![]() |
پیرو شفاف سازی اریانا و سایز عزیزان دیگه فروم ..
من کشف کردم امیر اصلا نه زن گرفته نه هیچی و کلا "همسر مهربان و نازنینم" وجود خارجی نداره چون امیر اصرار شدیدی داره این چند وقته همه ش توی نوشته هاش بنویسه همسر مهربان و نازنیمم..حتی زز ترین مردها هم دیگه اینقدر پاچه خواری نمیکنه من احساس مییکنم امیر داره با کسی کل کل میکنه امیر رو حتما قال گذاشتن طرف رفته با پسر شاه پریون عروسی کرده امیرم تنها کاری که میتونه بکنه اینه هی بیاد تو فروم اینطوری بگه والا ما که یوزر برای خانمش ساختیم بیاد سایت توی 1 سال اخیر یه بارم نیومد گفتم بدانید و اگاه باشید که خیلی به این بچه اطمینانی نیست ... بهمنیا رو مثل خودم عشقه .. |
من فرورديني هستم و ارديبهشت و بهمن رو دوست دارم
|
من متولد ارديبهشتم ولي فروردينو خيلي خيلي دوست دارم و البته ارديبهشت
|
مهرم
عاشق مهر و اردیبهشت و تیر و دوست دارم |
من شهریوری هستم و عاشق آدمای دی و اسفند و مهر هستم
|
من متولد اسفند هستم و واقعا هم دوست دارم اسفند باشم نمیدونم چرا یه حس خوبی بهش دارم.
|
من متولد خردادم
و به استثنای خردادیها همه ماهها رو دوست دارم |
من متولد شهریورم ولی مهرو دوست دارم
|
نقل قول:
والا آخر شناسنامه تو خودم شخصا با کمال میل پر می کردم مهر باطل شد هم میزدم تا دیگه برای اسقف اعظم گردن کلفتی نکنی_باوکه-رو |
من فروردینیم
عاشق مهر و آبانم |
اکنون ساعت 06:47 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |