![]() |
قاصدک بهت بگم بهش میگی بهت بگه بهم بگی دوستت دارم.
|
دیگه از شادی های واقعی خبری نیست ...اون زمانهای مدرسه که به خاطره نیومدن یک زنگ معلممون همه ی بچه های کلاس از خوشحالی میرقصیدن...صدای زنگ مدرسه موقع تطیل شدن...گرفتن کارنامه ی خوب به امید جایزه ای که پدر برای نمره ها ی خوب قول میداد....تابستون....و حتی اول مهر
|
و مهرباني با زيبايي يکسان شود روزي که ما دوباره براي کبوترهامان دانه بريزيم و من ان روز را انتظار مي کشم حتي روزي که ديگر نباشم
|
آب در کوزه و ما تشنه لبان میگردیم
یار در خانه و ما گرد جهان میگردیم |
براي هر کس سه راه وجود دارد. راه اول، از انديشه مي گذرد. اين والاترين راه است. راه دوم، از تقليد مي گذرد. اين آسان ترين راه است. راه سوم، از تجربه مي گذرد. اين تلخ ترين راه است |
هر که دست از جان بشوید هر چه در دل دارد بگوید.
|
هميشه سعی کن با کسی دوست شوی که دلش بزرگ باشد.چون خودت را برای ورود به قلبش کوچک نکنی.
|
بلبل این باغم و این باغ بستان من است
مرغ آتیش خوارم و آتیش پر و بال من است استخوانم نقره و اندر جگر دارم طلا هر که این معنی بداند،پیر و استاد من است. |
همیشه یادمان باشد که زندگی پیمودن راهی برای رسیدن به خداست و قدم هایمان باید طوری باشد که حتی دانه کشی زیر پایمان له نشود . . . |
فرق است بین دوست داشتن و داشتن دوست دوست داشتن امری لحظه ایست ولی داشتن دوست استمرار لحظه های دوست داشتن است . . . |
اکنون ساعت 07:59 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |