به به پس یکی پیدا شد مثل ما در مشاعره هاش گرای موسیقیاییشم بده ...
روزی تن من بینی قربان سر کویش وین عید نمیباشد الا به هر ایامی ای در دل ریش من مهرت چو روان در تن آخر ز دعاگویی یاد آر به دشنامی سعدی |
یوسف ما ز تهیدستی خلق آگاه است
به چه امید به بازار رساند خود را؟ صائب تبریزی |
اگر نقشی کشد کلک دبیرم
در این غوغا که کس کس را نپرسد من از پیر مغان منت پذیرم خوشا آن دم کز استغنای مستی فراغت باشد از شاه و وزیرم آواز دشتی با صدای محمد رضا شجريان، ساخته حسن يوسف زمانی |
من از کجا پند از کجا باده بگردان ساقیا
آن جام جان افزای را برریز بر جان ساقیا بر دست من نه جام جان ای دستگیر عاشقان دور از لب بیگانگان پیش آر پنهان ساقیا مولانا |
از گشت چرخ کار به سامان نيافتم
وز دور دهر عمر تن آسان نيافتم |
مرا پرسي كه چونی؟ چونم ای دوست
جگر پر درد و دل پر خونم ای دوست حديث عاشقي بر من رها كن تو ليلی شو، كه من مجنونم ای دوست به فريادم ز تو هر روز، فرياد! از اين فرياد روز افزونم ای دوست شنيدم عاشقان را مینوازی مگر من زان ميان بيرونم ای دوست نگفتی گر بيفتی گيرمت دست!؟ ازين افتاده تر كهاكنونم ای دوست؟! غزلهای نظامی بر تو خوانم نگيرد در تو هيچ افسونم ای دوست دانلود کنید |
تيغ تو کز خون خصم قطرهچکان آمده
گلشن فتح تو راست شاخ گل ارغوان |
نی بیزر و زور شه سپه بتوان داشت نی بیدل و زهره ره نگه بتوان داشت در سنگستان قرابه آنکس ببرد کز سنگ قرابه را نگه بتوان داشت |
تا که وقت تندخوئي چارهسازيها کند
در تسلي کاري خوي بهانه جوي او |
وادی پیموده را از سر گرفتن مشکل است
چون زلیخا، عشق میترسم جوان سازد مرا |
اکنون ساعت 12:52 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |