![]() |
تفاوت دختر در ايران و آمريكا !!!!!!!!!!!!!!
امريكا
جنس: دختر مکان: شمال اورگان، غرب ولايات المتحده سن: بين بيست تا بيست و پنج تحصيلات: فوق ليسانس رشته زيست شناسي، ليسانس بيوشيمي، دانشجوي دکتراي ميکروبيولوژي موضوع پايان نامه: تاثير ميکرو ارگانيک هاي هوازي در محافظت گياهان شاخه کريپتوناموس در برابر گرمايش جهاني يک صحنه در حال فعاليت: دراز کشيده روي سينه، پاها باز … در حال فيلمبرداري از تغييرات سبزينه يک گياه 4.5 سانتي متري در اراضي حفاظت شده نوادا… به مدت 7 ساعت. فعاليت هاي اجتماعي: عضو انجمن طرفدارن محيط زيست دختر زير سي سال غرب آمريکا، عضو گروه حاميان طبيعت وحش اورگان، سخنران اجلاس ماهيانه گروه دانشجويان حافظ محيط زيست، عضو انجمن فارغ التحصيلان ارشد زير سي سال، صاحب سايت اجتماعي "فمينيست هاي مذکر گرا" ، شعار نويس گردهمايي هاي بزرگ کاليفرنيا…. آخرين باري که يک مجله مد را ورق زد: سه سال پيش…وقتي که در اتاق انتظار دفتر يک وکيل زن نشسته بود. نوع لباس: شلوار جين..کفش کوهنوردي..تي شرت سفيد با نوشته Peace Now نوع آرايش: ترم سوم دانشگاه فهميد مانيکور پديکور چيست!! قد: مايکل جکسون منهاي 20 سانت تاثير وزني: روي کاپوت بيفتد موتور پايين مي آيد تعداد اس ام اس دريافتي: روزي سه تا موضوع قالب اس ام اس: "رسيدي خونه عزيزم؟" موضوع جالب روي دست: موي بلند در ناحيه ساعد موسيقي مورد علاقه: کانتري بيماري يا نارسايي: عطسه زياد موقع طلوع آفتاب محتويات داخل کوله: دستمال کاغذي، گوشي موبايل بلک بري، لپ تاپ، دفتر يادداشت، عينک دودي، دو سه تا خودکار، يک هندبوک رفرنس گياه شناسي.. بليط مترو |
ايران
جنس: دختر مکان: شمال غرب تهران، ايران سن: بين بيست تا بيست و پنج تحصيلات: فوق ديپلم برق شاخه الکترونيک ، دانشجوي ليسانس کامپيوتر شاخه نرم افزار موضع پايان نامه: تاثير زبان برنامه نويسي C پلاس پلاس بر روابط دختر و پسر يک صحنه در حال فعاليت: دراز کشيده به پشت روي تخت، با خودکار اشعار ترانه جديد امينم روي ساعد دست نوشته مي شود. فعاليت هاي اجتماعي: تجمع در يک 206 با همکلاسي ها و کل کل دست فرمان با پسري که تويوتا کمري دارد. آخرين باري که يک مجله مد را ورق زد: ديشب، ساعت دوازده و نيم…. در خانه دانشجويي دوستان و همين الان نوع لباس: شلوار پلنگي گشاد، تي شرت مشکي با عکس "50 سنت" ، کتاني به سايز 52 نوع آرايش: لب : بريتني مو: کامرون دياز تتو ابرو: آنجلينا جولي سايه: شقايق فراهاني س....: رنه زوئلنگر قد: يک چهار پايه + 20 سانت تاثير وزني: روي کاپوت ماشين بيفتد…. دوباره بر مي گردد بالا ! تعداد اس ام اس دريافتي: روزي 167 تا موضوع قالب اس ام اس: جغرافيا،فمينيسم، حکومت، لباس، جک، جواهر شناسي، عشق، روابط زن و شوهر، شب، ،سلامت جسمي روحي و کلمات قصار آنتوني رابينز موضوع جالب روي دست: جاي تيغ روي مچ موسيقي مورد علاقه: هيوي متال بيماري يا نارسايي: سوء تغذيه، ميگرن مزمن، افسردگي شديد، زخم معده، پوکي استخوان، ريزش مو، عرق کف دست، پرخاشگري محتويات داخل کوله: کبريت، چاقو، ام پي تري پلير، گيم دستي پلي استيشن، لاک ناخن، استون، رژ، جزوه دانشگاه،مهره مار، يک اتود، سي دي آهنگ هاي رضا پيشرو و زدبازي، يک بسته اولترا لايت |
سلام خسته نباشین
واقعا که عالی بوووووددد:cool::41: باید واسه بچه های خودمون یه عذا بگیریم:17: |
خرید شوهر ( بخون و داغ کن )
|
طنز خواندنی اصطلاحات يک زن
برزن :ريشه تاريخي کلمه زن ، بر + زن ، زن برتر ، زن برتر از مرد ، هر زني |
تفاوت کتاب های درسی پسران و دختران !!!
|
انواع زنها
زنها مثل چی هستند؟ زنها مثل اطو هستند هم مصرفشان بالا است هم زود داغ می کنند البته بدون بخارش هم بدرد نمی خورد. زن ها مثل پیاز هستند ظاهر سفید و ظریفی دارند اما باطنشان اشک آدم رو درمی آورد. زنها مثل سکوت هستند با کوچکترین حرفی میشکنند. زنها مثل چراغ راهنمایی هستند هر چقدر هم با آنها حرف بزنی باز هم مرتب رنگ عوض می کنند. زنها مثل تخت خوابگاه هستند نوها و تازه هایشان کمیابند و کهنه هایش هم سرو صدا زیاد می کنند. زن ها مثل الکل هستند دیر بجنبی همهشان می پرند. زنها مثل عینک دودی هستند با هردودنیا را تیره و تار می بینی. زنها مثل ظرف سفالی هستند بدون رنگ و لعاب جلوه ای ندارند. زنها مثل کامپیوتر هستند یک بار خودش را میگیری و یک عمر لوازم جانبی آنرا. زنها مثل کیک خامه ای هستند با نگاه اول آب از لب و لوچه آدم آویزان می شود اما کمی بعد دل آدم را میزند. زنها مثل زیر شلواری هستند مردا با هیچکدامشان جرأت نمی کنند به بازار بروند. زنها مثل توپ هستند تا لگدشان نزنی تکون نمی خورند. زنها مثل لاستیک سواری هستند کمتر از چهارتا بیفایده است. زنها مثل بچه ها هستند تا وقتی که ساکتند خوبند :53:{پپوله}:p;){جشن پتو} |
مزه شوهر
دختری کردسوال از مادر که چه تعم ومزه دارد شوهر ؟ این سخن تا شنید از دختر اندکی کرد تاءمل مادر گفت با خود که بدین لعب مست گر بگو یم مزه اش شیرین است یا غم شوی روانش کاهد یا بلافاصله شوهر خواهد ور بگویم مزه ان تلخ است تا ابد می کشد از شوهر دست لاجرم گفت به او ای زیبا ! ترش باشد مزه شوهرها دخترک در تب ودر تاب افتاد گفت:مادر!دهنم اب افتاد!!! |
سریع ترین دوربین دنیا
شرکت سونی سریعترین دوربین دنیا را ساخت:
این دوربین می تواند از خانومها در لحظه ای دهانشان بسته است عکس بگیرد!!مرافه |
دوشنبه اول مهرhttp://www.mypersianforum.com/images...20%2817%29.gif
امروز روز اولیه که من دانشجو شدم.شماره کلاس رو بالاخره توی برد پیدا کردم.توی کلاس کسی نبود..فقط یه پسر نشسته بود.وقتی پرسیدم " استاتیک " اینجاست؟ خندیدو گفت: بله اما تشکیل نمیشه(!) و دوباره در مقابل تعجبم گفت: یکی دو هفته اول کلاسا تشکیل نمیشه با اینکه از خندیدنش لجم گرفت،اما فک کنم از من خوشش اومده باشه،چون پرسد که ترم یکی هستید یا نه؟ گمونم میخواست سر صحبت رو باز کنه و بیاد خواستگاری... اما شرط اول من واسه ازدواج اینه که شوهرم زیاد نخنده.... ادامه دارد... دو هفته بعد :سه شنبه امروز دوباره رفتم دانشگاه. همون پسرو دوباره دیدم. از دور بهم سلام کرد. جوابشو ندادم.شاید دوباره میخواست ازم خواستگاری کنه... وارد کلاس که شدم استاد گفت:" دو هفته از کلاسها گذشته،تا حالا کجا بودید؟" یکی از پسرای کلاس گفت "لابد ایشوون خواب بودن" منم اخم کردم..اگه ازم خواستگاری کنه هیچوقت جوابشو نمیدم. چون شرط اولم واسه ازدواج اینه که شوهرم زیاد طعنه نزنه.. ادامه دارد... چهارشنبه امروز صبح قبل از اینکه به داشگاه برم از اصغر آقا بقال سر کوچه کیک و ساندیس گرفتم.. اونم ازم پرسید که دانشگاه چطوره؟ اما من زیاد جوابشو ندادم.بنظرم میخواست ازم خواستگاری کنه اما روش نشد،گرچه خواستگاریم میکرد ن جوابش نمیدادم. آخه شرط اول من واسه ازدواج اینه که تحصیلات شوهرم حداقل اندازه خودم باشه... ادامه دارد.... __________________ سه هفته بعد : سه شنبه امروز سرم درد میکرد دانشگاه نرفتم.اصغر آقا بقال هم تمام مدت جلو مغازش نشسته بود. گمونم منتظر من بود از تو پنجره دیدمش. ایندفعه که برم مغازش بهش میگم من قصد ازدواج ندارم تا جوون بیچاره از بلاتکلیفی دربیاد. چون شرط اول من واسه ازدئاج اینه که شوهرم تحصیلکرده باشه ادامه دارد... چهارشنبه امروز یکی از پسرای سال بالایی که دیرش شده بود به من تنه زد بعد هم عذر خواهی کرد منم بخشیدمش.. بنظرم میخواست ازم خواستگاری کنه چون فهمید من چه همسر مهربان و باگذشتی میشم براش.اما من قبول نمیکنم. چون شرط اول من واسه ازدواج اینه که شوهرم حواسش جمع باشه و ب کسی تنه نزنه... ادامه دارد... دوشنبه امروز از اصغر آقا بقال 2تا کیک و ساندیس گرفتم.وقتی گفتم 2تا ، بلند پرسید چن تا؟؟؟ منم گفتم 2 تا . اخماش توهم رفت . فهمیدم که غیرتیه. حالا مطمئنم که اون نمیتونه شوهر خوبی واسه من باشه. چون شرط اولمن واسه ازدواج اینه که شوهرم غیرتی نباشه.. این کارا دیگه قدیمی شده... ادامه دارد.... سه شنبه امروز روز بدی بود. همون پسر سال بالایی که بهم تنه زده بود،شیرینی ازدواجشو پخش کرد.. خیلی ناراحت شدم . گریه هم کردم. ولی حتی اگه به پامم بیفته دیگه باهاش ازدواج نمیکنم. چون شرط اول من واسه ازدواج اینه که شورم وفادار باشه.. ادامه دارد.. شنبه امروز یه پسربچه تو مغازه اصغر آقا بقال بود.اول خیال کردم خواهرزادشه. اما بچه هه هی بابا بابا میگفت.. دوزاریم افتاد که اصغر اقا زن وبچه داره..خوب شد باهاش ازدواج نکردم. آخه شرط اول من واسه ازدواج اینه که شوهرم زن دیگه ای نداشته باشه.... ادامه دارد... یکشنبه امروز همون پسری که روز اول دیدمش اومد طرفم. میدونستم که دیر یازود ازم خواستگاری میکنهhttp://www.mypersianforum.com/images...20%2820%29.gif کمی که من و من کرد،ازم خواست که از طرف اون از دوستم"هدیه" خواستگاری کنم و اجازه بگیرم که کمی باهاش حرف بزنه.. منم قبول نکردم.. آخه شرط اول من واسه ازدواج اینه که شوهرم چشم پاک باشه.. ادامه دارد... ترم آخر امروز هیچکس ازم خواستگاری نکرد.. من میدونم میترشم و آخر سر هم مجبور میشم زن اکبرآقا مکانیک بشم.....http://www.mypersianforum.com/images...20%2834%29.gifhttp://www.mypersianforum.com/images...20%2823%29.gifhttp://www.mypersianforum.com/images...20%2814%29.gifhttp://www.mypersianforum.com/images...20%2814%29.gif |
اکنون ساعت 04:02 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |