![]() |
شکوفه خانوم شما بگرد اوریفلایم هم پیدا میکنی
تهران راحت گیر میاد من سفارش میدم دوستان از تهران برام میفرستن حالا اوریفلایم گیر نیومد پرشیا بگیرین کیفیتش تقیربا با اوریفلایم برابره |
یاد این تاپیک بخیر...... |
یه چیزی یادم اومد مینا گیان گفتی سینره، من از یکی از محصولاتش استفاده میکنم، ژل بعد از اپیلاسیون!
خیلی خوبه صابون آلوئه ورا هم خوبه، خود برگشم که میفروشن، برای لک های صورت. |
پاک کننده پوست: شیر پاک کن سینره مخصوص پوست خشک و معمولی- Cinere Cleansing Milk
پاک کننده پوست: شیر پاک کن سینره مخصوص پوست خشک و معمولی - Cinere Cleansing Milk |
کرم مرطوب کننده کیو وی "QV" - سرم ابرو سینره
کرم مرطوب کننده کیو وی "QV" - سرم ابرو سینره |
رزی جون لطفا یک پاک کننده ارایش چشم هم معرفی میکنی.؟؟؟(هر کی از دوستان میدونه بگه.ممنون میشم.)
|
نقل قول:
کیانا جان همین سینره در قسمت طرز استفاده که به رنگ قرمز نشونش دادم گفته که میتونید برای چشم هم استفاده کنید |
اخه گفته برای دور چشم نه خود چشم. مثلا برای مژه و خود چشم فرق داره از این فکر نکنم بشه استفاده کرد.چون نوشته دور چشم !!اگر تو برای مژه استفاده کردی و چیزی نشده و چشمات نسوخت خوب من هم استفاده میکنم.....
|
منم از محصولات کیو وی استفاده می کنم خیلی راضیم .
ولی همه محصولات به هر نوع پوستی سازگار نیستند قبل از خرید حتما از تسترها باید امتحان کرد قبل از اینکه پولتون رو دور بریزید حتما از سازگاری اون محصول با پوستتون مطمِِین شوید. |
راستش بدون دقت به این موضوع برای چشم هم استفاده کردم |
اکنون ساعت 06:49 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |