|
درود دوست جونا
من تصمیم گرفتم از شغلم انصراف بدم !!! چه معنی داره آخه همه تو روزای تعطیل میرن مسافرت یا استراحت می کنن ، اما من این روزا اونقدر تو سالن می مونم که حالم از هر چی مشتری و کار بد می شه... احتیاج به خونه تکونی روحی دارم ! قرار بود از کارم لذت ببرم اما دارم غرق میشم تو کار ! این هفته هر جا که رفتم برای سالن خرید کنم ، افسردگی گرفتم . یکی من رو دوست داشته باشه !!!_:2: |
با سلامی گرم خدمت همه گلهای زیبای بهشتی . مدتی سایت قطع بود ولی به یاری خداوند متعال و زحمتهای اقا کوروش دوباره سایت براه افتاد .:53:{شیت شدن} |
خانواده دست و پا چلفتی
|
ببین تو رو خدا توفان میاد مملکتشون روحیشون چطوریه !! :d حالا ما رو ببین !
|
سلام به همه دوستان عزیز پاتوق |
سلام صبح بخیر
سلام ..صبح زیبای پاییزی تون بخیر .
ما که بارندگی داریم بسیوووووووووووور زیباترش کرده . مخصوصا 6 و 7 صبح بیدار شی بیشتر لذتش رو میبری :d نقل قول:
به خاطر خودت میگم .. دلیل نداره استراحت و تفریح و تعطیلی هات رو بزاری برای لذت بردن دیگران ( نصیحت خواهرانه :d) من که همه کار میکنم ولی خودم رو پابند کار نمی کنم .. شما هم سر کار برو ولی در حدی که به آرامش خودت لطمه نزنی . بیا دارمت . بیا بخل خوذم :p نقل قول:
هاااااااااااااااااا اینه ها ...... اگه اسمت رو نمی بردیم و اسمت رو نمی زدیم پشت شیشه و ضزبدر گنده منده نمیزدیم جلو اسمت که حالا حالا ها پیدات نمی شد :d |
درود |
نقل قول:
سلام خاله افسانه |
من حاضر
سلام . شب بخیر |
اکنون ساعت 08:48 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |