فریاد فریاد ز دست فلک بی سر و بن کاندر بر من نه نو بهشت و نه کهن با این همه نیز شکر میباید کرد گر زین بترم کند که گوید که مکن؟ |
دست
ندارم چشم من، تاب نگاه صحنه سازيها من يكرنگ بيزارم، از اين نيرنگ بازيها زرنگي، نارفيقا! نيست اين، چون باز شد دستت رفيقان را زپا افكندن و گردن فرازيها |
مستي به چشم شاهد دلبند ما خوش است
زان رو سپردهاند به مستي زمام ما |
مستی مستیم و مستی ما از جام عشق باشد وین نام اگر برآریم از نام عشق باشد |
از جام عشق او مستم، دگر پندم مده ناصح!
نصيحت گوش کردن را دل هشيار ميبايد |
ناصح ناصحم گفت که جز غم چه هنر دارد عشق برو ای خواجهء عاقل هنری بهتر از اين؟ ... |
ز جام عشق او مستم، دگر پندم مده ناصح!
نصيحت گوش کردن را دل هشيار ميبايد |
روش فعالیت در این تاپیک:
از شعر و پست نفر قبلی یک واژه را انتخاب کرده و بیت یا شعر کوتاهی با آن درج کنید. در ادامه نفر بعدی از درون متن پست شما (همانند شما) انتخابی آزاد کرده و الی ته خط. البته فقط کافیه که کلمه انتخابی کاربر در شعر موجود باشه و لازم نیست حتما اول یا ردیف و یا قافیه باشد. هشیار هشیار شو که مرغ چمن مست گشت هان بیدار شو که خواب عدم در پی است هی |
مست من مست و تو دیوانه ، ما را که برد خانه؟ صد بار تو را گفتم ، کم خور دو سه پیمانه |
صدبار
صدبار شدم عاشق و مردم صدبار تابوت خودم به قعر گور بردم صدبار من غره از اینکه صدنفر گول زدم غافل از اینکه خود گول خوردم صدبار (از کارو) |
اکنون ساعت 10:29 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |