کشف کردم ........:)
سلام ...... بر دوستان ........ |
سلام به همه دوستان پي سي
يك سوال دارم لطفا مسولين دوستان هر كه اطلاع داره منو راهنمايي كنه آيا ميشود از يك سيستم ميشود دونفري استفاده كنيم با دو اسم كاربري من و خواهرم ميخوايم از يك سيستم بيايم تو پي سي البته در يك زمان نه اون در وقت بيكار ي منم همينطور ممنون ميشم ما را راهنمايي كنيد |
nihamعزیر سلام |
|
|
شب یلدا
:MOJ MEKZIKI: ترنم وارد می شود ســــوت دستــ جیــغ کفــــــــ هـــــــورا:hippie5: {پپوله}:لوطی قژناک{پپوله} بنا به عادت مرسوم باید امشب بلندترین شب باشد ! راست و دروغش رو نمیدانم ! فقط می دانم امشب بیشتر از همیشه ... وقت دارم برای خلوت کردن با خیال تو ... فقط می دانم امشب بیشتر از همیشه ... انار را با دستان تو می خواهم فقط می دانم امشب بیشتر از همیشه ... هوس قدم زدن زیر باران را دارم و شاید برف ... فقط می دانم امشب بیشتر از همیشه ... تو را یلدایی میخواهم ! http://static.cloob.com//public/user.../7718331-b.jpg یلـــــــداست بگــــــذاریم هر چه تاریکی هست هـــــــرچه سرما و خستگی هست تا ســــــحر از وجودمان رخت بربندد امــــــشب بیــــــداری را پاس داریم تا فـــــردایی روشــن راهی دراز باقیست شب یلـــــدا مبارک! شب یلدا، «شب عاشقان بی دل» آکنده از عطر مهربانی، سرشار از ترنّم عشق و لبریز از تبسّمِ آینده باد ======= پایـان پاییـــــــز است خسته ام ، دلگیرم از پاییز و بوی خاطره هاش از آمدن ها رفتن ها و جدایی هاش امــروزجشــن ِ یلـدایی زمستـانی را به پیشواز می روم و تمــام خستگی ها و دلتنگـی هارا در این فصـل جـا می گـذارم و در کنـار پَــرچــین " یلــدا " می نشینـم دِلم آبستَـن ِ عشـق اوست پریشـانم نیــازم یک بوسه ی یلـدایی از لبـان یاغـی اوست که پـــروازم دهتد تا خَلســـه می گوینــد مَســـت که باشـی زمستــان چِلـه ی ِ تابستـان اسـت می خواهـم نه غمگیـــن باشــم و نه تلـــخ خدایایلـدایـم را چلـه ی تابستـان می کنـی ؟ |
امشب چه شبیست شب اخر زمان است امشب
بچه ها اگه بدی از ما دیدین حلالمون کنید ما داریم میمیریم اشهدان لا اله..... |
یلداتون مبارک
1 فایل پیوست
سلـــــــــــــــــــــامـــــ ــــ
:53: فایل پیوست تقدیم به بچه ها ی گل پی سی{پپوله} _چپله_چپله |
سلام
الان ساعت 3:43 که بنده فردا امتحان دارم کتاب 400 صفحه ای 100 صفحشم نخوندم:d پرو پرو اومدم اینجام برم یه کم دیگه محض رضایه خدا بخونم:21: ======================= جاتون خالی رفتم یه امتحانی دادم:d اصن تو عمرم همچی امتحانی ندادم درس نخواندنم عالمی دارد:d قسمتایی که خوندم کامل جواب دادم که شامل 3از 6 سوال میشد دوسوالم نصف و نیمه چیزایی که سر کلاس یادم بود نوشتم یکیم اصن ننوشتم |
سلام به همه دوستان عزیز نقل قول:
حضور دو نام کاربری با یک آی پی طبق قوانین تخلف می باشد. برای این موضوع با مدیرکل سایت نامه نگاری کنید. |
اکنون ساعت 07:51 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |