سلام به همگی |
سلام به همگی چه کار میکنید با سرما خوش زمستون باشید ...........:53::53::53: |
مرا دختر می نامند مضمونی که جذابیتش نفس گیر است دنیای دخترانه من نه با شمع و عروسک معنا پیدا می کند و نه با اشک و افسون ... اما تمام این ها را هم در بر میگیرد!! من نه ضعیفم و نه ناتوان چرا که خداوند مرا بدون خشونت و زور بازو می پسندد... اشک ریختن قدرت من نیست! قدرت روح من است... اشک نمی ریزم تا توجهی را به خواسته ام جلب کنم با اشکم روحم را می شویم... خانه بی من سرد و ساکت است چرا که شور و هیجان زندگی با صدای بلند حرف زدن و موسیقی گوش دادن نیست... زندگی ترنم لالایی ارامبخشی را می طلبد که خدا در جادوی صدای من نهفته است... من تنها با ازدواج کردن و مادر شدن نیست که معنا می گیرم من به تنهایی معنا دارم... معنای عمیقی در واژه دختر بودن است... اگر فرهنگ غلط و کوتاه نظری، مرا ضعیفه بخواند باز هم قوی تر از قبل از پشت از پشت همین واژه سربلند می کنم و لبخند می زنم ... چرا که خداوند مرا دختر افریده و همین برای من کافی است ... |
بوي گل سوسن و ياسمن آيد
عطر بهاران کنون ازاین تاپیک آيد جان ز تن رفتگان سوي تن آمد کیانای محبوب خلق به اینجا آمد ديو چو بيرون رود فرشته در آيد ديو چو بيرون رود فرشته در آيد بگذرد اين روزگار،تلخ تر از تلخ بار دگر روزگار چون کیانا آيد سلاممممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممممممم.. .خوبید؟؟؟؟؟منم اومدم یک حال و احوالی بپرسم.... |
زندگی کوتاه است
|
لبخند
لبخند بزنید، شما صاحب همه مشکلات دنیا نیستید. http://static.cloob.com//public/user...9d7ac4fe62-300 {پپوله}{پپوله}{پپوله} {پپوله}{پپوله} {پپوله} |
سلام صبح همگی بهخیر باشه اول هفته خوبی داشته باشید :53: |
به خیر بای براگم
مثل اینکه همه دوستان غرق در بازیهان |
بالاخره بعد از این همه مدت(4روز) دیشب اومدم خونه
و یه راست اومدم سراغ پی سی سیتی مخصوصا سراغ بازی ها:d ---------------------------------- خدایی یه بار با گوشی بیاین اینجا تا قدر کامپیوترهاتونو بدونید_:2: --------------------------------- خلاصه گفتم سلامی عرض و طول کنم خدمت رفقا{شیت شدن}{شیت شدن}_باوش |
اثرات خوش گذرونی جمعه کف پام مونده:20:
اما می ارزه به خوشی و خاطره ش ___________________________ خونه دوستم بودم آخر هفته با خونوادشون رفتیم یه جای خفن کنار ساحل کلی شن بازی کردیم:):dancegirl3: رفتم تو دریا کفش سنگ های تیز بود کف پامو برید{قاط} با تپانچه کلی تیراندازی کردم(دلم تنگ شده واس تیرانداری با تفنگ) _______________________ با دوستم و آجیش 3تایی ماشینو دزدیدیم کلی ویراژ دادیم حال داد:d ------------------------------------- خیلی اتفاقای جالب دیگه هم افتاد _باوش خیلیی انرژی گرفتم |
اکنون ساعت 10:49 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |