پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   تالارهای آزاد (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=192)
-   -   پاتوق آزاد کاربران پی سی سیتی - همفکری - بحث و درد دل (http://p30city.net/showthread.php?t=3619)

The best 01-01-2013 10:52 AM

آقاااااااااااااااااااااااا
لطفا منو دلداری بدین_:2:
امید بدین:che_bedane:
تشویقم کنید
از مشاوای محترم سایت خواهشمندم در صورت امکان منو مشاوره کنن
وقتم رف:20:
جوونیم رف
بدبخت شدم:20:
5ماه دیگه کنکور دارم بعد من تو خونه میچرخم مگس میپرونم
خخخخخخخخیییییییییییییللللللللل للییییییییییی غصه میخورم
از بس غصه خوردم معده درد شدید گرفتم دارو میخورم
خلاصه کمک کنید تا یکی از رفقاتون از دست نرفته:20:

bigbang 01-04-2013 10:58 PM

غروب جمعه هست و بدجوری احساس تنهایی میکنم
خیلی تنهام خیلی ......... نمیدونم این جمعه چه روزی که شروع که میشه ناراحتم شبش هم ناراحتم اصلاً دلم گرفته شاید چون ما تو ایرانیم اینطوری هستیم جاهای دیگه جمعه حس تنهایی و حسرت و غصه ندارن .......
الان نمیدونم اصلاً چمه غصه دارم ، غصه دارما !

GolBarg 01-04-2013 11:15 PM

اقا محمد منم یه کار عملی در درس روش تحقیق دارم که تازه شروع کردم_:2:_:2:
الان دلم میخاد دونه دونه کلید های کیبرد در بیارم بزارم جای دندونام مرافه
این شکلک چه ناخشههه :آبتین الدو

ترنم 01-06-2013 12:48 AM

نمیدونم چی بگم ...

دنـیـای مـا

ایـن روزهـا پـر اسـتـــ از

آدم نـمـاهـایـی کـه . . .

خـودشـان را راه راه کـرده انـد

تـا خـریـتـشـان بـه چـشـم نـیـایـد . . .

http://static.cloob.com//public/user.../7850689-b.jpg

mohammad.90 01-07-2013 12:02 AM

سلام سلام سلام سلام سلام :53:

به همه همگی شاد و خرم باشید :53:

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (1 عضو و 0 مهمان)
mohammad.90

مستور 01-07-2013 05:37 PM

سلام خدمت همه دوستان سایت پی سی

مگر میشود از این همه اظهار محبت شما عزیزان به سادگی گذشت
مگر میشود سر تعظیم به خاطر این همه بزرگواریتان فرود نیاورد
اینجا دنیای مجازی است اما به من ثابت کردید که اینجا دنیایی به واقع حقیقی و برتر از آن است مانند زندگی روزمره ، مانند دیدن خواهر ، برادر ، و فامیل گه هر گاه آنان را نبینیم آزرده خاطر میشویم و آنگاه که به ملاقات آنان میرویم مسرور و خرسند میگردیم
این سایت و همه اعضای آن همانند خانواده ی من هستندو بعد از این مصیبت دانستم که اگر چه آنان را ندیده ام اما انگار در این چند روزه پا به پای من کنار در مسجد ایستاده و به مهمانان عزادار خوش آمد می گویند
زبانم قاصر است این همه بزرگواریتان را به زبان بیاورم و آن را در چند جمله بگنجانم ولی آنقدر اطمینان دارم که آنچه را که به عنوان تشکر تقدیمتان میکنم می پذیریــــد و از این سرا پا تقصیر به کرمتان قبول می نمایید
از یکایک عزیزانی که در این چند روزه به نحوی با من همدردی کرده اند تا ابد سپاسگزارم امیدوارم سراسر زندگیشان همواره شاد باشند و هیچگاه گرد غم بر جهره اشان ننشیند چه آنهایی که مطلع شدند و تسلای خاطر مرا فراهم نمودند و چه آنانی که من بعد اطلاع خواهند یافت
مرا ببخشید اگر برای عرض ادب دیر خدمت رسیدم جا دارد از همه ی عزیزانی که مایه آرامش خاطرم گردیدند به شرح ذیل تشکر کنم

رزیتا - خواهر بزرگوارم که زحمت این مصیبت را اول از همه متقبل شدند و دوستان سایت را مطلع گردانیدند اجرتان را از خدای متعال بگیرید انشاءالله
ماهین _ دوست و هم سایتی عزیزی که به نظر میرسد اولین نفری بودند که شریک غم من و خانواده ام شدند نمیدانم چگونه تشکر کنم ممنونم ماهین گرامی خدا سایه تان را بر سر فرزندان همیشه سبز بدارد
ترنم - رئیس و مدیر عزیز که همه گونه از ایشان سپاسگزارم با اینکه بارها از خود آزرده خاطرشان کردم ولی بزرگواری کرده و تسلای خاطر بنده شدند
افسون 13 - دوست و یاور همیشگی در مشاعره امید است به آرزوهای قلبی خود ، به شادمانی برسند
شکوفه - دکتر عزیز که محبت کردند و مرا خرسند نمودند لطفتان هیچگاه فراموشم نخواهد شد
مهرگان - استاد زبان که هیچگاه این همه اظهار لطقشان فراموشم نمیگردد
شابادی - دوست مهربان که واقعا برادری کردند
صبا باران - خواهر عزیزی که برادرشان را مورد محبت قرار دادند
امیر عباس انصاری - با صفایی که آقایی کرده همدردی کردند ، دعایشان میکنم که سایه شون بر سر خانواده مستدام باشد
بیگ بنگ ( آقا محمد ) - که دانستم کدورت هایشان را از اینجانب فراموش کرده اند و لطقشان را از بنده دریغ نکردند
افسانه - دوست عزیزی که امیدوارم سایه غم هیچگاه چهره اشان را نیاراید
نیهام - دوست تازه واردی که اظهار همدردی کرده اند
کیانا - مهربان ، دوست عزیزی که در حقم خواهری نمودند
پریشان - که با اظهار محبت و لطف بی شائبه مایه مسرت بنده شدندبرایشان آرزو میکنم بر خلاف نامشان هیچگاه پریشانی را در زندگی نبینند
فرانک - خوب و سرور ما ، کار نا بلدها و مبتدی ها و استاد عزیزم که با محبتشان مرا شرمنده خود ساختند
مهدی - آقا ی بزرگواری که جانم فدای مهربانیشان
حسین - داداش حسین که مرا بی نهایت شرمنده کردند با بزرگواری خودشان
شراره - خواهر بزرگوارم که امید است اجرشان را از حضرت رضا بگیرند که آنهم دل خوش و تن سالم انشاءالله
محمد 90 - آقا محمد شیرازی که آرزو مینمایم حضرت شاه چراغ در همه حال یار و یاور خود ، خانواده و کوچولوشون باشه ممنونم محمد جان
شروین - که همیشه مدیونشان هستم با این اظهار محبت ، بزرگواری و لطف بی منتشان
علی - عزیز ، مهربان و با معرفت که برادرانه به این حقیر تسلا دادند

و تشکر از تمامی دوستانی که به دلیلی نتوانستند و یا ندانستند که با پیام و یا عرض تسلیت در این جمع حضور یابند از همه آنها کمال سپاسگزاری رادارم

شابادی 01-07-2013 05:56 PM

هرچند گذشتن از نام مادر ، یاد مادر و دلسوزی ها و مادری های مادر بسیار سخت و دشوار است اما زندگی پا برجاست و ادامه دار
از خداوند منان طلب صبر و بردباری را برای شما دوست عزیز خواستارم

ترنم 01-08-2013 09:31 PM

بچه که بودی کدوم بازی و بیشتر میکردی؟!

http://img4up.com/up2/44353717102515521775.jpg

GolBarg 01-08-2013 10:36 PM

به ترتیب
خاله بازی - لی لی - یه قل دو قل:yattasmiley[1]::d

شابادی 01-09-2013 11:16 AM

من بترتیب
قایم باشک- هفت سنگ - گل کوچیک. تیله بازی
بارها و بارها شده که این بازی هارو تو یه روز انجام دادم از هفت سنگ میپریدیم قایم باشک و...
تازه ما بزنه بزنه هم بازی میکردیم
الش ملش چی کی یادشه ؟

------------------------------

من الان فهمیدم که 79365 مین نفریم که عضو سایت پی سی شده

اکنون ساعت 06:11 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.