هیچ کس نمی تواند به عقب برگردد و از نو شروع کند، اما همه می توانند از حالا شروع کنند. |
انسان سه راه دارد:
راه اول از انديشه ميگذرد، اين والاترين راه است. راه دوم ازتقليد ميگذرد، اين آسانترين راه است. و راه سوم از تجربه ميگذرد، اين تلخترين راهاست. |
«انسان هم ميتونه دايره باشه هم يه خط راست. تو مي خواي چي کار کني؟ …تا ابد دور خودت بچرخي يا تا بي نهايت ادامه بدي؟»
|
جبران خلیل جبران:
ارتباط قلبی دو دوست نیازی به بیان الفاظ و عبارات ندارد. |
مارک تواين: بيست سال بعد، بابت کارهايي که نکردهای بيشتر افسوس میخوری تا بابت کارهايی که کردهای. بنابراين روحيه تسليمپذيری را کنار بگذار. از حاشيه امنيت بيرون بيا. جستجو کن. بگرد.آرزو کن. کشف کن. |
دكتر علي شريعتي:
لحظه ها را مي گذرانديم تا به خوشبختي برسيم غافل از اينكه خوشبختي در آن لحظه ها بود كه گذرانديم. |
پیاده در شطرنج اگر تا انتها راه خود را ادامه دهد وزیر خواهد شد...
|
مواظب افکارت باش که......... گفتارت می شود |
همیشه سخت ترین سیلی را از کسی میخوری که روزی بهترین نوازشگرت بود . . . |
هرگز چشمانت را برای کسی که معنی چشمانت را نمیفهمد گریان نکن |
همه رویاهای ما میتواند محقق شوند ، اگر ما شجاعت دنبال کردن آن ها را داشته باشیم |
خوشبختی هدیه ی همیشگی خداست، فقط ما باید دستهایمان را برای گرفتن هدیه دراز کنیم
|
فقط امروز زنده ام. اگر این عبارت را باور کنیم چقدر زندگی مان تغییر خواهد پذیرفت. هنوز باورمان نیست که یکبار فرصت زیستن داریم. انگار این زندگی تمرینی است برای تولد دوباره و زیستنی از سرآغاز.... |
البته چه میتوان کرد در جایی که روزمرگی در جریان است و همه به سویی میروند، ناخواسته و ناتوان از چرخشی هر چند کوچک |
اگر فرصتی هست، . برای یاد گرفتن، دوست داشتن، خندیدن، ابراز عشق کردن، گشتن، نوشتن و … آن را از دست نده |
بهترین روزهایت را به کسی هدیه کن |
گر میخواهید به دانایی برسید ، هر روز به خود چیزی اضافه كنید ؛ و اگر میخواهید به خردمندی برسید ، هر روز از خود چیزی كم كنید. |
بهتر است که ده گنهکار آزاد شوند، ولی یک بی گناه محکوم نگردد. |
من از عقرب نمیترسم ولی از نیش میترسم |
|
|
هيچ كس نميتواندبه عقب برگردد و از نو شروع كند اما همه مي توانند از حالا شروع كنند. |
در زندگی و معاشرت با دیگران نرم افزار باشیم نه سخت افزار . |
در گذر گاه زمان خیمه شب بازی دهر |
نقل قول:
|
|
يك مرد هنگامي كه شكست ميخورد از پا در نمي آيد ، هنگامي از پا در مي آيد كه دست ازمبارزه مي كشد |
سه راه برای رسیدن به معرفت وجود دارد. اولی تفکر است که بهترین راه است. دومی تقلید است که آسانترین است و سومی تجربه که تلخ ترین است. |
آرام برو و از زندگی لذت ببر. وقتی که خیلی تند میروی نه تنها مناظر سر راه را از دست میدهی, بلکه ممکن است این حس را که به کجا میروی و برای چه, را هم از دست بدهی. |
زندگی دو نیمه است: |
نمیتوانم درک کنم چرا مردم از عقاید تازه میترسند. من شخصا از عقاید کهنه میترسم. |
در فلاکت و بدبختی, نباید امید را فراموش کرد. آب زلال باران از ابرهای سیاه سرازیر میشود. |
در غمهای بزرگ شجاع باش و در غمهای کوچک, صبر پیش بگیر. وقتی این کار سخت روزانه ات را به پایان بردی, با آرامش به خواب برو. خدا بیدار است. |
وقتی همه چیز به سمت تو می آید, دلیلش اینست که در مسیر اشتباه میروی. |
لطفا به من دروغ نگو,مگر آنکه کاملا مطمئن باشی که به حقیقت پی نمی برم. |
"همدیگر را دوست داشته باشید و با خوشحالی زندگی کنید. به همین سادگی و به همین دشواری که گفتم." |
به انسان بگو که در جهان سیصد میلیارد ستاره وجود دارد و او قبول خواهد کرد. به او بگو این نیمکت رنگی است و نباید رویش بشینی. او باید آنرا لمس کند تا باورش شود |
مهربانی زبانی است که ناشنوا می شنود و نابینا می بیند |
عشق نوعی ظلم شیرین است. زیرا عاشق تمام سختیها را از روی میل می پذیرد. |
در زندگی نه هدفی دارم نه مسیری، نه منظوری و نه حتی معنایی. اما شادم و این نشان می دهد که یک جای کار ایراد دارد. |
اکنون ساعت 04:22 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |