![]() |
نقل قول:
مشكلتون تو دانلود چيه؟ |
نقل قول:
آخه اینقدر سریع ؟!!!!!!:cool: |
با سلام مي خواستم از تمام بچه هاي P30city تشكر كنم نه فقط براي لاست بلكه واسه تمام قسمت هاي سايت خوبتون.راستي زير نويس قسمت5 كي ميزارين الان گذاشتم زير دانلود تا 3-4 ساعت ديگه تمومه.بازم ممنونم:53::53:
|
بادرودبه همه دوستان ومدیران گرامی سایت
ضمن سپاس فراوان ازدست اندرکاران محترم سایت منتظرزیرنویس فارسی قسمت پنجم هستیم:22::22: |
دانلود زيرنويس قسمت پنجم از فصل ششم لاست
1 فایل پیوست
دانلود زيرنويس قسمت پنجم از فصل ششم لاست
سلام، بابت تاخير عذر ميخوام. اينم زيرنويس فارسي قسمت پنجم از فصل ششم: --------------------- ادمین: مرسی شادی جان حتما زیرنویسها که میاد پست جدید که براش میزنین در پست صفحه اول هم ویرایش کنین و اضافه ش کنین.. این کار رو کردم . |
سلام
واقعا ممنون از همتون. _باوش |
من هم الان دانلود کردم .خیلی سپاسگزارم.امیدوارم که قسمتهای دیگشم همینطوری باشه
:53::53::53::53::53::53:just p30city:53::53::53::53::53::53: |
واقعا" ممنونم به راستی دستت درد نکنه
|
با سلام ، تشکر بابت زحمات و سرعت عمل عالی . موفق باشید
|
دانلود لاست فصل شش با حجم کم
سلام بچه ها
سپاس بابت لطفتون و قوت قلبی که به ما میدید. میخواستم بدونم نظرتون چیه که به جای نسخه 350 مگابایتی فایلها نسخه 200 مگابایتی اون رو براتون بذاریم ؟ بعضی از دوستان به من نامه داده اند که نسخه 200 مگابایتی انچنان هم کیفیتش پایینتر از 350 تاییش نیست مخصوصا که سیسزن 6 دیگه به اون صورت صحنات اکشن و با سرعت بالاش کمتره چون دوستان میگفتند کسایی که دایل آپ دارند که اصلا دانلود نمیتونن بکنند و کسایی هم که ای دی اس ال دارند عموما از نوع محدود و حجمیش رو دارند پس 200 تاییش بهتره حالا نظر شما چیه ؟ از اپیزود بعدی نسخه 200 تاییش رو بذاریم یا همون 350 ؟ |
اکنون ساعت 12:20 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |