سلام و صبح بخیر .. |
صبح زیبای همگی بخیر و پر از رنگ |
ماهین جون خیلی خوشحال شدم که خوش حالین:53::41:
__________________ امروز رفتم اولین آزمون قلم چی رو دادم خیلی اعتماد به نفسمو از دست داده بودم فهمیدم نه بابا اونجوریم که فک میکردم نیست اصلا خوب نبوداااااا ولی خوب اعتماد به نفسم برگشت زیست قلم چی خیییلییی سطحش بالاس ولی با این حال انتظار داشتم بیشتر بزنم زیست دوممو 46 زدم زیست پیش30:20: عربی هیییییییییییییییچی نخونده بودم ولی معنیاشون آسون بود الکی الکی 30 تا زدم خیلی راضی بود ------------- خیلی وقت کم آوردم کل سوالای زبان رو تو 6-7 دقیقه زدم 78تایی شد ولی اصلا راضی نبودم:20: _____________ شیمی دوم رو 60 زدم بد نبود ولی باید بیشتر میزدم_:2: بقیه رو هم نخونده بودم دینی رو هم که اشتباهی خونده بودم:21: ______________________ اینم از امروز ماااااااااااااا الانم خیلی حوصلم سر رفته دوس دارم برم گردش ولی واسه 3روز قراره مهمون داشته باشیم عصر میان __________________ از یه طرف خوشحالم از یه طرف چون تازه 2-3 روزه شروع کردم درس بخونم میترسم برنامم به هم بریزه_:2: ____________ عاشق این تیکه ی آهنگ تی ام بکس هستم که میگه: وقتی وضع گنده لبخند زدیم به دنیا دنیا مرد از خنده:41: |
سالاد+سس هزار جزیره+کره بادوم زمینی+چیپس خلالی الان من دارم اینو میخورم :d |
سلام به همه دوستان عزیز |
دیگه چشام باز نمیمونه با اجازه بزرگتر ها من برم بمیرم بااااااااااااااااااااااا اجازه مخلصات و چاکرات |
|
نقل قول:
|
یه پیامک از یکی از دوستام برام اومده
با توجه به گرانی شدید اجیل :باوکه رو:برای هم دردی با خانواده های کم درامد و حفظ آبروشون بیایید عید امسال رو بدون مصرف اجیل جشن بگیریم والله ما که اجیل نمی خریم |
چه زمونه ای بود اون زمونه ای که نوه ها از مامان بزرگاشون یادی میکردن
نوه ی ما که.......... {داش مشتی} ____________________ باوشه آقا معین آجیل نمیخریم به تخمه آفتابگردون هم راضی هستیم مهم اینه وقتی پیش همیم فکمون بجنبه حتی میشه از آدامس هم استفاده کرد:d ______________________________ بود دیروز نوشته بودم حوصلم سر رفته هاااااااا آقا همه خواب بودن ما تصمیم گرفتیم بریم واسه مامان خانوم ظرفارو بشوریم هرچی گشتم دستکش رو پیدا نکردم بیخیالش شدم رفتم دیدم مایع ظرفشویی نیست از انباری یکی آوردم سرشو که باز کردم نصفش ریخت گفتم زهرا جان خونسردی خودتو حفظ کن و رلکس به بقیه ی کارات ادامه بده آقا ما داشتیم ظرف میشستیم هندزفری تو گوشم بود ولوم بالا تا آخر تو فاز بودم یهو دیدم یه چیزی کنارمه جیییییییییییییغ بنفش از حنجرم اومد بیرون خوردم به ظرفا یه چیزی افتاد یه سینی استیل افتاد رو بقیه ی ظرفا صدای بسیار ناهنجاری ایجاد کرد نگو مامان بنده خدا کلی از در آشپزخونه هی داشته میگفته مرسی دخترم و ..... من نشنیدم بعدشم فهمید اونکه باهاش ظرفارو شستم مایع دسشویی بوده نه ظرفشویی:d خلاصه تصمیم گرفتم هر هفته 1بار ظرف بشورم واسه تفریح :21: |
اکنون ساعت 05:05 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |