نقل قول:
سلام زاکرس جان این داریوش گودرزیه استاد شجریان نیست ... به این جا مراجعه کن . http://p30city.net/showthread.php?t=5364 |
نقل قول:
من داریوش گودرزی رو حدود 2 ساله میشناسم وخبر داشتم که کارهای سید اصغررو بازسازی کرده حتی میدونم خودش هم به سبک سید عسکر هم چندین کار از خودش داره وخیلی هم خوب بوده وهمه کاراشوگوش دادم اما یکی از دوستام بهم گفت شجریان هم همین آوازوخونده منم زیاد دقت نکردم واز اونجای که خیلی صداش با شجریان نزدیک بود دیگه پیگیریش نکردم وقرارش دادم اینجا بهرحال ببخشید امیدوارم کسانی که نمیدونستن بدونن.:53: |
رئیس میخوام آلبوم baharan e abidar رو به مناسبت عید نوروز براتان بزارم کاش یه جوری رو هاست سایت آپلودش میکردم!! چون هاست سایت خودم بیشتر از چند روز نمیتونه میزبان این اهنگ باشه!!خبرش رو بهم بده!
|
این یه آهنگ قشنگ کوردی به اسم Warow Dalahoo ! خیلی هم قشنگه!
امیدوارم شب عیدی ازش لذت ببرید من که همش گذاشتم اینو میشنوم!:36::36::36::36:_باوش_باوش_باوش_چ له_چپله_چپله امیدوارم نوروز همتون مثل دالاهو بهشت باشه :) http://www.myy.ir/nk/Dalahoo.zip |
بو بچیم بچیم . بو بچیمه وا دالاهو خوشه .... bow bechim
نقل قول:
من چون شما گفته بودین واسه بچه ها اپلودش کردم در سایت خودمون . میتونن از این قسمت دانلود کنند dl: بو بچیم بچیم . بو بچیموا دالاهو خوشه هاوار سر بیه-ی-موا اهنگ زیبا و فولکلوری با صدای قادر الیاسی که تم صدای محزون و خوشگلی داره .. بیا برگردیم و به دالاهو برویم .... دالاهو نام یکی از کوه های بلند و معروف کرمانشاه هست که اخیرا شهرستانی هم به همین نام به شهرستان های کرمانشاه اضافه شده است . لیریک کوردی. bow bechim bechim bow bechimava dalaho khowasha yaran sar byaymava wahara azaiz aman vaday vahara va koy dalaho aman khalkhal diara بهار است و میعادگاه بهاران ما کوه دالاهو بر فراز دالاهو خلخال پیداست ... tabiat barge taza kerda var طبیعت ساز و برگ تازه بر تن کرد donya golgashta sayl ka zaraw dayshto dar haghma gar boyshem aman baw bechimawa dalaho khowasha imsal bow bechimava ilyati zahaw hawar ?????? waraw dalaho aman ???? chya haw haw o baw baw baw ...... |
|
جانه که م که ژا : شهرام ناظری و گروه کامکار ها
آهنگ کوردی بسیار زیبای "جانه که م که ژا" که استاد ناظری به همراه گروه کامکار ها خواندن! من تصویریشو دیدم یه کنسرت تو سلیمانیه عراق! کنسرت فوق العاده ای بوده!
اولین باری که این آهنگ رو شنیدم یکم خندم گرفت! اما بعد که معنی شو فهمیدم دیم که چقدر قشنگه:) امیدوارم که شما هم لذت ببرید :) دانلود |
یه آهنگ کوردی زیبا از شهرام ناظری اما متاسفانه اسمشو نمیدونم :(
هر کی بلده بگه ادیتش کنم اسمشو بزارم!! اینو تو کنسرت سنفونیک چکنواریان اجرا کردن لینک دانلود |
اینم آهنگ بهاران ابی دار که گفته بودم!
اینم کار استاد شهرام ناظری به همراه گروه کامکار هاست... دانلود |
|
اکنون ساعت 07:02 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |