حالا آقا یونس ی اشتباهی کرد که میشه دقیقا توضیح داد چرا؟:confused: |
شرمنده بچه ها، 5 شنبه شارژ ای دی اس الم تموم شد. حسابداری شرکت هم بسته بود و تا یک شنبه نمیومدن. با کلی خواهش و تمنا پشتیبانی شرکت چند مگی برام شارژ کردن. منم زیاد نمیتونستم تو نت بمونم، فقط اومدم سریع پیش بینی کنم و برم که نگن رفیق نیمه راه بود. شرمنده دیگه دقت نکردم.
سايپا 0 - 2شاهين پيكان 1- 1 نفت تهران تراكتور سازي 0-1 ذوب آهن صنعت نفت 2-2 فولاد مس 2-1 استقلال راه آهن 0 -0 ملوان سپاهان 2-1 شهرداري تبريز پرسپوليس 3-1 پاس صباي قم 0-2استيل آذين |
|
نتايج هفته هشتم :
اين هم امتياز اعضاي سايت تا پایان هفته هشتم : ****اعتراض تا 24 ساعت توسط مدیر محترم بخش قابل بررسی و اصلاح است.*****افراد هم امتیاز به ترتیب حروف الفبا نوشته شده اند. |
خوب اينم از اين هفته
پرسپوليس اين هفته واقعا" دل طرفداراشو به درد آورد_:2: من كه هنوز تو شوك هستم:eek: دقيقه 92 گل خوردن خيلي بده اصلا"يعني چه_:2: |
جدول كلي امتيازات اعضاي محترم سايت پي سي سيتي تا پايان هفته 8:
|
می بینم که دیگه اون ته جدول تنها نیستم. آقا اگه اول شدم یکی برام چند تا دمبل بخره.
این هفته کلا گرفتار بودم. از هیچ چیز و هیچ جا خبر ندارم. حیف شد پرسپولیس نبرد. |
خب بزرگان هفته ی نهم داره شروع میشه...پس کجایین؟
خودم خواستم برنامه رو بذارم ولی گفتم من پا جای پای بزرگان نذارم بهتره...;) |
با اجازه مدیریت محترم انجمن ورزش آقا امید:53::cool:
نفت تهران 2 - 2 سپاهان ملوان 1- 1 شاهین پاس2 - 1صبا مس 1 - 0 تراکتورسازی فولاد 2 - 0 پیکان استقلال 2 - 1 سایپا شهرداری تبریز 1 - 3 پرسپولیس استیل آذین 2 - 2 صنعت نفت ذوب آهن 2- 0 راه آهن |
حالا کو تا جمعه؟! اینم پیش بینی من. |
نفت تهران0 - 1 سپاهان __________________ملوان 1- 1 شاهین پاس1 - 1صبا مس0 -1 تراکتورسازی فولاد0 - 1 پیکان استقلال 2 - 0 سایپا شهرداری تبریز 1 -1 پرسپولیس استیل آذین 1 - 2 صنعت نفت ذوب آهن 2- 0 راه آهن . |
نفت تهران 2 - 2 سپاهان ملوان 2- 1 شاهین پاس1 - 2صبا مس 1 - 0 تراکتورسازی فولاد 2 - 0 پیکان استقلال 2 - 1 سایپا شهرداری تبریز 1 - 3 پرسپولیس استیل آذین 2 - 2 صنعت نفت ذوب آهن 2- 1 راه آهن |
اين هم پيش بيني من . به اميد پيروزي تراكتور ، شهرداري تبريز و استقلال نفت تهران1 - 2 سپاهانملوان 2- 1 شاهین پاس 2 - 1صبا مس1 -2 تراکتورسازی فولاد 2 - 1 پیکان استقلال 3 - 1 سایپا شهرداری تبریز 1 -1 پرسپولیس استیل آذین 2 - 2 صنعت نفت ذوب آهن 2- 0 راه آهن |
نفت تهران 0 - 1 سپاهان ملوان 01- 2 شاهین پاس1 - 1صبا مس 1 - 2تراکتورسازی فولاد 1- 0 پیکان استقلال 1- 1 سایپا شهرداری تبریز 0- 1پرسپولیس استیل آذین 2 - 1صنعت نفت ذوب آهن 1- 0 راه آهن آقا این هفته از قعر جدول جدا نشم می دم سایتتون رو ف.ل.ت.ر. کنن.{قاط}نگین نگفتی ها. |
منال کرمانشاه |
آقا یونس به عنوان صدر نشین این رقابتها:d(;))
اعلام میکنم که برا اینکه این اتفاق نیفته امتیازم رو به واگذار میکنم:p **************** نفت تهران0-1 سپاهان ملوان2-1 شاهین پاس 1-1صبا مس0-1 تراکتورسازی فولاد1-1 پیکان استقلال 2-1سایپا شهرداری تبریز1-2 پرسپولیس استیل آذین1-0 صنعت نفت ذوب آهن1-0 راه آهن |
نفت تهران1-2 سپاهان ملوان2-1 شاهین پاس 2-1صبا مس1-1 تراکتورسازی فولاد1-0 پیکان استقلال 2-2سایپا شهرداری تبریز1-1 پرسپولیس استیل آذین3-1 صنعت نفت ذوب آهن2-0 راه آهن |
نفت تهران1 - 1 سپاهان ملوان 2- 1 شاهین پاس1 - 0صبا مس2 -1 تراکتورسازی فولاد2 - 1 پیکان استقلال 2 - 0 سایپا شهرداری تبریز 2 -2 پرسپولیس استیل آذین 2 - 1 صنعت نفت ذوب آهن 2- 0 راه آهن |
استقلال3 - 1 سایپا
شهرداری تبریز 1 -2 پرسپولیس استیل آذین 1 - 1 صنعت نفت ذوب آهن 2- 0 راه آهن فولاد 2 -1 پیکان |
بابک جان سلام:53::53: |
نتیجه ای که زدم که درست در نیومد که
1 امتیاز میگیرم واسه برد استقلال. تو پیش بینی های قبلیمم برد اسو زدم |
خب 6 بازی اول نتیجه مقدماتی پیش بینی هاتون به شرح ذیل است: |
پیش بینی کردم در حد لالیگا...حال میکنید؟ هیچ کدوم درست نشد...:d
تو رو خدا بازی رو دیدید؟ فیلمه این آرش به خدا... ما که فقط بهش میخندیم... توپ رو پاشه تک وتنها خودش خوش میخوره زمین...گل نمیزنه...توپ رو یه قدمی میکوبه به فرهاد...:21: گل فرهاد ، گل نبود که بخدا... شاه گل بود... به همه ی عشق آبی ها این برد شیک رو تبریک میگم...:53: |
ای بابا چه کم امتیاز گرفتم_:2:
یونس رو چه کنیم چرا اون کم امتیاز گرفت:dاز اون کارا که خودش گفت نکنه:d حالا خوبه امید(مدیر گرامی کم پیدا:53:)خوب امتیاز گرفت{شیت شدن} حالا باید بازیهای فردا رو دید:) راستی ممنون از مهدی که امتیازای امروزو حساب کرد:cool: |
دوستان عزیز |
_:2:
برد ملوان رو حال کردییییین ما اینیییییییییییم{شیت شدن} |
فراتر از لالیگا میرسیم به جام جهانی...:d
|
دوستان پست های تک جمله ای یادوجمله ایی نزنید{قاط} |
چقدر گیر میدی مگه پست یه جمله ای چشه؟ مرافه
من نمیدونم چرا ولی از برد ملوان خیلی خوشحال شدم... بعد مدتی هم بالاخره از فولاد یه بخاری پا شد که خوب هم پاشد خیلی خوب نتیجه گرفت... سپاهان هم که حال میکنم نتیجه نمیگیره...قلعه نوعی فعلا اول راه ناکامیشه...{شیت شدن} استقلال هم که : بچه ها گاهی اشتباهات فاحشی داشتن...گل اول رو بد خورد اما خدا رو شکر تونست خودشو جمع و جور کنه... که این درایت پرویز خان رو نشون میده ... ولی خدایی وقتی آرش بازی میکنه ...مسابقه کاملا کمدی میشه...:24: |
واسه اینکه ملوان عشقه
من که مسافرت بودم از بانتیجش خبری نداشتم با گوشی رفتم نت پشت رول بودم دیدم 2_0 جلوست. رسیدم خونه 3_2 شد.:d {پپوله} مسئو لاش بودجشو بیشتر ککنو اختلافاته داخلیو بزارن کنار خیلی تیم خوبی میشیم مسه سابق. زمان مرحوم سیروس قایقرانو میتونیم باز احیا کنیم. تیممونم بهتر باید ببندیم |
خوب بعد از مدتها این تاپیک دوباره اومد بالا بسیار خوشحالم |
کادو تولد واسم صفر امتیاز میدید؟_:2:
دستتون درد نکنه. خب یه پارتی بازی یه کادویی چیزی بهم میدادید دیگه! شوخی کردم. ایشالله دفعه بعد جبران میکنم. این هفته بازی ها دور از انصاف نباشه خوب بود از تمام نتایج هم راضی ام. |
بچه ها من یه خرده سرم شلوغه. بد جوری شوت شدم. خوابم هم نصف شده حسابی قاط زدم. الان چی به چیه؟ هفته جدید شروع شده؟ شرمندم به خدا.
ما با قول های مساعدی که از مجموعه مدیریت گرفتیم خیلی امیدوار تر شدیم که رتبه مون رو تو جدول بهبود ببخشیم(مثل مدیر عامل های بوق هست مصاحبه می کنن) درسته الان قعر جدولیم ولی تا آخر فصل مطمئن باشین تا رتبه یکی مونده به آخر بالا میایم.:d |
نقل قول:
یونس گیان:53: |
نقل قول:
مرسی به خاطر توضیحاتت. خیلی دلم می خاد بیام یه گپی با هم بزنیم ولی به خدا فرصت نمیشه. در ضمن داشت دست دو برو نیست:cool:{قاط}اگه آخر جدول باشم می دم سهمیه لیگ برتر رو بیشتر کنن بعد میرم پلی آف. اگه تو پلی آف هم باختم میگیم که تیم حریف یه بازیکن تقلبی داشته:d;) |
ای بابا این هم شد تیم؟ |
نتايج هفته نهم :
اين هم امتياز اعضاي سايت تا پایان هفته نهم : چند نکته : آقا امید و آقا رضا این هفته هت تریک کردند.(فک کردید فقط تو فوتبال میشه هت تریک کرد){جشن پتو} |
یه هفته نبودیماااا چقدر عقب افتادییییم_:2: از رتبه ی 3 به 5 خاک وچوووک{قاط} |
نقل قول:
نه بابک جان |
میبینین که قول های مساعد مجموعه مدیریت جواب داده. فکر کردین شوخی می کنم.:d
|
اکنون ساعت 01:23 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |