من و کیتی
|
برررررررررررررررررف
سلام بر دوستان :53:
================ آقا محمد خسته نباشی .. پست هاتون عالیه .... خب طفلکی ها چکار کنن هزینه ی زندگی بالاس :d نقل قول:
ما دو روز پیش بارندگی داشتیم خیلی زیاد دیروز هم هوا سرد بود . ولی دیشب توی باغ دعوت بودیم توی جاده یزد حدود 20 کیلومتری اصفهان بعد شام رفتم بیرون وسیله بیارم از تو ماشین دیدم وای چه برف قشنگی میبارید که نگو همه با هم زدیم بیرون . خدایی قشنگ بود زیر نور آبی روشنایی های باغ بعد که برگشتیم به اصفهان که نزدیک تر شدیم برف نبوووووووود طفلک بچه هام کلی ذوق کرده بودن |
سلام به همه ی دوستان گل :53: خیلی وقت بود که نیامده بودم اینجا، دلم برای همه تون تنگ شده :) :) "میگن وقتی بهار نزدیکه، باید گل رو خبر کرد، اومدم خبرتون کنم" _باوش |
سلام به همه |
ممنون که خبرم کردی مهرگان جان :dancegirl3::d
|
نقل قول:
نقل قول:
خواهش میکنم لاوین گلی :53: |
ما آمدیم ... |
لیست خانه تکانی و کارهای منزل برای سال نو : |
من هستم نقل قول:
ترنم جون دست گلت درد نکنه |
سلام
بلاخره یه فرصت گیر آوردم یه سری به اینجا بزنم آخه عروسی داداش این شابادیه هرچی کاره منو شابادی انجام میدیم من که از کت و کول افتادم شابادی بدبخت که مثل تراکتور میدوه امشب حنا بندانه و فردا عروسی راستی گفتم حنا بندان شابادی یه شعر از خود گفته زدن رو کارت عروسی ( برا کسایی که ÷حنا بندان دعوتن) سو شاو خه نه بنانه جشنی گه فقط ژنانه سر برز بیم له هه لپر کیشیدان منت بار بیم له کل کیشیدان |
اکنون ساعت 04:42 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |