![]() |
یاور همیشه مومن تو برو سفر سلامت غم من نخور که دوری برای من شده عادت داریوش |
تمام ناتمام من با تو تمام می شود شاعر بی نام و نشان صاحب نام می شود تمام من به نام تو شعر دوباره می شود بند سکوت کهنه ام چهار پاره می شود داریوش |
در خلوت خویش هیچ شاهی بر گدا سرور نیست!
|
تا حدودی!{قاط}
آخه یادم نیست!:eek: |
راستی مصرع با صاد است!
نه با سین ! |
نقل قول:
نه بابا!ویرایش می کنی که منو ضایع کنی!{B Adabi} دارم واست!مرافه |
دلی غمگین تر از دل من هم مگه هست
تو نشون من بده دل غمگین اگه هست چاووشی |
این تاپیک باید متن ترانه های خوانندگان بزاری،این شعرایی که میگی تو تاپیک مشاعره سنتی باید قرار بدین.
دل من ساکته اما می دونم همیشه بی سروسامون تویه چیزی از درد نمی گه تا مرگ دلی که همیشه مدیون تویه چاووشی |
هزار و یکشب من پر از صدای تو بود
گریه هر شب من فقط برای تو بود هزار و یکشب من پر از صدای تو بود گریه هر شب من فقط برای تو بود سکوت شیشه ایم رو صدای تو میشکنه تو آسمون عشقم شعر تو پر میزنه با تو دل سیاهم به رنگ آسمونه تو بغض من میشکنن شعرای عاشقونه هزار و یکشب من پر از صدای تو بود گریه هر شب من فقط برای تو بود هزار و یکشب من پر از صدای تو بود گریه هر شب من فقط برای تو بود هزار و یک شب -شادمهر عقیلی |
دو تا چشم پر حسرت دیده به گوشه ای دوخته
یه اتاق سرد و تاریک یه گل خشک و یه نامه تو دلم آوار اندوه اشکه هنوز توی چشامه مجید خراطها |
اکنون ساعت 11:02 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |