استقلال نمیشه گفت بد بازی کرد. استیل آذین جلو بود و استقلال هم حمله می کرد ولی خب استیل آذین حرفه ای تر بود. شاید اگه چند تا مدافع خوب هم داشت این طور نمیشد. معدنچی هم که گند زد به بازیشون. البته از استیل آذین با این همه بازیکن خوبی که داره بیشتر انتظار میره.
ولی در کل داور خیلی اشتباهاتش به نفع استقلال تموم شد. خیلی. تا ببینیم فردا پرسپولیس چه میکنه. من میگم 2_0 میزنه. قرمزته. |
من ديشب كل بازي رو ديدم |
اشتباه
نقل قول:
اینا حق منو دارن میخورن:d ******************** شما بايد 6امتياز داشته باشي دوست من كه تصحيح شد |
خیلی شماها.................
زندی وحشی بازیکن روی زمین ما رو زد قشنگ بعد نباید اخراج میشد؟ بچه... تا دیروز........................................... چرا استقلال حقش برد نبود؟ استقلال باید بازی دیروز رو می برد دیشب خیلی بهتر از استیل بودیم و فقط روی دو تا اشتباه خودمون گل خوردیم چند تا موقعیت عالی خراب کردیم؟ اونا که فقط ضدحمله میزدن که هیچ خطر خاصی هم ایجاد نمی کرد؟ خیلی بهتر از حریف بودیم من نمی دونم شما چی رو داشتین می دیدین جو ورزشگاه دیشب عالی بود عالی جای هر استقلالی ای دیشب تو ورزشگاه خالی بود تیممون دیر شروع کرد هنوز هماهنگ نیست ولی تیمهایی مثل استیل نمی تونن مارو ببرن چون ما شخصیت و روح داریم ما خیلی بهتر از اونا بودیم چند تا دیشب میلاد خراب کرد؟ پنالتی ای که روی میلاد نگرفت چی؟ حرکت مهدوی کیا خطا نبود؟ حتما باید با شمشیر دو نصف کنن بازیکن رو شما بگین خطا بود؟ این اس اس منه دوسش دارم خیلی زیاد قهرمانی بهش میاد در ضمن بعضی اوقات صحنه آهسته خوب همه چی رو نشون نمیده از اون زاویه ای که من دیدم همه چی معلوم بود و قشنگ دیدم لگد زد میلاد رو زندی............ در ضمن بین همه ی تیمهای دنیا عشقست استقلال |
جو ورزشگاه واقعا خوب بود؟ آخه تا جایی که یادمه صدای ورزشگاه رو بیشتر زمان بازی خیلی خیلی کم کرده بودن، گفتم لابد خیلی فحاشی میشده. از نظر بازی که به نظرم مساوی عادلانه بود اگه نگم استقلال باید می برد ولی خب داور به عادلانه شدن نتیجه خیلی کمک کرد. با اشتباهاتش.
|
اقا بابک :cool:شرمنده حساب کتابم ضعیف بود اشتباه شد :dخب فکر کنم منشور بشم با این حرفهایی که زدم. اگه آخرین پستم بود و منشوری شدم بچه ها بدل نگیرید کمی شوخی بود تا دور هم جمع باشیم و لحظات شاد داشته باشیم |
دوشمن شرمنده داداش دیگه تکرار نشه:d;) |
یونس جان جو ورزشگاه فوق العاده بود
انبوه هوادارای آبی یه شب عالی رو رقم زدن خب یه سری کارهایی کردن که جوابشم گرفتند مهدی جان بیخیال بابا چی بگیم تو بازی دیشب خیلی خوب بودیم خیلی بهتر از این هم میشیم ما تماشاگرهای استقلال برنده ی واقعی بازی دیشبیم |
چرا پست منو حذف کردین؟؟؟
|
نقل قول:
آقا بابک دوست عزیز این پست ها اسپم شناخته میشن. همین پست هم حذف خواهد شد تنها پستهایی که در مورد موضوع باشه میمانند مثلا در مورد رقابتها حرف بزنید و نظر خودتون را بیان کنید |
اکنون ساعت 10:23 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |