![]() |
اگر پسر بودم واقعا شرمنده خالقم می شدم... |
نقل قول:
وای یه تک به خودت بزن میدونی که روابط متقابلند اگه همه ی پسرای دنیا دختر میشدن تو رو دوس داشتن:21: |
بابا دختر و پسر نداره که چقدر کل کل الکی می کنید به قول معروف آدم باید انسان باشه!!!
|
اگه دختر می شدم هیچ وقت ازدواج (شوهر ) نمی کردم .همیشه 1 حلقه می انداختم تو دستم
می گفتم من نامزد دارم، من فلانم ، من بیسارم . خُب درک کنید خیلی خَطریه بابا .._:2:. احتمالا میرفتم فرانسه نقاش رئال می شدم .یا یک ترانه سرای قصه ی شاه و پریون می شدم . |
اگه دختر بودم بایستی اشپزی یاد میگرفتم ظرف میستم همه کارای خونه رو میکردم اخر دستم حرف میخوردم که چرا انقدر تنبلم ااا اصلان نخواستیم اقا ما از خیرش گذشتیم همینی که هستیم
|
:dشما،خودتون بگید:
خداییش حق داشتم خود کشی کنم یا نه؟؟؟؟؟ |
اول اینکه دور از جون
ولی اگه پسر میشدم اول میرفتم ورزشگاه آزادی از عشقم پرسپولیس یه بازی توپ میدیدم بعدم باموتور میفتادم تو خیابون کارامم تموم شد آرزو میکنم هرچه سریعتر دختر شم و به اصلم برگردم |
می سوزیم و میسازیم:21: بالاخره یک روزه دیگه:p
|
من یکی که 1 ساعت هم تحمل ندارم پسر باشم. آخه دخملا به این نازی واسه چی دلشون بخواد یه پسر خشن بشن.
|
تیغ زنی میکردم {قیژه}
|
اکنون ساعت 12:27 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |