سلام بچه ها خوبین؟
با با زهرا جان خیلی باحالی کلی خندیدم به کارت:لوطی قژناک آقا چند روزه وقتی میخوام وارد پی سی سیتی بشم اصلا لود نمیشه بعد از چند ساعت درست میشه ولی بازم خراب میشه{قاط} نمیدونم مشکل از سیستم و اینترنت منه یا سایت؟؟؟؟؟ |
|
فانی
|
لاوین جان خوشحالم بالاخره کارام که سودی نداشت ولی باعث خنده ی شما شد.:d
به قول بابام تا میخوای یه چیزی رو درست کنی صدتا چیز دیگه رو خراب میکنی:d منم چن روزه اعصاب نمونده بود واسم نتونستم بیام پی سی سیتی سایت خراب بوده پس{قاط} |
سلام به همه |
نکنه شما هم این روزا مث من حوصله ندارین؟؟
چرا هیشکی اینجا نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از بس الکی خوش بودم دیگه حس اونم نیست بخدا _____________________ یکی نیست به ما انرژی بده این همه به دوست و اطرافیام روحیه میدم وقتی ناراحتن کلی میخندونمشون نوبت من که میرسه همیشه تنهام دنیاشه دیگه........... ____________________ متاسفم واسه ما ایرانیا همه چیز تو کنکوره زندگیمون آیندمون شخصیتمون اگه یکی یه رشته ی عالی نخونه میگن نهههههههههههههههههههههههه حتما طرف باید دکتر مهندس باشه تا بهش احترام بذارن به استعدادای طرف احترام نمیذارن به علایق طرف احترام نمیذارن _____________________________ با5تا کنکوری حرف بزنین تا متوجه شین چی میگم 90%شون افسردگی دارن ___________________________ خییییییییییلییییییییییی ناراحتم که نمیتونم برم رشته ی موردعلاقمو بخونم و مجبورم درسایی رو بخونم که با عشق نمیخونمشون هرچند خیلی مزخرف و آسونن |
هرچند امروز دیر اومدم تو سایت ولی باید بگم
ایرانیان عزیز اسپندگان تان مبارک _باوش_باوش :دیه چه؟::دیه چه؟: :تروله سادا اسپندگان روز بزرگداشت زن وزمینه البته بعضی ها میگن 29 بهمن ولی در اصل 5 اسفند ماه درسته |
درود بر شما |
سلام
امروز یه حس بهم دست داد ، حس امریکایی بودن، قبلا فکر میکردم این حس باید خوب باشه ولی واقعا حس بدیه ، آمریکای بدخت چی میکشه وقتی رفتم بازار فکر کردم آمریکایی هستم چون فهمیدم هیچ غلطی نمیتونم بکنم امیدوار هیچ وقت حس امریکایی بودن بهتون دست نده |
|
اکنون ساعت 07:57 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |