ما از همون اول اسممون رو بیگ بنگ گرفتیم ولی خداییش الان که میبینم فکر میکنم چه اسمای قشنگتری میتونستم انتخاب کنم ولی ولش کن بزار همون بیگ بنگ باشیم
در ضمن آریانا تو همیشه الگوی من بودی ! :rolleyes: |
به به بینگ بنگ جان خوش اومدی به پاتوق اخراجیها :24::24: |
نقل قول:
وای خدا چرا من سر این موضوع 110 خندم میگیره مینا نمیدونستم حساسیت داری {قاط}دیگه نمیگیم ولی این حرف مهدی جالبه راستی بیگ بنگ جان اسم واقعیت رو میتونیم بدونیم؟ |
اریانا به خواهشم توجه نکردی _:2:_:2: |
اسم من محمد هست چاقم ولی دلنازک ! البته زیاد نشون نمیده چون یه مقداری قدم بلند (186) اصلاً ربطی نداشت میدونم ولی خوب باید میگفتم دیگه ! |
یه خبر تازه شنیدم از ....... برو پایین
. . . . . . . . . . . . . کوروش قراره بیاد شیراز ! حالا چی جلو پاش قربونی کنیم ؟ هر چی باشه مدیر سایته .... |
خب سلام
وای بچه ها تو این یه ساعته چقد حرف زدین:d منم الان حرف زدنم نمیاد راستی امشب دوبار ساعت یازده یا همون 23 وداشتیم :d حسین این خبر از کجا اوردی :eek: حالا این خبر مال سایته رسمیه یا نه :d دخترا بدو بدو بیان تا یه چیزی بدم بخورن :p چایی زعفرانی http://upload.iranvij.ir/images/ht9s...tkib5oeim9.jpg مهدی نگاه نکن که اصلا نمیدم بخوری :21: |
خوبید همتون ؟؟ چه جمعی .. چه شوقی : ) قدیمیا جدیدترا مدیرا همه خوبن ؟؟
چقد از دور هم جمع بودنتون خوشحالم ... الهی همیشه دلتون شاد باشه ... : ) فک کنم اولین نفری بودم که تغییر اسم جدی داد یکی دو هفته اول یوزرم Lili_barooni بود : ) |
من از یکی از بچه ها اینو شنیدم
خودش که رفت مسافرت گفت کوروش که منو ندیده تو جای من برو استقبالش... |
چی شد الان که اینجا 4-5 نفر بودن پس کجا رفتن ؟!
فک کنم اگه یه فنجون چای داغ زعفرانی دم کنم همه بیان :cool: http://www.elite-tea.com/wp-content/...cup_of_tea.jpg یه استکان چای داغ با نبات زعفرونی بدو بیا |
مرسی حسین جان
عاشق اینم که دستامو با فنجون چای گرم کنم اونم توی بارون امشب ... : ) |
بارووووون ؟! بابا خوش به حالتون ما که چند ماهه رنگ بارون رو از نزدیک هم ندیدیم ..
پس تو این هوا شلغم میچسبه ! http://www.mamipic.com/image-8DD4_4D178BF3.jpg اینم سوپ جو با شلغم http://www.mamipic.com/image-EB58_4D15BE88.jpg |
من که دیگه زیاد حرفیدم خسته شدم |
غزلی همه شلغما رو بخور قول میدم حتما خوب بشی
دستت درد نکنه اقا حسین بهترین چیزو برا غزل اوردی اقا مهدی فک کنم ظرف اجیل باشه هااا:d |
خوب بیا شمال حسین ... مهمون داریمون بدک نیس... یه کلبه روستایی داریم منتظر قدم شماها ... : )
وای مرسی حسین جان ... هرچند از شلغم بدم میاد ولی همیشه مث بچه های خوب وختی مریض میشم می خورم.. واسه قفسه سینه خوبه ... بازم مچکرم : ) مهدی جان ننجون من مریض نمیشم اگه بشم دیگه تا آخر اون فصل افتادم که افتادم .. : ) بله بله ترنم جان ... فقط یکم بی احتیاطی می کنم مثلا امشب زیر بارون ُ.. ! منم که شمالی ِ بارون ندیده م .. بارون که میبینم مث بچه ها میپرم زیرش ... بارون که میاد انگاری هوای پرواز دارم ... : ) |
مهدی جان شب خوش
چرا ؟ مگر غزل خانوم سرما خورده ؟! حتما رفته زیر بارون قدم زده :eek: |
بچه ها دندونممممممممممم |
مینا خانوم این فالوده رو از این تاپیک به اون تاپیک انتقال دادم
البته قاتل دندونه :d http://www.mavsd.com/upload/2011/08/Falode.jpg منم با دندونای عقلم اون دو تای پایینی مشکل دارم فک منم کوچیکه و دندونا از لثه به جای اینکه بزنه بیرون یکیش سمت چپ رفته و یکیش سمت راست زیر لثه باید هر دوتاشو با جراحی بکشم بیرون الان 2 ساله میخام برم ولی حسش نیست |
غزل جان زیاد زیادم بچه اصیل شیراز حساب نمیایم یه جورایی یه رگ بچه های فومن رو هم داریم !:d
|
حقته مینا :p:d
نقل قول:
پی نوشت : می ترسیدم کوروش دعوامون کنه که اسپم زدین. واسه همین بحثو آوردمش اینجا : ) |
مرسی خوب کاری کردی
با نظرت موافقم ولی قبول داری اونجائیکه باید زندگی کرد حداقل باید چند تا از شرایط لازم که با روحیه فرد سازگار باشه رو داشته باشه |
نقل قول:
شدیدا موافقم شیراز اینجوری نیست ؟ به ظاهر که دوستش داری .. ؟ |
دوستش که دارم ولی الان چند ساله که اون آرامش سابق رو نداره
دود و آلودگی و غبار فصلی ترافیک و ازدحام بیش از اندازه جمعیت که تا اندازهای هست که به آرامشت صد در صد اسیب میرسونه چیزاییش که خوبه اینه که تفریگاه زیاد داره و فقط حوصلت سر نمیره ولی من دنبال آرامشم و هر جا که بتونم پیداش کنم همونجا رو زادگاه خودم میدونم منظورم از زادگاه یه آرامش نسبی هست یعنی اون چیزی که میخوای و دوست داری بهش برسی ... |
درسته .. زادگاه .. آرامگاه ...
ولی حسین جان چیزی که میگی منوط به شیراز نمیشه فقط ! این یه اتفاق همه گیره .. منو امشب یاد یکی از آرزوهام انداختی .. همیشه دوست داشتم یه کلبه رو به دریا داشته باشم .. یه کلبه آروم و به دور از هیاهو.. که بتونم ساعت ها به آب زل بزنمو صداشو گوش کنم ... (دریا خیلی حرفا برا گفتن داره ... ) خیلی وخته هیچی مث قبل نیست و آرامش سابقو نداره .. ولی حسین جان هرجایی هم که بری آسمون همین رنگه این تویی که توی این شلوغ پلوغیا نباید خودتو گم کنی ... ما بریم بخوابیم .. شب بخیر.. : ) |
این آرزوی اکثر آدمهاست ولی این نکته نباید فراموش بشه که باید با واقعیتها کنار بیایم . شب بخیر
برای رسیدن به آرامش درون هم باید تلاش کرد .
|
هه ! چرا پست منو کپی کردی ؟! من تکثیر شدم ! اِ : )
شب بخیر .. : ) |
هههههههههههههه
چشام دیگه دارن میرن {پپوله} شب بخیر |
خوب دیشب نشستید به صحبت کردنا دور از چشم من..تا 5 صبح بیدار بودین :d چه حوصله ای
|
سلام به همه دوستان عزیز |
والا مهدی جان خودم خل کرده ! .
ولی به هر حال خیلی بهتر از چند هفته پیش شده به نظرم . |
کجایی اقا مهدی.... {قاط} |
سلام جیگیلی عزیز |
سلام |
|
نقل قول:
پارسا کلاس چهارمه دیگه بزرگ شده;) |
نقل قول:
هرچی خودت حس میکنی همونههه...:) عکسشو میزاری ببینیمش...:){داش مشتی} |
بچه ها واسه شما هم اینجوره |
نقل قول:
حتما شما تم سایت رو در بخش تنظیمات به جای اینکه بگذاری روی دیفالت سایت (یعنی سایت خودش هر چی روش بود همونو به شما نشون بده ) یه تم رو به عنوان تم همیشگی برای گلبرگ خانم تنظیم کردی . برو به ویرایش اختیارات و تنظیمات و اونجا در قسمت قالب گزینه پیشفرض رو بزن . |
مرسی کوروش...من این تنظیمات یادم رفته بوود.... |
صرفا به خاطر اینکه یه تغییری کرده باشه اینو گذاشتم زیاد فرقی نداره همون قبلیه س
اما تا 10 روز اینده یه تم کاملا متفاوت خواهم کذاشت همین الانشم تقریبا اماده س اما خب من یه خرده وسواسیم تا یه کارو کامل انجام ندم و به دلم نشینه ولش نمیکنم . |
اکنون ساعت 08:52 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |