گفتی كه مرا دوست نداری گله ای نیست |
من از عمق رفاقت ها، من از لطف صداقت ها، من از بازی نور در سینه ی بی قلب ظلمت ها نمیترسم! من از حرف جدایی ها، مرگ آشنایی ها، من از میلاد تلخ بی وفایی ها میترسم. |
|
|
خداوندا اگر بشر گردی ز حال ما خبر گردی پشیمان میشوی از قصه خلقت از این بودن از این بدعت |
تصور كن اگر قرار بود هر كس به اندازه ی دانش خود حرف بزند چه سكوتی بر دنیا حاكم میشد |
کاش در دنیا سه چیز وجود نداشت: دروغ . غرور . عشق !! انسان با غرور میتازد، با دروغ میبازد، با عشق میمیرد. |
مردم آنچه را که تو در حق آنها انجام داده ای و یا از تو شنیده اند فراموش می کنند، اما هرگز احساسی را که در دلشان بر انگیخته ای فراموش نمی کنند. |
سخاوت آن نيست که آنچه را که من بيش از تو به آن نياز دارم به من ببخشي.بلکه آن است که به من ببخشي آنچه را که بيش از من به آن نياز داري. |
تو هنگامي که ميبخشي به واقع کريمي.هنگام بخشش چهره ات را بگردان تا شرم را در نگاه آن که ميگيرد نبيني. |
حقيقت آدم ها آن نيست که بر شما آشکار ميکنند.بلکه آن است که از آشکار کردنش بر شما عاجزند.بنابراين اگر ميخواهيد آنها را بشناسيدبه آنچه ميگويند گوش ندهيد بلکه به آنچه نا گفته ميگذارند گوش بسپاريد. |
برخي ميگويند(شادماني برتر از اندوه است).ديگران ميگويندنه.(اندوه برتر است) اما من به شما ميگويم که اين دو از يکديگر جدا نيستند.آنها با هم مي آيندوهنگامي که يکي از آنها تنها با شما سر سفره تان مي نشيند يادتان باشد که آن ديگري بر بسترتان خفته است. |
|
حاصل سبز ترین باور من
برگ سبزی است که از لای ورقهای دلم می ریزد مانده ام سخت غریب! دیگر از سبز ترین حادثه ها می ترسم . . . |
|
من اناری را می کنم دانه و به دل می گویم :
خوب بود این مردم ، دانه های دلشان پیدا بود . . |
نازکتر از بلورم و نرم تر از حریر ، اگر قصد شکستن داری ، سنگ بی انصافی است ، یک تلنگر کافیست
|
|
چرا ماهی ها اینقدر اشتباه می کنند؟ قلاب ، علامت کدامین سئوال است که به آن جواب می دهند؟؟!!
|
سنگینی باری که خدا بر دوشمان میگذارد آنقدر نیست که کمرمان را خرد کند؛ آنقدر است که مارا برای دعا به زانو درآورد.
|
|
عاشقی جرم قشنگیست به انكارش مكوش...
|
تار و پود روح مادر را از مهربانی بافته اند
امرسون |
حرفهایی هست برای نگفتن حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آورند
|
خوشا اين دل كه ويلاي تو باشد درونش ردُي از پاي تو باشد در آور كفش و جورابت، بفرما به روي چشم ما جاي تو باشد |
خداوندا تو می دانی که من دلواپس فردای خود هستم مبادا گم کنم راه قشنگ آرزوها را مبادا گم کنم اهداف زیبا را مبادا جا بمانم از قطار محبت هایت ، دلم بین امید و ناامیدی می زند پرسه ، می کند فریاد ، می شود خسته ، مرا تنها تو نگذاری خداوندا... |
مردم هم مثل میخها، وقتی جهتشان را گم کنند تاثیرشان را از دست می دهند
|
هفت نصیحت مولانا گشاده دست باش، جاری باش، كمك كن (مثل رود) باشفقت و مهربان باش (مثل خورشید) اگركسی اشتباه كرد آن رابه پوشان (مثل شب) وقتی عصبانی شدی خاموش باش (مثل مرگ) متواضع باش و كبر نداشته باش (مثل خاك) بخشش و عفو داشته باش (مثل دریا ) اگر میخواهی دیگران خوب باشند خودت خوب باش (مثل آینه) |
فرق است بین دوست داشتن و داشتن دوست؛دوست داشتن امری لحظه ایست ولی داشتن دوست استمرار لحظه های دوست داشتن است
دکتر شریعتی |
|
|
|
|
از بار گنه شد تن مسکینم پست یارب چه شود اگر مرا گیری دست گر در عملم آنچه تورا شاید نیست اندر کرمت آنچه مرا باید هست . . . |
بگـو ای دل در ایـن فـردا چـه داری چه میخواهی در این صحرا بکاری چـه فرقـی داشـت با امـروز ، دیـروز که یک عمر است فـردا میشماری . . .؟ |
اینجا حراج است..یك جفت چشم دارم برای فروش..قهوه ای سوخته..یكم خط و خطوط دورش بكشی و تزیینش كنی،مثل روز اول نو نو به نظر می آید..هنوز چین نخورده..دور را خوب نمی بیند..اما نگاه آدمها را می فهمد..دروغ را می فهمد..خوب می فهمد
|
|
خداوندا باران رحمت تو همیشه در حال باریدن است ، تقصیر خودمان است که کاسه هایمان را برعکس گرفته ایم . . . |
اگر در قلبتان عشق باشد می توانید هرروز معجزه كنید.
|
خوش به حال آنانکه دندان عقلشان را کشیده اند
گاهی که به اطرافم فکر میکنم، فکم تیر میکشد!! |
اکنون ساعت 06:06 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |