زندگی =
در خدمت خلق بندگی ما را کشت وندر پی نان دوندگی ما را کشت هم خدمت خلق و هم محنت روزگار ای مرگ بیا که زندگی ما را کشت چلوکباب زعفرانی؟ |
چلو کباب زعفرانی:بابام نمیزاره میگه برگ بخور
حاج امیر |
کاربر فعال و خوبه و عالیه وخشوکه خودرو و ادبیات :p
فروم پی سی سیتی {جشن پتو} |
|
آخر....
چائی؟؟؟؟؟؟؟{داش مشتی} |
داغ داغ داغ!!:D;)
اینترنت = |
اینترنت = اعتیاد
سوتی؟ :65::65: |
سوتی : کار همیشگی دخترا :65: :65: :65: :65: :65:
داریوش :53: :53: :53: |
اسم داریوش میاد یاد این آهنگش میفتم-- هنوزم تو شبهات اگه ماهو داری، من اون ماهو دادم به تو یادگاری..................................
اشتباه؟ |
وقتی آدم اشتباه می کنه...خوب آدم اشتباه می کنه دیگه!!!:D ;) :24:
( غرور ) |
یاد اینکه اگر غرور نداشته باشیم ممکنه بتونیم در زندگی موفق تر باشیم
تنهایی |
وقتی تنهایی بیشتر غمگینی.ولی بعضی اوقات لازمه...
خدا |
خدا = حقیقت هستی ، نهایت عشق ، بیکرانه دریای کرامت و معنویت
آرزوی زندگی خوب؟ |
اقاي انصاري به نظر شما اين كلمه هست؟؟{B Adabi}:p:p آرزوي زندگي خوب=داشتن روحيه سالم:Dآرزوي زندگي خوب را همه انسانها در درونشان هست. سهيل{پپوله} |
{پپوله}روح سالم در بدن سالم{شیت شدن}:p:41:
|
**کلمه قبلی تو رو یاد چی میندازه؟**
نقل قول:
نه والله کلمه که نیست:65::65: ولی میخواستم بنویسم به زیستن که کلمه به در فارسی یعنی خوبی و نیکویی در هر چیزی;) گفتم بنویسم "بهزیستن" ممکنه با سازمان بهزیستی اشتباه بشه و.....;) اینه که معناشو نوشتم به + داشت= بهتر داشتن بگذریم سهیل= برای من کلمه سهیل یعنی برادر من یه رفیق دارم به نام سهیل مجد آبادی الان 15 سال رفاقت رو رد کردیم ولی عین دوتا برادر باهمیم{جشن پتو} جالبه که یه وقتا واقعا هم عین ستاره سهیله و یافتنش کار حضرت فیله{شیت شدن} کلاه قرمزی |
نقل قول:
ولي من چشمام مشكيه جان خودم:D:D پسر خاله:cool::D |
یه عروسک قاطی و باحال و دوست داشتنی ! :D
و حالا : سروناز !! |
نقل قول:
و عشخع كلاه قرمزي بود:rolleyes:{جشن پتو}:D نشان فروهر |
یاد یکی از دوستای زرتشتیم می افتم که خیلی دوستش دارم
پاریس |
یه شهر که همه دلشون می خواد یه سفر برن اونجا
باران |
باران:rolleyes:{شیت شدن} من بارونو خيلي دوست دارم و دوست دارم برم زير بارون وايسم
ياده اهنگ سياوش قميشي مي افتم كه ميگه بارون دوست دارم هنوز چون تو را يادم مياره :D ابگوشت |
یه غذای ساده و تقریبا سنتی و با مزه ای خووب!!!:D
خروس!!{شیت شدن} |
مرغ :65:
عشق :cool: |
عشقكلمه مقدسي است در هر زمان و مكاني نمي توان آنرا بكار برد.{پپوله}
عشق منو ياد خداي مهربونم مي اندازه چون زيباترين عشق عشق به خالق هستي است:53::53: راز زندگيhttp://dl6.glitter-graphics.net/pub/...dydtl76n69.gif |
من یاده محبت کردن میندازه
طلا |
پول ! :cool:
خرس ! :22: |
ولنتاین(خرس ولنتاین)
کشک |
آش رشته..... :D:)
یه مناسبت نزدیک: عید ایران باستان نوروز |
ياد شباي سرما توي باغ مامانجون
بهار |
زنده شدن دوباره ی طبیعت :41: ;)
تهران!! |
کلمه ی انتخابیم رو به پایتخت تغییر میدم..البته با اجازه ی شما دوستان!
|
کاشکی یه کم آروم تر بود..ولی کلا خووبه!!;) {پپوله}
دل سنگ!!:( |
راه بازه و جاده دراز :29:
|
مسافرت____________________________________________
|
ماشین ، جاده ، خوش گذشتن. . .
راگبی یا بیس بال |
راگبی و بیس بال دوتا کلمه است ها!!
بیسبال منو یاد امریکا میاندازه خیلی برای این ورزش اهمیت قایل هستند اما در اروپا و انگلستان و خاور دور بیشتر کریکت بازی می کنند تا بیس بال و این دو ورزش زیاد شبیه هم نیستند و تفاوتهای زیادی دارند فقط روش اجرا در هردو چوب و توپه چیزی مثل الک و دولک ایرانیهای قدیمی ولی راگبی منو یاد نیوزیلند و استرالیا و ایرلند و دیگر مستعمرات انگلستان می اندازه چون امریکایی ها همین راگبی رو خشن تر کردن اسمشو گذاشتن فوتبال امریکایی اما راگبی یا رگبی خیلی ورزش جالبتریه و مثل فوتبال آمریکایی خشن نیست بیشتر تحرکی و تاکتیکیه.... کلاهی که بر سر پیتر چک دروازه بان چلسی و تیم چک می بینید کلاه ضربه گیر بازیکنان راگبیه مقایسه اش کنید با لباس زره مانند کرگدن وار فوتبال امریکایی!!!! سفارتخانه |
سفارتخانه منو یاد سفارت آمریکا میندازه که رو در دیوارش نوشته مرگ بر آمریکا:confused:
عینک ته استکانی |
يه استكان چاي كه با ته دسته عينك همش بزنن
چرمشهر |
داریوش اقبالی.
ترازو |
اکنون ساعت 12:52 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |