سلام به همگی
آنا من جدا نمی دونم چم بود اینجا نمی اومدم! البته فکر می کردم همه نمیان! آنا خیلی یه جوریم! اقای شابادی مطلب جالبی بود! مرسی واقعا! ایشالا که راهتونو همیشه همه ادامه بدن! افسانه خانوم درسته خاله مین اما واقعا خوراکی شکلاتی منو کارنداشته باشین! من روحم هم با این خوراکی ها در ارتباطه! دیدن اومدم دوباره! ترنم گیان دستت درد نکنه! چسبید واقعا! آنا دایی ممد این بحثهات که دانش تئوری رو به صورت عملی و به زبان عام در میاره خیلی باحاله! آفرین! حس می کنم مطلبی که درباره دوغ گفتی، بحث علمیش یه جورایی شاید به دید من به "سیالات" می خوره! خلاصه آنا خوشحالم دوباره اینجا داره یواش یواش گرم میشه!(بزنم به تخته!:d) آنا ای مدت چیزمان بود وژدانن؟:che_bedane::confused::I love P30city.net::39::39::39::39::45::45::45: نمی دونم چرا حس می کنم یه دنیا حرف تو دلم جمع شده! یه دنیا احساس! برام خیلی دعا کنین منم فقط برای ترنم دعا می کنم!:d:عمو ترول: چیه اینطوری نگاه می کنین؟ یکی ندونه میگه بقیه هم برام خوراکی شکلاتی آورده بودن اینطوری طلبکارن!:پلکه شورر::21: به جان خودم سردی و بیحالی ببینم از کسی از این به بعد، با شخص شخیص خودم طرفه!:mardomazar::che karde?::hippie4: کوروش خدا کچلت بکنه! ای شکلک ها چیه آدم هرچی می بینه دلش می خواد! |
بازم سلام
بازم سلام :53: |
نقل قول:
ولی از اینکه بشینم بزنم تو سر خودم خسته شدم حس می کردم با یه مُرده فرقی ندارم دوس دارم تغییر کنم پس اول همه شیرینی شما: http://img4-2.myrecipes.timeinc.net/...-1879907-l.jpg وایییییییییی! دهنم آب افتاد! خاله میشه پسش بدین؟:d:d:d |
اااااههههههههههههههههههههههههه هههههههههه |
سلــــــــــــــــــام |
صبح زیبای زمستان
سلام و صبح بخیر بر دوستان |
يعني خدايي هيچ،منو مثل زندوني تو تاپيك بچه هاي كرمانشاه گير انداخته بودين!!! آفرين!!! اين رسمشه؟_باوش
|
سلام دوستای خوب_باوش
خوشحالم دوباره پاتوق شد مثل قبل:yattasmiley[1]::لوطی قژناک:diri di ri ri diri: به قول رفقا اتفاقای زیادی افتاده تو این مدت فهمیدم که معدم میکروب داره و دیر جنبیدم زخم معده گرفتم_:2:_:2: خیلی درد بدیه امبدوارم نصیب هیشکی نشه قرصایی که مصرف میکنم عوارض سنگینی داره --------------------------------------- بیخیال غم و غصه پی سی سیتی رو عشقه و رفقای با معرفتش:I love P30city.net::amo_sabzi_forosh: دیر به دیر اومدم نذارید به حساب بی معرفتی دوستون میدارم -------------------------------------- آقا پوریا تبریک واسه نجات از زندان(هرچند زندان به خوبی هیچ جا پیدا نمیشه):mardomazar::goftbia!: |
بابا ول کنید این کلوچه بازارو هم دهنمون اب افتاد هم صفحه رو خراب کرده( طولانی شدن ، )
|
انشا
نام : کمال |
اکنون ساعت 10:31 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |