم عاجزم....و خسته.... دریاب مرا ! این بنده ی سراسر بغض و حسرت را.... صبر !....صبر را به من هدیه کن ! خدایا !...بگذار دست یابم به هر آنچه که دلم با او آرام میگیرد ...و مگذار ! تو را قسم به خداییت مگذار گناه کنم.... خدایا ! مواظبم باش ! مواظب این روح بی قرار و تنهایم باش ! خدای مهربانم ای بی کران نازنین !...عاشقم بر تو و هر آنچه که به من هدیه می کنی ! بهترین ها را به قلب بی قرار و تنهایم هدیه کن ...ای قدرتمند بی نهایت کریم. دوستت دارم ای مهربان ...تو را سپاس برای همه ی رحمت هایت ... با من بمان....خدا....با من که تنها تو نگهدار منی ! به تو و محبت و مهر و هدایتت نیازی مبرم و عمیق دارم. |
پروردگارا...
کمکم کنــ که بتوانـــم پنچره ے دلـــم را رو به حقیقتــ بگشـــایم... خدایــــا.. یاریـــم کنــ که مـــرغ خسته دلــــم را... که دیرے استــ دراینــ قفســ زندانے استــ ، درآسمانــ آبے عشقــ تو پــــرواز دهم ... خدایا ... یاریـــم کنــ که شوقــ پـــرواز را همیشه درخود زنــده نگه دارم ... پســ تو اے کردگار بے همتــا... مرا یارے کنــ که به حقیقتــ انسانــ بودنــ پے ببــــرم ❤❤❤------❤❤❤------❤❤❤-----❤❤❤------❤❤❤ http://static.cloob.com//public/user...5a81953058-300 |
|
از رحمت خدا نا امید نشید
گفتم: خستهام |
خدایا زندگی اینجا
کنار آدما سختهـ تو دنیا هرکی بد تر بود چرا بی درد و خوشبخته؟؟؟ خدایا کفره حرف من نذار لبهام به حرف واشه برای رفتن از دنیا حواست به منم باشه |
اجـــــــازه خدا؟؟
می شه من ورقـــــــه مو بدم؟ می دونم وقت امتــــــــــــ حان تموم نشده ولی من دیگـــه خسته شدم http://static.cloob.com//public/user...97e5f26e29-300 |
خداوندا اگر روزی بشر گردی،ز حالم با خبر گردی،پشیمان میشوی از قصه ی خلقت، از این بودن،از این بدأت.خداوندا نمیدانی که انسان بودن و ماندن،در این دنیا چه دشوار است، چه زجری میکشد آن کس که انسان است و از احساس سرشار است. اگر من جای او بودم و میدیدم یکی عریان یکی پوشیده از صد جامه ی رنگین، زمین و آسمان را واژگون میکردم. |
خدایا
دستهای خالی ام را بگیر می دانم بنده ی خوبی نبودم اما می دانم خدای خوبی هستی http://static.cloob.com//public/user...247791fc4a-300 |
|
خدایا این شعرو از من بپذیر که حرف دل خیلیاست:
رفته از کفم ایمان ،از خدا که پنهان نیست فکروذکر دل شد نان، از خدا که پنهان نیست از همان غروبی که عشق در دلم گم شد سهل گشته است عصیان، ازخدا که پنهان نیست سالها جنون آمیز رشد کردم و اینک خانه ام شده زهدان ،از خداکه پنهان نیست درسکوت می گریم در قنوت می گویم کاش می شدم انسان، از خدا که پنهان نیست دوش گفتم اهسته با دلم که بهر خویش حمد وسوره ای برخوان، از خدا که پنهان نیست صبح و شام و شام وصبح شاهد دورنگی را می شوم بلاگردان ،از خدا که پنهان نیست لانه ی کبوترها شد دل و به دست خویش باز کردمش ویران، از خدا که پنهان نیست این شکسته بالی را مرگ این زلالی را از شما کنم پنهان، از خدا که پنهان نیست.............. |
اکنون ساعت 08:29 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |