![]() |
سوال و جواب زبان انگلیسی - گروه ترجمه
سوال و جواب زبان انگلیسی - گروه ترجمه کسی میدونه چطوری میتونیم بپرسیم: امتحان از چند نمره س؟ |
فکر می کنم با توجه به سیستم نمره دادن در اکثر کشورهای انگلیسی زبان که به صورت A تا F هستش،پرسیدن این سوال متداول یا اصلا لازم نباشه.بنابراین نمی دونم معادلی می شه واسش پیدا کرد یا نه. http://en.wikipedia.org/wiki/Academi..._United_States می تونید اینجا اطلاعات بیشتری درباره این سیستم نمره دهی پیدا کنید. |
سوال و جواب زبان انگلیسی - گروه ترجمه سایت پی سی سیتی - معادل فارسی و انگلیسی
ممنونم مریم خانوم جان :):cool: |
در واقع چیزی به عنوان نمره برای این سیستم شاید خیلی معنی نداشته باشه، و شاید " رتبه" معادل بهتری برای Grade باشه. همون A یا A+ بهترین رتبه و F برای رد شدن در امتحانه. که فکر می کنم شخصی که نمره می ده خودش معیاری برای تعیین این درجات انتخاب می کنه.
|
سوال و جواب و رفع اشکال در ترجمه انگلیسی
سوال و جواب و رفع اشکال در ترجمه انگلیسی
|
مهرگان جان می تونیم بگیم : You Were Missing البته your place was very empty هم جالب بود!! اتفاقا در مواقع استرس این چیزا زیاد به ذهن میاد!! برای من تو خیابون وقتی تنها راه می رم هم زیاد اتفاق می افته!!! |
من تو پست قبل مرتکب یه اشتباه گرامری شدم و از این بابت عذر خواهی می کنم. وقتی پست های جدید که ایمیل شده بود رو می دیدم، دوباره چشمم به این جمله افتاد و متوجه اشتباهم شدم، امیدوارم ببخشید. |
مریم عزیز ممنون :) |
ااااااااااااااااااا
چه جالب منم همیشه پیش خودم فکر میکردم خسته نباشید چی میشه؟ dont be tired یه روز از معلممون پرسیدم گفت اونا نمیگن خسته نباشید معمولا میگن have a good time;) |
نقل قول:
منم فکر نمی کنم بپرسن " بچه چندمی؟" اما معمولا اول می پرسن "How many brothers and sisters do you have? " و بعدش مثلا می گن " Are you the youngest " یا " Are you the eldest" . |
اکنون ساعت 08:04 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |